- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Oyle tabıııİsteğimiz o yönde ama rahat olmak için düşünmemek için iyien azından diyebiliyor insan inşallah zamanında gelirler aminnnn
Bende ona çok üzülüyorum kuzum yeğenim benim hayalimde ama ne yazıkki göremeyecem hani görsemde bahçeye gelirler balkondan görürüm aklıma geldikçe gözüm doluyoAh kuzum öyle maalesef. Yalnız abini göremeyecek olmana daha çok üzüldüm. Sen aşı olacak mıydın ne yaptın ?
Valla benim dr oyle rahat ki kiloya bile takılmaz heraldeAy dur sonra da benim doktor gibi dikkat et kilo alımına der durur seninki de
Ayy dogru ya o calisiyorduKızz zaten calıısyor ne degısık ınsam yüzüanneısne yakın dıe bu dönem kaldı orda bıldıgım kadarı ile
Ama ben kendi kendime taktım diyebilirim cok gidiyor bu ara o kadar tutmaya calisiyroum kendimi ama en basta evdeyiz hareketsizlikten alıyorum yine alıyorumAy dur sonra da benim doktor gibi dikkat et kilo alımına der durur seninki de
Evet evet alıyoruz takma çok tabi de. Ama öz eleştiri yapabiliyorum neden olduğunu da biliyorum. Boşver aman yaaa veririz hepsini bence çok biliyo doktorlarAma ben kendi kendime taktım diyebilirim cok gidiyor bu ara o kadar tutmaya calisiyroum kendimi ama en basta evdeyiz hareketsizlikten alıyorum yine alıyorum
Hehe dogru dednEvet evet alıyoruz takma çok tabi de. Ama öz eleştiri yapabiliyorum neden olduğunu da biliyorum. Boşver aman yaaa veririz hepsini bence çok biliyo doktorlar
Aaa gerçekten mi. O nerde o da mı sana uzak pekiHehe dogru dednayy ben bisey yapmaya karar verdim ay sonu doktora randevu icin gidicem ya bir dr daha buldum cok ilgili felan dediler ona da.gidicem aynı gün eger hosuma gider bırakıcam.bu doktoru
Oda kayseride yine ama gittigim adam gercekten icime sinmiyor artık hala.bi tahlile yorum yapmadı benim acil biseye ihtiyacım var belki ne malum böyle ilgisizlik olur mu buda bayanmis arkadasm dogum yapti 2 ay once cok memnun kaldm herseyden dedi bi arkadsm 35.haftada ilk defa gitti kabul etmis cokta ilgiliydi felan dedi en azindan gidip bi denemek istiyorumAaa gerçekten mi. O nerde o da mı sana uzak peki
Aynen kuzum iyi oluyor arada böyle özlesin accık bir de dinlensin adamcağız çok yoruluyor ev işi yemek alışverişOlsun annenlerde kafan dagılmıstir az degisik insan yüzü görmüssündür
Evet kuzum iş yeri yakın annemlere o yüzden buradayım valla çeşit çeşit insan görüyorum ama anne baba başkaKızz zaten calıısyor ne degısık ınsam yüzüanneısne yakın dıe bu dönem kaldı orda bıldıgım kadarı ile
Aahh olmazz mııEvet kuzum iş yeri yakın annemlere o yüzden buradayım valla çeşit çeşit insan görüyorum ama anne baba başka
Evet belli bir süre sonradan doktor değişikliği tereddüte düşürür ama Valla içine sinmeyenle sürdürüp sonradan keşke demekten yeğdir. Ulaşılamayan doktor sıkıntı çok başını ağrıtır. Hadi bismillah de git bakalım daha güzel olur memnun kalırsın çok inşallahOda kayseride yine ama gittigim adam gercekten icime sinmiyor artık hala.bi tahlile yorum yapmadı benim acil biseye ihtiyacım var belki ne malum böyle ilgisizlik olur mu buda bayanmis arkadasm dogum yapti 2 ay once cok memnun kaldm herseyden dedi bi arkadsm 35.haftada ilk defa gitti kabul etmis cokta ilgiliydi felan dedi en azindan gidip bi denemek istiyorum
Amin insallah bakalımEvet belli bir süre sonradan doktor değişikliği tereddüte düşürür ama Valla içine sinmeyenle sürdürüp sonradan keşke demekten yeğdir. Ulaşılamayan doktor sıkıntı çok başını ağrıtır. Hadi bismillah de git bakalım daha güzel olur memnun kalırsın çok inşallah
Rabbim inşallah daha mutlu günlerde kavuştursun zor zamanlar gerçektenBende ona çok üzülüyorum kuzum yeğenim benim hayalimde ama ne yazıkki göremeyecem hani görsemde bahçeye gelirler balkondan görürüm aklıma geldikçe gözüm doluyobu ptesi tetanozun ikinci dozunu oldum iki hafta sonrada covid aşısını olacam Allah nasip ederse
Herkesin ici gecti vallaBende enerji yok bugün burda da enerji yok kızlarım kızlarım güzel kızlarım
Aaa gerçekten ışıksız uyuyamıyormusun yoksa eşin nöbetçi diye miHerkesin ici gecti vallaelektrikler gitti ay ben ısık acık olmazsa sabaha kadar uyuyamam dua edinde gelsin geri
Esim nöbetci diye ya korkarim ben normalde tek kalmaya hep esimle aynı gün tutardm o yüzden de simdi mecbur kalıyorm ısıkta gitmeyeydi iyiydiAaa gerçekten ışıksız uyuyamıyormusun yoksa eşin nöbetçi diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?