- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yavrum cokk haklısınızzz ben bak hıc oyle ne hastane cıkısı ne bısey almadım alamadım valla bana gelenler i yıkayıp paklayıp ütüleyip kullanmak uzere ınsallahh nasıp etsın Rabbım kaldırdımÇünkü acil ihtiyaçlara anca yetebiliyoruzözellikle kıyafette
Bunuda hep bem dıyorumAynen öyle valla daha bitiremedik bile ah bim bi küvette getirmedi zaten cok alınıyorum onlaraesim tüp bebek bittiginden beri diyo ki diger ay rahatlarız ve tabisi her ay baska bisey cıkıyor simdide diyo ki zaten doguma ne kaldi ondan sonra rahatlarız istediklerini daha rahat alırsn yav he he dedim
Umut fakirin ekmegidirBunuda hep bem dıyorumbu ay kemerlerı kısalım acil ıhtıyac dısı bısey almayalım dıe heray aynı ve sımdıde bebegım saglıkla dogsun da hayırlsı ıle babasıda az kafası rahat etsın neyse doguma ne kaldı ki dıyroum napalım tesellı edıyrouz ıste kendımızı
Sorma beni de üzüyor bim Bi reflü yatağı getirmediAynen öyle valla daha bitiremedik bile ah bim bi küvette getirmedi zaten cok alınıyorum onlaraesim tüp bebek bittiginden beri diyo ki diger ay rahatlarız ve tabisi her ay baska bisey cıkıyor simdide diyo ki zaten doguma ne kaldi ondan sonra rahatlarız istediklerini daha rahat alırsn yav he he dedim
Nefes aldıgımız sürece hamolsunUmut fakirin ekmegidirhepimiz aynıyız iste
Allah hepimizin yardımcısı olsun diyelim canımYavrum cokk haklısınızzz ben bak hıc oyle ne hastane cıkısı ne bısey almadım alamadım valla bana gelenler i yıkayıp paklayıp ütüleyip kullanmak uzere ınsallahh nasıp etsın Rabbım kaldırdım
Sızın bıde 2 tane ama rabnım rızka kefıldır bızde 3 cocuk vardı bak bu yoktu sonradan olduokadar zor kı tektek yetısmeye calısmak hayat sartları okul genclik sosyal hayatlar eklenınce
Rabbıme cok şükür kı cocukalr halden anlayan cocuklar onlar bıle bıze destek olabılmek ıcın acil ıhtıyac dısı bısey ıstemıyrolar
Yoksa neredeee yetısmek ne mumkunnn
Gecti bizlerden toparlanma ayı vallaSorma beni de üzüyor bim Bi reflü yatağı getirmedi
Yaa benimki de diyo şu ay toparlarız şu ay toparlarız ama yok öyle Bi dünya
Bizi düşünen yokGecti bizlerden toparlanma ayı vallabim niye böyle yaptı anlamadm gecen sene bu zamanlarda hep getirmis hayir nolur yani dogum gelmek üzere su eksigimizi tamamlasak
Kızlar dedıgımı yapınnn bı kat fazladan ufaktan neevresım felan varsa bebegın basının gelecegı tarafın yatağın altına koyun orası hafıf yukarı kalksın ıste olmasa da olurGecti bizlerden toparlanma ayı vallabim niye böyle yaptı anlamadm gecen sene bu zamanlarda hep getirmis hayir nolur yani dogum gelmek üzere su eksigimizi tamamlasak
Ben ne yöntemler biliyorum Bi bilsenKızlar dedıgımı yapınnn bı kat fazladan ufaktan neevresım felan varsa bebegın basının gelecegı tarafın yatağın altına koyun orası hafıf yukarı kalksın ıste olmasa da olurbim e gelırse alırsınız yıne gelmezse dedıgımı yapın bakın
Demokraside care tukenemz
Eminim kuzuu sen zaten ayrıca haklısın 2 bebe ıle sapka cıkarırım sana ve senın gıbı ikiz annelerıneBen ne yöntemler biliyorum Bi bilsen
Ama bana pratiklik şart alcam onu koltuğa koyvam olmadı yere koyvam olmadı kendi yatağıma koycam
Tutumluluk konusunda Zeynep le kankayız kız sus bakim. Ayrıca sen tecrübeli annesin estağfurullah ne demek şapka çıkarırımEminim kuzuu sen zaten ayrıca haklısın 2 bebe ıle sapka cıkarırım sana ve senın gıbı ikiz annelerıne
ZEYNEPP5555 ama bız yaparız bulmazsan üzülme tutumlu ol bak senı uyarıyorum
Kızzz sıfırladım ben kendımı resetledımTutumluluk konusunda Zeynep le kankayız kız sus bakim. Ayrıca sen tecrübeli annesin estağfurullah ne demek şapka çıkarırım
Olsun illaki kalmıştır daa bişeylerKızzz sıfırladım ben kendımı resetledım
Kızımın bırıı ocakta 17 olucak dıgerı temmuzda 16 bende sızlerle hergun yenılen hergun yenıden olcam ınsallah
Eminim kuzuu sen zaten ayrıca haklısın 2 bebe ıle sapka cıkarırım sana ve senın gıbı ikiz annelerıne
ZEYNEPP5555 ama bız yaparız bulmazsan üzülme tutumlu ol bak senı uyarıyorum
amin cnm inşallah.yarın güzel haber verebiliriz...tupaaaaa hayrunnisa85 yarın büyük gün insallah cok güzel olacak hersey bizi habersiz bırakmayin tupayıda sabrından ötürü tebrik ederim valla
Iyi yapmissın bnde 10.gün bakmıstm bitti bile sükür hayırlı güzel haberlerle insallahamin cnm inşallah.yarın güzel haber verebiliriz...
ben kendimi bildiğim için yapmadım.negatif çıkarsa çok üzülürüm vesvese çok yaparım kan gününe kadar beklemek azap olur
İnşallah canım benim, inşallah.tupaaaaa hayrunnisa85 yarın büyük gün insallah cok güzel olacak hersey bizi habersiz bırakmayin tupayıda sabrından ötürü tebrik ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?