- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Aman dur tutun bacımKız ama yakında yürürken öne düşerim ki ben ağırlıktan
Ahh tatlım yogun telaslı gunun son sanıyesını bıle mutlu ettınız benı cok tesekkur ederimYasamademek123
Saat 12 olmadan ben de kutlayım.
Doğum günleriniz kutlu olsun canım arkadaşlarım
Nice mutlu seneleriniz olsun
Bizde de yok sinir bozucuHerkesin ici gecti vallaelektrikler gitti ay ben ısık acık olmazsa sabaha kadar uyuyamam dua edinde gelsin geri
Bebek 30. Haftana adımını attın hayırlı ugurlu olsunBizde de yok sinir bozucu
Ayy sağol canım çok şüküürrrBebek 30. Haftana adımını attın hayırlı ugurlu olsun
Aminnn ınsallah temennımız o uondeAyy sağol canım çok şüküürrr30 dan sonra çabucak geçsin inşallah bi heyecan geldi bana
Ben bakınıyordum kuzu da sonea kullanan bırıne danıstım bende var bıkaactane verırım dedı ama herkes kullanamıyormusmayusling Mayu Esnek Wrap Sling Kanguru Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
mayusling Mayu Esnek Wrap Sling Kanguru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bundanım olsun istiyorumpahalıymış ama alacak olan var mıydı
Sırttan bağlamak zor olmaz mı? Tek başınayken yapamazsın, yanında illa birinin olması lazımmayusling Mayu Esnek Wrap Sling Kanguru Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
mayusling Mayu Esnek Wrap Sling Kanguru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bundanım olsun istiyorumpahalıymış ama alacak olan var mıydı
Kullanan arkadaşı görnüştüm, gayet güzel bağlamıştı yanımızda canım.Sırttan bağlamak zor olmaz mı? Tek başınayken yapamazsın, yanında illa birinin olması lazım
Benim arkadasım kullanıyor aynısını çok memnunmuş bütün gün orada diyorSırttan bağlamak zor olmaz mı? Tek başınayken yapamazsın, yanında illa birinin olması lazım
Ben bakınıyordum kuzu da sonea kullanan bırıne danıstım bende var bıkaactane verırım dedı ama herkes kullanamıyormus
Evet canım benm de arkadaşım önerdi kendi bağlıyormuşKullanan arkadaşı görnüştüm, gayet güzel bağlamıştı yanımızda canım.
Tam sırt değil aslında, bel boşluğuna doğru bağlanıyor sanırım.
Günaydın ve hayırlı cumalar.Günaydınnnn kızlar cuma en sevdiğim güncumanın tüm bereketi üstümüze yağsın bebişkolarımıza şifa olsun doğumumuz güzel ve kolay olsun evlat sahibi olmak isteyen her aile bebeklerine kavuşsun kimsenin eli boş kalmasın inşallah Amin.
Kolum tetanozdakinden bir tık daha fazla ağrıyor hiç kalkmıyor valla bu biontech güzel çarpıyor bi ara gözlerim yanmaya başladı ateş ve baş ağrısı gelir gibi oldu ama geçti sadece aşıdan sonra burnum tıkandı onu anlamadım
Bu arada hala elektrikler️ gelmemiş bende durum bu
Aminnn inşallaahhh kuzuuumGünaydın ve hayırlı cumalar.
Çooooooooookça amiiiin inşallah canım.
Aşının böyle etkileri oluyo tabii, vücudun savunma mekanizması devreye giriyo ve bol bol antikor üretiyo, kolay değil.
Şifa olsun inşallah canım.
Günaydınn ne güzel dua etmişsin aminnn insalllah diyelim bizdeGünaydınnnn kızlar cuma en sevdiğim güncumanın tüm bereketi üstümüze yağsın bebişkolarımıza şifa olsun doğumumuz güzel ve kolay olsun evlat sahibi olmak isteyen her aile bebeklerine kavuşsun kimsenin eli boş kalmasın inşallah Amin.
Kolum tetanozdakinden bir tık daha fazla ağrıyor hiç kalkmıyor valla bu biontech güzel çarpıyor bi ara gözlerim yanmaya başladı ateş ve baş ağrısı gelir gibi oldu ama geçti sadece aşıdan sonra burnum tıkandı onu anlamadım
Yaaa sen cok gulduryorsun benı kuzuu bunu soylemıstım bılıyordunuz ya eskı patronum verecek demıstım
Gunaydınnn hayırlı cumalar canımGünaydınnnn kızlar cuma en sevdiğim güncumanın tüm bereketi üstümüze yağsın bebişkolarımıza şifa olsun doğumumuz güzel ve kolay olsun evlat sahibi olmak isteyen her aile bebeklerine kavuşsun kimsenin eli boş kalmasın inşallah Amin.
Mumlar yanıyordu benim de sabaha kadar bardak gibi bir şeyin içinde mum oldugu için söndürmeden yattım yoksa karanlıkta asla duramamGünaydınn ne güzel dua etmişsin aminnn insalllah diyelim bizdebnm elektrikler gece geldi Allah tan yoksa iyi tırsmıstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?