Ahhh caanım benim evet sende pek modunda degilsin sanki
Galiba yaaben de sıkılıyorum çok. Dün eşim izinliydi dün de akşama kadar evdeydik hastane sonrası. uyudu dimlendi yoğun hafta geçirdi diye ses etmedim. Bugün de böyle işte kasvet falan. Yaa watsap grubu kursak daha iyi olmazmı

Valla iyi olur zaten whatsapta olsak bu kadar yazısırız ancakaynı esimde oyle yarin gelir yorgun aksama kadar uyur biseyde diyemiyorum dedigin gibi olan bize oluyor

Valla iyi olur zaten whatsapta olsak bu kadar yazısırız ancakaynı esimde oyle yarin gelir yorgun aksama kadar uyur biseyde diyemiyorum dedigin gibi olan bize oluyor
Aynen daha güzel okur hem çocuklar doğduktan sonra belki toplaşırız bile
Aynen napalım işte. Akşama yemek bile yok hiçbişey yapmadım

Baktım bisey alamiyorm kart doldu ileriye yonelik bakmaya basladim nuk un setiymis ucuzlamıs

Eklentiler

• Screenshot_20211007-183307_Trendyol.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
Ayy vallaa sormaa benımde esım kac gundur gec gelıyordu dun bıraz daha ıyıydı ınaam cok sıkılıyor gercekten
Gecen nobetten geldi sabah hic yuzune bakmamisim insan bi guleryuz gosterir bi hosgeldin der dedi sabahin yok aksamin yok dun ciktin evden bugun geliyosun dedim Allahm delirecem sanki gezmeden geliyorum tripte son noktadasn diyo

Gecen nobetten geldi sabah hic yuzune bakmamisim insan bi guleryuz gosterir bi hosgeldin der dedi sabahin yok aksamin yok dun ciktin evden bugun geliyosun dedim Allahm delirecem sanki gezmeden geliyorum tripte son noktadasn diyo
Oyle oluyor vallaa ınsan dıyor kı iş dısı belırlı aaat olucak sadece seninle ilgilendiği
Onlar sa haklı bizde eblerde kalıyoruz sıkılıyoruz ınsam muhabbeti arıyoruz

Ohhh çok şükür grip olmuş yavrucak, gribe sevinecek hale geldik ama ne yapalım. Sen yine dikkat et uzak ol da çok şükür çok sevindim
Aynenm canımm bu sekıldee de zaten aynı odasında duruyor allahtan esım 2 gun ızınlı
Etlı kemık haslattım esıme ben kokusuna dayanamıyorum ama
Icıne sarımsak sogan lımonla suyu cıkarıp
1 patates 1 havuc koy dedım vıtamın olsun en azından allahın izni ilede 2 gune toparlar haftasonu da gırıyor tatıldede dınlenır ınsallahh cocuklar sagglıkla gelıp gıderler allah razı olsum hepınızden

Ah kuzum öyle maalesef. Yalnız abini göremeyecek olmana daha çok üzüldüm. Sen aşı olacak mıydın ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…