Ahh insallahhh cuma gunu belkı duamız kabul olur bebeklerıımız saglıkla gelsın sonra rızıkları da gelsın bızde mutlu mesut bakalım
Amiinnnnnnnnnn içim kıpır kıpırr. Her gün daha da güçlenen tekmelere artık cok duygulanıyorum aşırı duygusalım bu aralar ya bir de yüzünü net gördüm ya nasıl bişi oldgnu bilmek vs Allahımm sen çok büyüksün size de oluyor mu bazen içimde yaşayan canlı var diyorum ya kanli canlı elimin altında duruyor şuan diyorum mucize bu ya

Olmazz mııınyaaa aksamları esıme yagg ıle bırlıkte masaj yaptırmaya basladım ama babası ayaklarıma yag sürüyor bemım kızım kımıl kımıl kımıl tamam kıızm bısey yokk baba bıze yardım edıyor rahat edelım dıe felan konsuyorum o oynarken bızde cok konusyrouz bebekle ılgılı baba sıda vur kızım vur kızım dıo tabı babada mutlu oluyor hergun soruyor oynadı mı oynuyor mu dıyorum dusunsene suan nerdeyse artık 1 bucuk kıloluk can var bunun bırde 2 katı olup gezdiğini düşün felan dıyroum

Valla.bi o kaldi insallah oda gelir ben cok inanıyorum
Hadııı hepmız enerjımızı gonderıyrouz kızlarrr gelsınnnn gelsınnnnnn dıe dıe
Aslında yegenımın var dda ablam sen onu kullanmazsın begenemzsın dıo dedım ben daha saglam bısey ıstıyorum

Ah ahh.. çaldıracağummm sağlıkla hayırla kavuşalım inşallahh hepimiz

Öyle Bi enerjim olsa önce kendime Bi gönderirdim canım
Zenginin malı hesabı bu kızın balı bizim çenemizi yorar kızlar ben önceden diyordum bak artık bişe demiyorum

Aminnnnnnnn

Kız daha sağlamını napacan?
Ümraniye sokaklarında en sağlamı bile iki güne hurda olur.
Kullan gitsin.

Cumalar benim için de çok özel, artık başka bi anlamı daha var bebeğimiz hayatımıza girdiğinden beri her cuma günü bi hafta büyüyoruz
Herkese hayırlı cumalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…