Şu ana kadar hiç aynı almadımBi kaçı aynı olsun ama. Resimlerde çok tatlı durur
Bir tek ben sevmiyorum galiba aynı olmasınıBende genellikle aynı alıyorum ya aslında tek yumurta ikizleride değil ama çok hoşuma gidiyo ikiz olunca aynı giyinmeleritabi büyüdükçe farklılaştırmak lazım
Bişey bişey alınca resimle biziŞu ana kadar hiç aynı almadımsadece bir şey var almayı düşünüyorum onda da başka renk yok ve çok hoşuma gitti ondan alacağım yani
Daha önce atmıştım gruba fotoğraf için alacağım bir tulum var. İnşallah en son onu almayı düşünüyorum imkanım olursaBişey bişey alınca resimle bizi
Ay küvet filan bende de yok yavrum iyi hatırlattınAynen öyle valla daha bitiremedik bile ah bim bi küvette getirmedi zaten cok alınıyorum onlaraesim tüp bebek bittiginden beri diyo ki diger ay rahatlarız ve tabisi her ay baska bisey cıkıyor simdide diyo ki zaten doguma ne kaldi ondan sonra rahatlarız istediklerini daha rahat alırsn yav he he dedim
Kız nolucak, al gitsin.Bir tek ben sevmiyorum galiba aynı olmasınışöyle desenler aynı renkler farklı olsun istiyorum aslında desenler farklı olunca da biri illa daha çok hoşuma gidiyor hangisine giydirsem diğerine haksızlık gibi geliyor
Ay ne bileyim ya öyle almıyorumKız nolucak, al gitsin.
Bi birine giydirirsin bi diğerine.
Hadi bakalımDaha önce atmıştım gruba fotoğraf için alacağım bir tulum var. İnşallah en son onu almayı düşünüyorum imkanım olursa
Hadi inşallah gerçek indirimler olurAnaaa Ekim indirimi diye bişey varmış geliyomuş
Biz eylul indiriminide gördük hersey pahalandıAnaaa Ekim indirimi diye bişey varmış geliyomuş
Bu gidisle öyle olacak zatenAy küvet filan bende de yok yavrum iyi hatırlattınbim getirene kadar leğen de yıkarız ne yapalım acelesi yok
Anam ordan alacağım bişe varmıydı yaaHadi inşallah gerçek indirimler olur
Ucuzlayan bişeyler olmuştu yaa araba hariçBiz eylul indiriminide gördük hersey pahalandı
Trendyolda 393 tlcik bir sepetim var biseyler olsa da bi kupon neyim gelse bi yerlerden cok mu hayal kuruyorum neUcuzlayan bişeyler olmuştu yaa araba hariç
Benim var daha çoookAnam ordan alacağım bişe varmıydı yaa
Amaan olsun artık ne yapalımBu gidisle öyle olacak zaten
Sen pek sessizsin bu aralar ne eksiklerin var say bakalm azcıkBenim var daha çoook
Valla bime geldi geldi yoksa hayatta bi küvete 300 lira vermem gider 40 50 liraya normal bir kuvet alırım en kötü aklimdaki oAmaan olsun artık ne yapalımkatlanır almayacağım ya da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?