Canim benim de 2 tane var esim de simdiden yapiyo plan programi ama kardes istiyoruz Allahin izniyle once alalimda kucagimiza saglikla ben hatta 38 e dogru falan 3 lemeyi dusunebilirim yani esimin de donmus spermleri var hayirlisi tabi Allah’tan tutup tutmicagininda garantisi yok Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah

Benımde var 2 tane ama saglıkla bu dogsun tamm allah olmayanlara ısteyenlere versın aşiret kurmak degıl benım amacım 2+1+1 benımkı bıle dıyor canım nolcak hazırda var dıe
Heee dedım tavuk gıbı sureklı kuluckaya yatıcam ben cok şükür abla da var abıde bı tane kuccuk hanım da var yanıı yeter dedım bızımkıler buyuk ya herhalde beyfendının gözune gelmıyor onlar kucuk kuuck bebeler olsun ıstıyor

Benim malesef yok kalmadi

Valla benimki de plan yapıyor 1 yıl geçsin onlara da şans veririz diyor. Kısmet tabiki bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek hayırlısıyla hepimiz sağ salim kucağımıza alalım. Sonrasına bakarız zaten

Kendileri çekmedikleri için çok kolay geliyor. Ben başından beri diyorum şimdi yedekte var neyse ama kardeş için kendiliğinden olursa olur ama bir daha tedavi olmam. Hayırlısıyla bunu bir alalım da zaman ne gösterir bilemem

Bu arada artık isimler yavaş yavaş belli olmuştur kızlar bir tek Elisa'yı biliyoruz şuan .
Yaaa dimiii bızım evdede o hava var bılıyor musun? Sankı evde gercekten bı bırey var dıyorlar aylardır Elisa Elısa dıe konusmak tan ınsallahh saglıkla dogar yavrularımız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…