Kuzuu valla bana 2 koydu ama şansa 1 tuttu bende diyorum sımdı bırde 2 olsa napardım dıe
Kız bugün daha kötüydüm sende de öyle mi saga ya da sola dönmeye bi kalkıym resmen asagısı agrıyor ayagımla yastıgı isttiremiyorm agrıyor direk ben hic böyle bisey görmedim pat diye basladı

Kız bugün daha kötüydüm sende de öyle mi saga ya da sola dönmeye bi kalkıym resmen asagısı agrıyor ayagımla yastıgı isttiremiyorm agrıyor direk ben hic böyle bisey görmedim pat diye basladı
Kıozz kuzuu p kadar tariff edıyordum yaa bende işteee battanıyemı cekemıyorum dönemıyroum bagırarak aaa dıyerek dönmeye kalkmaya calısıyroum dıe aymısıı yavrum aynısııı
Ne market ne carsı ne pazar ne yürüyüş hıc bısey yok bıttı hepsı dıyorudm aynı acıları yasıyoruz kuzum

Valla bende öyle ağır yaşamlar gibi olacağım yakında aşağıda taşımak daha zormuş bazen diyorum iyi ki tek koymuş iki tane olsa ne yapardım bilmem.
Şimdi onu dedim zeynebe de göbeğimin dev gibi olduğunu farkettim çok korktum yaa buna kaburga mı dayanır.
İkizin dertlerini biz anca anca göreceğiz galiba. Allah hepimize yardım etsin hepimize

Ayy valla kac aydır sen ne cekmissin böyle suan anlıyorum seni tek tesellim ya sabit durunca gecmeseydi sürekli agrisaydı.diyorum buna da süküe en azından insallah daha da cok artmaz

Ayy valla kac aydır sen ne cekmissin böyle suan anlıyorum seni tek tesellim ya sabit durunca gecmeseydi sürekli agrisaydı.diyorum buna da süküe en azından insallah daha da cok artmaz
Suan da ınanırmısın nasıl oturuyorum
Otururken kuyruk sokumu acıyor bu sefer elımı koyup arada yuksek attırıp rahatlatmaya calısıyorum
Bırde dunkı attıgım yagı oglen bıara yıne sürmüştüm bı muddet gıttı bırazdan yıne masaj yaptırıcam yagla bırlıkte ama dun gece hıc uyumadım dalsam sıcradım onun Yorgunluguda cok ondan oncekı gecese sancıdan uguyamasıtm sol gozume kan indi esım orası şişmişte dıo bari bayılaam da uyusam dıyorum dınlennmek ıcın az kaldı kuzum saglıgı yerınde olsun da napalım bırde arada toplanıyor sertlesıyor dıyorum herhalde ayaklarını aabıt bır yere yerlestırmış ya acaba rahat hareket mı edemıyor da kendını topluyor

Zor valla nerden bakarsan bak zor tek duam onalr saglıklı olsun da aman 2 3 ay degil mi bunu da cekeriz nelere katlanmadk bu yolda hepimiz hepsi gecer elbet daha yer vardır ya hareket ediyordur diye düsünüyorm ama.bilemiyorm

Zor valla nerden bakarsan bak zor tek duam onalr saglıklı olsun da aman 2 3 ay degil mi bunu da cekeriz nelere katlanmadk bu yolda hepimiz hepsi gecer elbet daha yer vardır ya hareket ediyordur diye düsünüyorm ama.bilemiyorm
Ayaklarını cekemıyor galıba dıyroum vuruyor ayakları
Eller kollar da oynuyor ne bıleyım yuvarlanmak felan mı ıstıyor acaba da sertlesıyor dıyroum ne bıleyım ıste yorum yapıyorum yoksa cok toplanıyor sertlesıyor rahatsız mı oluyor dıe aklıma geliyor ıste

Valla hic bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…