İnşallah canım dertsiz hamilelik geçiren varmı acabaYa kıyamam sana hepsi gececk insallah azkaldı
Ay sanmıyorum varsa da dogurana kadar gözüme gözükmesinİnşallah canım dertsiz hamilelik geçiren varmı acaba
Ahh tecrübeli bir ele bırakırdım ne güzel senden de es dost edinirdim ecikHahahah bana yakın olsaydın benımkıyle bırlıkte bakardımbende ıkız buyutmus gibi olurdum
Valla bende öyle ağır yaşamlar gibi olacağım yakında aşağıda taşımak daha zormuş bazen diyorum iyi ki tek koymuş iki tane olsa ne yapardım bilmem.Olur mu öyle şey canım. Ben evde 2 gün işe dönsem 10 gün yatıyoruö iyice ağırlaştık hepimiz
Su catı agrısı baslayınca aynı seyi bende düsündüm biliyo musun cok fenaymısValla bende öyle ağır yaşamlar gibi olacağım yakında aşağıda taşımak daha zormuş bazen diyorum iyi ki tek koymuş iki tane olsa ne yapardım bilmem.
Yaa olurdu hemde ne tecrube valla 2 + sonradan 1 cocuk dahaAhh tecrübeli bir ele bırakırdım ne güzel senden de es dost edinirdim ecik
Valla benim tek derdim aşağıda olması kuzum çok şükür başka sorunum yok yorulunca ağrım oluyorAy sanmıyorum varsa da dogurana kadar gözüme gözükmesin
Kuzuu valla bana 2 koydu ama şansa 1 tuttu bende diyorum sımdı bırde 2 olsa napardım dıeSu catı agrısı baslayınca aynı seyi bende düsündüm biliyo musun cok fenaymıs
Kız bugün daha kötüydüm sende de öyle mi saga ya da sola dönmeye bi kalkıym resmen asagısı agrıyor ayagımla yastıgı isttiremiyorm agrıyor direk ben hic böyle bisey görmedim pat diye basladıKuzuu valla bana 2 koydu ama şansa 1 tuttu bende diyorum sımdı bırde 2 olsa napardım dıe
Kıozz kuzuu p kadar tariff edıyordum yaa bende işteee battanıyemı cekemıyorum dönemıyroum bagırarak aaa dıyerek dönmeye kalkmaya calısıyroum dıe aymısıı yavrum aynısıııKız bugün daha kötüydüm sende de öyle mi saga ya da sola dönmeye bi kalkıym resmen asagısı agrıyor ayagımla yastıgı isttiremiyorm agrıyor direk ben hic böyle bisey görmedim pat diye basladı
Ay sanmıyorum varsa da dogurana kadar gözüme gözükmesin
Şimdi onu dedim zeynebe de göbeğimin dev gibi olduğunu farkettim çok korktum yaa buna kaburga mı dayanır.Valla bende öyle ağır yaşamlar gibi olacağım yakında aşağıda taşımak daha zormuş bazen diyorum iyi ki tek koymuş iki tane olsa ne yapardım bilmem.
Ayy valla kac aydır sen ne cekmissin böyle suan anlıyorum seni tek tesellim ya sabit durunca gecmeseydi sürekli agrisaydı.diyorum buna da süküe en azından insallah daha da cok artmazKıozz kuzuu p kadar tariff edıyordum yaa bende işteee battanıyemı cekemıyorum dönemıyroum bagırarak aaa dıyerek dönmeye kalkmaya calısıyroum dıe aymısıı yavrum aynısııı
Ne market ne carsı ne pazar ne yürüyüş hıc bısey yok bıttı hepsı dıyorudm aynı acıları yasıyoruz kuzum
Bebisler büyüyor tabi büyüyecek biz tekle sistik sen ikiyle tabi sisicen
Kaburgama kramp girdi yine Bi kalktım inleye inleye kış geldi yaa göbeğim kapalı oluyo hep ne kadar büyümüş yaa benim karnım yarın doğuracak gibi
Suan da ınanırmısın nasıl oturuyorumAyy valla kac aydır sen ne cekmissin böyle suan anlıyorum seni tek tesellim ya sabit durunca gecmeseydi sürekli agrisaydı.diyorum buna da süküe en azından insallah daha da cok artmaz
Zor valla nerden bakarsan bak zor tek duam onalr saglıklı olsun da aman 2 3 ay degil mi bunu da cekeriz nelere katlanmadk bu yolda hepimiz hepsi gecer elbet daha yer vardır ya hareket ediyordur diye düsünüyorm ama.bilemiyormSuan da ınanırmısın nasıl oturuyorum
Otururken kuyruk sokumu acıyor bu sefer elımı koyup arada yuksek attırıp rahatlatmaya calısıyorum
Bırde dunkı attıgım yagı oglen bıara yıne sürmüştüm bı muddet gıttı bırazdan yıne masaj yaptırıcam yagla bırlıkte ama dun gece hıc uyumadım dalsam sıcradım onun Yorgunluguda cok ondan oncekı gecese sancıdan uguyamasıtm sol gozume kan indi esım orası şişmişte dıo bari bayılaam da uyusam dıyorum dınlennmek ıcınaz kaldı kuzum saglıgı yerınde olsun da napalım bırde arada toplanıyor sertlesıyor dıyorum herhalde ayaklarını aabıt bır yere yerlestırmış ya acaba rahat hareket mı edemıyor da kendını topluyor
Ayaklarını cekemıyor galıba dıyroum vuruyor ayaklarıZor valla nerden bakarsan bak zor tek duam onalr saglıklı olsun da aman 2 3 ay degil mi bunu da cekeriz nelere katlanmadk bu yolda hepimiz hepsi gecer elbet daha yer vardır ya hareket ediyordur diye düsünüyorm ama.bilemiyorm
Valla hic bilemiyorum kiAyaklarını cekemıyor galıba dıyroum vuruyor ayakları
Eller kollar da oynuyor ne bıleyım yuvarlanmak felan mı ıstıyor acaba da sertlesıyor dıyroum ne bıleyım ıste yorum yapıyorum yoksa cok toplanıyor sertlesıyor rahatsız mı oluyor dıe aklıma geliyor ıste
Kız ama yakında yürürken öne düşerim ki ben ağırlıktanBebisler büyüyor tabi büyüyecek biz tekle sistik sen ikiyle tabi sisicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?