- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hayırlısı olsun kuzum Allah hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım minikleriBenim de 6 tane var donmuş, Allah nasip ederse ve maddi olarak da kaldırabileceğimize emin olursam bu bebek 1 yaşına geldiğinde 2 tane daha koydurmak istiyorum. Bunu da çift koydurmuştuk, kese de çiftti kalp atışında tek
Allahım nasıl minnoşlar
Öyle valla ağız kısmından ayak geçer mi orası şüpheliAllahım nasıl minnoşlar
Gel sende ikea dan alMesela şu ikisi 8500 ortalama
Baya iyiler ama pahalı tabiki ama büyüklükleri idealMesela şu ikisi 8500 ortalama
pahalı ama baya büyük canım baya uzun kullanımlık güzelmiş nerden bunlarMesela şu ikisi 8500 ortalama
Çok da şıklarmış hakikaten yaa ama çok para normali mi bu acabaMesela şu ikisi 8500 ortalama
Valla öncelikle baktigin mobilya cok sık cok güzel ama 2 sine 9 bin cok aşırı pahalıymıs ikea fiyatı felan nasil bilmiyorum ama buna benzer seyler mi baksan 9 bine yatak dahil oda takimi alınır yaEvet 1.yer şifonyer +dolap 9bini buluyor
minicik ayaklarına olur canım ama çok şirinler elllerine sağlık
Sağ ol kuzum inşallah giydirmek nasip olurminicik ayaklarına olur canım ama çok şirinler elllerine sağlık
Amin kuzum inşallahSağ ol kuzum inşallah giydirmek nasip olur
Adı Nilay mıEvet kuzum bizimkilerde sürekli Niloş nasıl diye soruyorlar.:)
Aynı sey aklımdan gectı yatak odası takım fıyatı gıbı dıe cokk guzeller ama bıraz tuzluValla öncelikle baktigin mobilya cok sık cok güzel ama 2 sine 9 bin cok aşırı pahalıymıs ikea fiyatı felan nasil bilmiyorum ama buna benzer seyler mi baksan 9 bine yatak dahil oda takimi alınır ya
Kuzum cok guzeller ama ne butce ayırdığını zada baglı bana göreMesela şu ikisi 8500 ortalama
Ohhh masallahh adı ıle yasasın uzun saglıklı mutlu yıllarca aılesı ıle bırlıkteAdı Nil kuzum
Bizim ki TANEMBu arada artık isimler yavaş yavaş belli olmuştur kızlar bir tek Elisa'yı biliyoruz şuan .
Hiç bütçeKuzum cok guzeller ama ne butce ayırdığını zada baglı bana göre
Oyy nil de cok guzelAdı Nil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?