Konuş de kız nolcakkkÖyle Bi enerjim olsa önce kendime Bi gönderirdim canım
Zenginin malı hesabı bu kızın balı bizim çenemizi yorar kızlar ben önceden diyordum bak artık bişe demiyorum
Olsun duanın yeri zamanı olmaz Allah kabul etsin iyi niyetli tüm hayırlı duaları inşallahKonuş de kız nolcakkk
Valla benn cok gülüyorum
Ama dualrımda her zamann sızlerde varsınız
Rabbımm bu gunun hurmetıne kımseyı darda koymasın
Saglıkla bebeklerımız gelsın hersey olur
Bende sadece oturudgum yerden dua edıyroum herkess ıcın
Dün eşim farklı bı otel den cagırıldı onun da pesınden fetıh okuyorum
Cocuklara okuyorum kendıme okuyorum
Valla bıde 80 lık koca karı gıbı oldum oturoturananemle banannemde elleınde tesbıhler felan olurdu sureklı oturdukları ıcın
Dıyorum aynı onlara döndüm
Kızz cocugum daha rahat etsın anlamın danKız daha sağlamını napacan?
Ümraniye sokaklarında en sağlamı bile iki güne hurda olur.
Kullan gitsin.
Aminnn ınsallahhhOlsun duanın yeri zamanı olmaz Allah kabul etsin iyi niyetli tüm hayırlı duaları inşallah
Yaa küçük beden yoktu zaten ancak 6 ay civarı böyle şöyler ama ay o kız bebelere kadife tulumlar cici jileler ne tatlı şeyler varHiç bu tarz şeyler almadım hep erken diye.elim gidiyo daha tulumların bişe eksik Merve diyorum
Bi de bende ne oluyo ama biliyomusun kıza görüyorum süslü çok güzel bişe diyelim ama oğlana yok diyorum ona da almıyorum. Eşim diyo ya olsun al öbürüne de denk gelince alırız. Yok haksızlık gibi geliyo banaYaa küçük beden yoktu zaten ancak 6 ay civarı böyle şöyler ama ay o kız bebelere kadife tulumlar cici jileler ne tatlı şeyler var
Bnde de hep tulum vs var hic öyle seyler almadim cocugum erkek fatma olacak bu gidisleHiç bu tarz şeyler almadım hep erken diye.elim gidiyo daha tulumların bişe eksik Merve diyorum
Topuklu mu?Kızz cocugum daha rahat etsın anlamın dan
Valla ben dr a gıderken hep tedavı ıccın
Nişantaşı sokaklarında öylenyerlerden geçiyorduk ki
Eşime dedgım sey ayyy bızde bısey sanırıdk suralara bak dıene yokuslar ne bodrumda evler tek araba zor gecıyor kaldırımlarda merdıvenler ınsanların camın yarısı o kaldırımın dıbınde kalmıs
Ümranıye şu yaptıkları yolları kucuk taşlarla döşemeseler ınsanın ayakları acıyor azıcık topuklu gıyınsen arabalarda sancılı gıderken ınsan kendını kasıyor o sebepten ama herhalde bu kadar ınsana asfalt dayanmaz dıe düşünmüşler dirmıllett teee nerelerden gelıyor heryer sureklı tıklımtıklımm taksım beyoglu uskudar dan farksız
Ahh ana yuregıı ısteBi de bende ne oluyo ama biliyomusun kıza görüyorum süslü çok güzel bişe diyelim ama oğlana yok diyorum ona da almıyorum. Eşim diyo ya olsun al öbürüne de denk gelince alırız. Yok haksızlık gibi geliyo bana
Normal gunde degılTopuklu mu?
Spor ayakkabı ile zor yürüyorum ben.
Halbuki asfalt değil de sahil yolu gibi dümdüz olsa kaldırımlar ne güzel olur.
Düşünmesi bile çok güzel canım.Normal gunde degıl
bazen bı yerde gıderken bazen de botlarda oluyor ya hafıf topuk
Ayy sanki ben topuklularla gezıyorhmbıkac kere denk gekınce tasların arasına gırıyor zaten onlar
İşte keskee dumdu olsa ama acaba nedenınnsan yogunlugundan bısıklet vs surenlerın hızını kessın rahat gıdemesın dıe mı acaba cunku cok zorrr gercek ten o taslar düşünsene ben bebegımle gıderken o taslardan nasıl rahat etsın o yavrucak onun ıcjjn daha saglam konforlu olsum tıyeyzessiii
Aminnn canımm aynen oyle hayal ettırene de şükürler olsunDüşünmesi bile çok güzel canım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Bende de oluyor bir şeyi çok beğeniyorum bakıyorum farklı renk yok ikisine de almıyorum benim eşimde ikisine de aynı renk al diyor ben de onu çok sevmiyorum ayrı kişiler sonuçta. Onlar ne anlayacak diyorBi de bende ne oluyo ama biliyomusun kıza görüyorum süslü çok güzel bişe diyelim ama oğlana yok diyorum ona da almıyorum. Eşim diyo ya olsun al öbürüne de denk gelince alırız. Yok haksızlık gibi geliyo bana
Çünkü acil ihtiyaçlara anca yetebiliyoruzBnde de hep tulum vs var hic öyle seyler almadim cocugum erkek fatma olacak bu gidisle
Bende de oluyor bir şeyi çok beğeniyorum bakıyorum farklı renk yok ikisine de almıyorum benim eşimde ikisine de aynı renk al diyor ben de onu çok sevmiyorum ayrı kişiler sonuçta. Onlar ne anlayacak diyor
Bende genellikle aynı alıyorum ya aslında tek yumurta ikizleride değil ama çok hoşuma gidiyo ikiz olunca aynı giyinmeleriBende de oluyor bir şeyi çok beğeniyorum bakıyorum farklı renk yok ikisine de almıyorum benim eşimde ikisine de aynı renk al diyor ben de onu çok sevmiyorum ayrı kişiler sonuçta. Onlar ne anlayacak diyor
Aynen öyle valla daha bitiremedik bile ah bim bi küvette getirmedi zaten cok alınıyorum onlaraÇünkü acil ihtiyaçlara anca yetebiliyoruzözellikle kıyafette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?