Çünkü acil ihtiyaçlara anca yetebiliyoruz özellikle kıyafette
Yavrum cokk haklısınızzz ben bak hıc oyle ne hastane cıkısı ne bısey almadım alamadım valla bana gelenler i yıkayıp paklayıp ütüleyip kullanmak uzere ınsallahh nasıp etsın Rabbım kaldırdım
Sızın bıde 2 tane ama rabnım rızka kefıldır bızde 3 cocuk vardı bak bu yoktu sonradan oldu okadar zor kı tektek yetısmeye calısmak hayat sartları okul genclik sosyal hayatlar eklenınce
Rabbıme cok şükür kı cocukalr halden anlayan cocuklar onlar bıle bıze destek olabılmek ıcın acil ıhtıyac dısı bısey ıstemıyrolar
Yoksa neredeee yetısmek ne mumkunnn

Bunuda hep bem dıyorum bu ay kemerlerı kısalım acil ıhtıyac dısı bısey almayalım dıe heray aynı ve sımdıde bebegım saglıkla dogsun da hayırlsı ıle babasıda az kafası rahat etsın neyse doguma ne kaldı ki dıyroum napalım tesellı edıyrouz ıste kendımızı

Umut fakirin ekmegidirhepimiz aynıyız iste

Sorma beni de üzüyor bim Bi reflü yatağı getirmedi
Yaa benimki de diyo şu ay toparlarız şu ay toparlarız ama yok öyle Bi dünya

Allah hepimizin yardımcısı olsun diyelim canım

Sorma beni de üzüyor bim Bi reflü yatağı getirmedi
Yaa benimki de diyo şu ay toparlarız şu ay toparlarız ama yok öyle Bi dünya
Gecti bizlerden toparlanma ayı valla bim niye böyle yaptı anlamadm gecen sene bu zamanlarda hep getirmis hayir nolur yani dogum gelmek üzere su eksigimizi tamamlasak

Gecti bizlerden toparlanma ayı valla bim niye böyle yaptı anlamadm gecen sene bu zamanlarda hep getirmis hayir nolur yani dogum gelmek üzere su eksigimizi tamamlasak
Kızlar dedıgımı yapınnn bı kat fazladan ufaktan neevresım felan varsa bebegın basının gelecegı tarafın yatağın altına koyun orası hafıf yukarı kalksın ıste olmasa da olur bim e gelırse alırsınız yıne gelmezse dedıgımı yapın bakın
Demokraside care tukenemz

Ben ne yöntemler biliyorum Bi bilsen
Ama bana pratiklik şart alcam onu koltuğa koyvam olmadı yere koyvam olmadı kendi yatağıma koycam

Ben ne yöntemler biliyorum Bi bilsen
Ama bana pratiklik şart alcam onu koltuğa koyvam olmadı yere koyvam olmadı kendi yatağıma koycam
Eminim kuzuu sen zaten ayrıca haklısın 2 bebe ıle sapka cıkarırım sana ve senın gıbı ikiz annelerıne
ZEYNEPP5555 ama bız yaparız bulmazsan üzülme tutumlu ol bak senı uyarıyorum

Eminim kuzuu sen zaten ayrıca haklısın 2 bebe ıle sapka cıkarırım sana ve senın gıbı ikiz annelerıne
Tutumluluk konusunda Zeynep le kankayız kız sus bakim. Ayrıca sen tecrübeli annesin estağfurullah ne demek şapka çıkarırım

Tutumluluk konusunda Zeynep le kankayız kız sus bakim. Ayrıca sen tecrübeli annesin estağfurullah ne demek şapka çıkarırım
Kızzz sıfırladım ben kendımı resetledım
Kızımın bırıı ocakta 17 olucak dıgerı temmuzda 16 bende sızlerle hergun yenılen hergun yenıden olcam ınsallah

bn reflü yatagini aldm nurselekcim onu bekliyor oda küvet aldı bnde küvet bekliyorum merak etme bim cok hesaplı diye bekliyoruz bizden kacar mı

tupaaaaa hayrunnisa85 yarın büyük gün insallah cok güzel olacak hersey bizi habersiz bırakmayin tupayıda sabrından ötürü tebrik ederim valla
amin cnm inşallah.yarın güzel haber verebiliriz...
ben kendimi bildiğim için yapmadım.negatif çıkarsa çok üzülürüm vesvese çok yaparım kan gününe kadar beklemek azap olur

tupaaaaa hayrunnisa85 yarın büyük gün insallah cok güzel olacak hersey bizi habersiz bırakmayin tupayıda sabrından ötürü tebrik ederim valla
İnşallah canım benim, inşallah.
Çok heyecanlıyım ben.
İdrarda gördüm ama kan değerimi çok merak ediyorum.
Dualarınızı bekliyoruz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…