- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yokva lla saka bir yana canına kurban olsun yeter ki o saglikla sihhatle gelsin hersey gelir gecerAynen kuzuı saglık olsunn bebeklerımız gelsınn bakkk nelere degecekelr allahın izni ıle
Evlerın altın topları olurlar allah ızın verırseYokva lla saka bir yana canına kurban olsun yeter ki o saglikla sihhatle gelsin hersey gelir gecer
Baktım baktım. Ama içime sinen olmadı yaa. Şu doğal görünümlüler içimde kaldıYok ay ne kusuru herseyimi anlatıyorum zaten benmantıklı bencede bi kac taksite bölersin en azindan hem daha icine siner vivensenin sitesine baktın mı orasıda uygun ve güzel mobilyalar var
Hımm iyimiş ben fiyatını bilmiyordum oradaki şuan trendyolda tek küvet 169 tl takımı 217 tl miş. Bende bekleyeyim acelemiz yok sonuçta ben yine gelir diye düşünüyorum.100 tlydi canım küvet
Ya i bend eoyle ümit ediyoeum gelecek diyeHımm iyimiş ben fiyatını bilmiyordum oradaki şuan trendyolda tek küvet 169 tl takımı 217 tl miş. Bende bekleyeyim acelemiz yok sonuçta ben yine gelir diye düşünüyorum.
İcinde de kalmasn bütceni asmayacak sekilde yinede kendi istedigini al bosver icinde kalmasnBaktım baktım. Ama içime sinen olmadı yaa. Şu doğal görünümlüler içimde kaldı
Heryerde de yok onlardan yaaİcinde de kalmasn bütceni asmayacak sekilde yinede kendi istedigini al bosver icinde kalmasn
Dur bakalım nasip kısmet nerdeyse gelir seni bulur karartma hic enseyiHeryerde de yok onlardan yaabakalım ne yapacağız
Benim de 2 tane var canım benim eşimde doğumdan 6 ay sonra hemen deneyelim diyor da tabiki 6ay şaka gibi bir süreç en az 1.5 2 yıl beklerim sanırım denemek için inşallah onlar da şanslı olurlar bu bebişten sonraki duamKızlar bu arada embriyonuz var mı hastanede bekleyen ? Aklıma geldi benim 2 tane daha var geçen eşim diyor sonra da onları alalım . Dedim oldu 40 yaşına geldim farkında mısın yazık değil mi onlara da şans verelim diyor. Konuşuruz sonra önce bunu sağlıkla alalım kucağımıza da düşünürüz
2 tane var bizimde insallah sag salim kucagımıza alalım bu bebisi de denemek istiyorum onlarıdaKızlar bu arada embriyonuz var mı hastanede bekleyen ? Aklıma geldi benim 2 tane daha var geçen eşim diyor sonra da onları alalım . Dedim oldu 40 yaşına geldim farkında mısın yazık değil mi onlara da şans verelim diyor. Konuşuruz sonra önce bunu sağlıkla alalım kucağımıza da düşünürüz
Aha eşim erken çıkcam hazırlan dedi. Bir iki monilyacı gezcezDur bakalım nasip kısmet nerdeyse gelir seni bulur karartma hic enseyi
Ayy hadi insallah rastgele güzrl istedigin gibi birsey bulursun insallahAha eşim erken çıkcam hazırlan dedi. Bir iki monilyacı gezcez
Benim başka hiç yok2 tane var bizimde insallah sag salim kucagımıza alalım bu bebisi de denemek istiyorum onlarıda
İnşallah kafana göre bir şeyler bulursun kuzum iyi gezmelerAha eşim erken çıkcam hazırlan dedi. Bir iki monilyacı gezcez
İnşallahh yaa. Uygun yollu da olur piyasayı da çok bilmiyoruz hadi bakalımAyy hadi insallah rastgele güzrl istedigin gibi birsey bulursun insallah
Sana yeter kuzum 2 tane sağlıkla gelsin miniklerBenim başka hiç yok
İnşallah şu yükten de kurtuluruz insaflı satıcılarla da karşılaşıp hadi bismillahİnşallah kafana göre bir şeyler bulursun kuzum iyi gezmeler
Olsun 2 bebisine Allah sağlık sıhhat versin yeterBenim başka hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?