Yasamademek123
Saat 12 olmadan ben de kutlayım.
Doğum günleriniz kutlu olsun canım arkadaşlarım
Nice mutlu seneleriniz olsun
Ahh tatlım yogun telaslı gunun son sanıyesını bıle mutlu ettınız benı cok tesekkur ederim sonradan keyfım yerıne geldı zaten cok şükür saglık tan öte hıcbısey yokk

Günaydınnnn kızlar cuma en sevdiğim gün cumanın tüm bereketi üstümüze yağsın bebişkolarımıza şifa olsun doğumumuz güzel ve kolay olsun evlat sahibi olmak isteyen her aile bebeklerine kavuşsun kimsenin eli boş kalmasın inşallah Amin.

Kolum tetanozdakinden bir tık daha fazla ağrıyor hiç kalkmıyor valla bu biontech güzel çarpıyor bi ara gözlerim yanmaya başladı ateş ve baş ağrısı gelir gibi oldu ama geçti sadece aşıdan sonra burnum tıkandı onu anlamadım
Bu arada hala elektrikler️ gelmemiş bende durum bu

Günaydın ve hayırlı cumalar.
Çooooooooookça amiiiin inşallah canım.
Aşının böyle etkileri oluyo tabii, vücudun savunma mekanizması devreye giriyo ve bol bol antikor üretiyo, kolay değil.
Şifa olsun inşallah canım.

Günaydınn ne güzel dua etmişsin aminnn insalllah diyelim bizdebnm elektrikler gece geldi Allah tan yoksa iyi tırsmıstm

Gunaydınnn hayırlı cumalar canım dıkkat et kendıne

Günaydınn ne güzel dua etmişsin aminnn insalllah diyelim bizdebnm elektrikler gece geldi Allah tan yoksa iyi tırsmıstm
Mumlar yanıyordu benim de sabaha kadar bardak gibi bir şeyin içinde mum oldugu için söndürmeden yattım yoksa karanlıkta asla duramam 10 da gelcek diyorlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…