Ay bugün benim de aklıma geldi biliyomusun bu. Sanki başka gruplar gibi çok arada konuşuruz gibi hissettim. Normalde çok aktifiz çünkü böylesi nadirdir
Benim hep bi telefon takıntım vardir gece arada uyansam.bile hemen bi alır bakarım ben girerim de gerisimi bilmiyorum

Sayın hemşireler, siz şimdi doğumdan sonra ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsunuz?
Söyle ki 2 ay hakkimiz varmis zaten bizim idare de bebek 6 aylık olana kadar önce yıllık izin kullanın sonra da rapor alın demis bu sene dogum yapanlara umarm bana gelince fikir degismezler böyle 6 aylık olur insallah ve sonrasında baslarım diye düsünüyorm hayaller böyle

Hadi bakalım, inşallah canım.
Sonrasında peki?
Bakıcı falan mı olucak?

Benim hep bi telefon takıntım vardir gece arada uyansam.bile hemen bi alır bakarım ben girerim de gerisimi bilmiyorum
Yaa o bende de var az ama çok kötü bişey bu biliyomusun insan uyanır uyanmaz telefona bakarım Allah aşkına. Gerçi son zamanlarda hemen bakamıyorum ellerim olmuyo çünkü Bi yarım saat geçmesi lazım

Hadi bakalım, inşallah canım.
Sonrasında peki?
Bakıcı falan mı olucak?
Valla sonrası muamma azcık 1 e kadar calısıyoruz zaten bildigim 10 aylık olana kadar esim hafta ici nöbeti 2 kez felan denk geliyor bazen arada 1 gun mesai ayda 10 gün galiba bakıcıya bırakıcam annem kalırım diyor ama nereye kadar bakacak herkesin bi düzeni var üst komsumun cok haberi olmasa da suan ona teklif etmeyi planlıyorum

Oooo, bu süpermiş işte.
İnşallah kabul eder, ne diyeyim.

Planlar uyarsa ücretsiz düşünüyorum ben ama dediğim gibi şartlar neyi getirir bilemeyiz tabi canım
Aynen öyle canım, hayırlısı inşallah.
Peki tek başına mı bakıcaksın iki bebeğe?
Annenler gelicek mi yardıma?

İnsallah gönül ister ki ücretsiz alaym ama ev kredisi elimizi kolumuzu baglıyor kadında cok temiz birisi 1 kızı var ve bizimle aynı yoldan gecmis ama bakamam derse de baska bi yol dusunucez artik
Hahahah bana yakın olsaydın benımkıyle bırlıkte bakardım bende ıkız buyutmus gibi olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…