Sen pek sessizsin bu aralar ne eksiklerin var say bakalm azcık
Para bitti aşk bitti alt açma çantası, küvet, şampuan vs., tarak-tırnak makası, buhar makinesi, kışlık tulum, birkaç tane pantolon, pijama takımı kendime kıyafet, kirli poşeti, terlik, ıslak mendil, ateş ölçer ilk aşamada aklıma gelenler

Valla bime geldi geldi yoksa hayatta bi küvete 300 lira vermem gider 40 50 liraya normal bir kuvet alırım en kötü aklimdaki o
Aynen aslında bir diğer konu silikon katlama yerlerinden akıtma olabiliyormuş bir süre sonra yer için çok iyi geliyor ama bakalım hem pahalı hem kullanımı soru işareti bende şimdilik

Aynen aslında bir diğer konu silikon katlama yerlerinden akıtma olabiliyormuş bir süre sonra yer için çok iyi geliyor ama bakalım hem pahalı hem kullanımı soru işareti bende şimdilik
Hmm bak onu hic bilmiyorum benim tek isteme sebebim banyom kücük yer kaplamasn diye ama geldi.geldi gelmezse normal alırm

Hmm bak onu hic bilmiyorum benim tek isteme sebebim banyom kücük yer kaplamasn diye ama geldi.geldi gelmezse normal alırm
Aynen bende de yer yok açıkçası ucuz gelse alırım göze alırım yoksa almam katlanır. Benim için kullanım ömrü daha önemli ya çabuk gidince sinir oluyorum

Yaa borcu 0 lıyoruz onceden yer kalmiyordu ama ayiptır söylemesi kredi cekmek zorunda kaldık düzne bozulmasn diye diger ay ödeyebilecegimiz kadar karta giriyoruz
Yok kuzum ne ayıbı ben sordum çok özel olduysa sen kusura bakma. Mantıklı bizde de alabileceğimiz kadar yer oluyo ama sonra fazlasını ödeyemeyeceksek girmiyoruz o işe. Bi de galiba şifonyer ve dolabı biz kendimiz alacağız Bi ara görümce muhabbeti vardı ya. Ben kimseyi bekleyemem dedim gidip bulup alalım taksitle napalım artık dedim

Kızlarımmm kızlarımmm
Ahhh cok mutluu oldum m Rabbıme şükür
Dün aksam kı yag ve masajın etkısı olmusmudur bılemıyorum ama guzel bır uyumustum yanı uyu uyan yat kalk yapsam sa soneasında uykuya dalmak bemı mutlu ettı
Vee kendımı ıyı hısaedıyroum dıe mutfaga gırdım buzdolabına bı el attım
Esıme göre dolapta yer yok
Baktım pırasa neredeyse ölucek yıka dogra sırkelı suda beklet ve sonuc zeytınyaglı pırasam ocakta
Bırde baktım semızotu mu 1 gun daha bekletsem kaybetmek uzereyım
Ayıkla sırkelı suda beklet sonra twkrar tektek ayıkla suzgecte suyunu cekılmesı uzere bırakıldı salatasını yapıcam
Bırde baktım gecen hafyadan aldıgım yapılmak uzere kornıson tursu ve tatlı sıvrı bıberım var onlarda suanda sırkelı susa beklıyor kavonozlarıma koyup hazırlıyacagım
Nohut vardı onuda ıslattım esım evdeıken onu kemıkle bıguzel yaptırmam lazım ( benım kokusunu almamam lazım pıserken yıyebılmem ıcın) bunu aksam pışırıcem yarına hazır olsun dıe
Buzdolabını da azıcık duzenledım ve kendımı mutlu hıssettım sıze gore kucuk bana gore buyuk iş basarmıs olabılırım cok şükür
Rabbımm nolur bunların acısınj cekmeyeyım azıcık totom acımış olabılır
Sımdı bı kahve dınlen ohh mmisss

Yaa borcu 0 lıyoruz onceden yer kalmiyordu ama ayiptır söylemesi kredi cekmek zorunda kaldık düzne bozulmasn diye diger ay ödeyebilecegimiz kadar karta giriyoruz
Bızde aynı sıstem gıdıyoruz canısı
Esımın haberı bıle yoktu elımız sıkısmıstı ınternet bankacılığı benım elımde baktım musterısıne ozel 5000 tl ye 12 ay odemelı 680 tl faiz hemen işlemı yaptım esıme de soyledım o cok ıyı geldı
Sımdıdıe kartran harcıyoruz maas yatınca karta ödıyrouz yıne karttan harca yıne maastan öde sımdılık oyle dönuyoruz allah kerımdır

Yok ay ne kusuru herseyimi anlatıyorum zaten benmantıklı bencede bi kac taksite bölersin en azindan hem daha icine siner vivensenin sitesine baktın mı orasıda uygun ve güzel mobilyalar var

Hehe bizde aynı internet bankacılıgı sagolsun en basta alimacak sey coktu ya girdik ha girdik yok doger aya sarkiyor artik kredi ile kapatip sonra cozumu bunda bulduk max 5000 girebiliyorm karta anca onu ödüyoruz boyle daha kolay oluyor

Aynen kuzuı saglık olsunn bebeklerımız gelsınn bakkk nelere degecekelr allahın izni ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…