Ooo sepet hazırTrendyolda 393 tlcik bir sepetim var biseyler olsa da bi kupon neyim gelse bi yerlerden cok mu hayal kuruyorum ne
Ozamaaann haftaya burası resimlerlr dolacakBenim var daha çoook
Çok katılıyorum çok sessiz. Ya diyorum bişey yapıyo ya diyorum bişe araştırmasında bişe bişe varSen pek sessizsin bu aralar ne eksiklerin var say bakalm azcık
Sepet hazır 15 ini bekliyorum kart bi odenseOoo sepet hazır
Yok yavrucum bize kupon mupon gelmez
Sen tamamen borcu kapatıp mı alıyorsun. Yoksa yer yok şuan limit yok diye mi bekliyorsunSepet hazır 15 ini bekliyorum kart bi odense
Para bitti aşk bittiSen pek sessizsin bu aralar ne eksiklerin var say bakalm azcık
Aynen aslında bir diğer konu silikon katlama yerlerinden akıtma olabiliyormuş bir süre sonra yer için çok iyi geliyor ama bakalım hem pahalı hem kullanımı soru işareti bende şimdilikValla bime geldi geldi yoksa hayatta bi küvete 300 lira vermem gider 40 50 liraya normal bir kuvet alırım en kötü aklimdaki o
Yaa borcu 0 lıyoruz onceden yer kalmiyordu ama ayiptır söylemesi kredi cekmek zorunda kaldık düzne bozulmasn diye diger ay ödeyebilecegimiz kadar karta giriyoruzSen tamamen borcu kapatıp mı alıyorsun. Yoksa yer yok şuan limit yok diye mi bekliyorsun
Yok ya bir şey var aslında amaÇok katılıyorum çok sessiz. Ya diyorum bişey yapıyo ya diyorum bişe araştırmasında bişe bişe var
Hmm bak onu hic bilmiyorum benim tek isteme sebebim banyom kücük yer kaplamasn diye ama geldi.geldi gelmezse normal alırmAynen aslında bir diğer konu silikon katlama yerlerinden akıtma olabiliyormuş bir süre sonra yer için çok iyi geliyor ama bakalım hem pahalı hem kullanımı soru işareti bende şimdilik
Aynen bende de yer yok açıkçası ucuz gelse alırım göze alırım yoksa almam katlanır. Benim için kullanım ömrü daha önemli ya çabuk gidince sinir oluyorumHmm bak onu hic bilmiyorum benim tek isteme sebebim banyom kücük yer kaplamasn diye ama geldi.geldi gelmezse normal alırm
Yok kuzum ne ayıbı ben sordum çok özel olduysa sen kusura bakma. Mantıklı bizde de alabileceğimiz kadar yer oluyo ama sonra fazlasını ödeyemeyeceksek girmiyoruz o işe. Bi de galiba şifonyer ve dolabı biz kendimiz alacağız Bi ara görümce muhabbeti vardı ya. Ben kimseyi bekleyemem dedim gidip bulup alalım taksitle napalım artık dedimYaa borcu 0 lıyoruz onceden yer kalmiyordu ama ayiptır söylemesi kredi cekmek zorunda kaldık düzne bozulmasn diye diger ay ödeyebilecegimiz kadar karta giriyoruz
Canım bim deki fiyat neydi hatırlıyor musun?Valla bime geldi geldi yoksa hayatta bi küvete 300 lira vermem gider 40 50 liraya normal bir kuvet alırım en kötü aklimdaki o
Bak bak bakYok ya bir şey var aslında amaonunla ilgisi yok kendimi bitkin hissediyorum
Bızde aynı sıstem gıdıyoruz canısıYaa borcu 0 lıyoruz onceden yer kalmiyordu ama ayiptır söylemesi kredi cekmek zorunda kaldık düzne bozulmasn diye diger ay ödeyebilecegimiz kadar karta giriyoruz
Yok ay ne kusuru herseyimi anlatıyorum zaten benYok kuzum ne ayıbı ben sordum çok özel olduysa sen kusura bakma. Mantıklı bizde de alabileceğimiz kadar yer oluyo ama sonra fazlasını ödeyemeyeceksek girmiyoruz o işe. Bi de galiba şifonyer ve dolabı biz kendimiz alacağız Bi ara görümce muhabbeti vardı ya. Ben kimseyi bekleyemem dedim gidip bulup alalım taksitle napalım artık dedim
100 tlydi canım küvetCanım bim deki fiyat neydi hatırlıyor musun?
Hehe bizde aynı internet bankacılıgı sagolsun en basta alimacak sey coktu ya girdik ha girdik yok doger aya sarkiyor artik kredi ile kapatip sonra cozumu bunda bulduk max 5000 girebiliyorm karta anca onu ödüyoruz boyle daha kolay oluyorBızde aynı sıstem gıdıyoruz canısı
Esımın haberı bıle yoktu elımız sıkısmıstı ınternet bankacılığı benım elımde baktım musterısıne ozel 5000 tl ye 12 ay odemelı 680 tl faiz hemen işlemı yaptım esıme de soyledım o cok ıyı geldı
Sımdıdıe kartran harcıyoruz maas yatınca karta ödıyrouz yıne karttan harca yıne maastan ödesımdılık oyle dönuyoruz allah kerımdır
Aynen kuzuı saglık olsunn bebeklerımız gelsınn bakkk nelere degecekelr allahın izni ıleHehe bizde aynı internet bankacılıgı sagolsun en basta alimacak sey coktu ya girdik ha girdik yok doger aya sarkiyor artik kredi ile kapatip sonra cozumu bunda bulduk max 5000 girebiliyorm karta anca onu ödüyoruz boyle daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?