Doğum korkusu bende de vardı, okuduğum kitapta doğum sürecini detaylı anlatmışlardı. Anlık bi olay, önemli olan kendini güvendiğin ellere emanet etmek. Mucizevi bi an, o anı zihnime kazımak ve hiç bi anını kaçırmamak isterim epidural veya spinal anestezi olabilir, bölgesel uyuşturabilirler ama zihnim açık kalsın, bebeğimin ilk anını görmek, ilk sesini duymak istiyorum Allah inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder

Aminnn canım. İnşallah hem kendimiz hem yavrularınızla alakalı hiç bir sorun yaşamadan tamamlamış oluruz o süreci de

Çok karmaşık bir an bence ama kim olursa olsun tam güvenemem ben hayırlısı ile kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım

Son düzenleme:
Valla yaşayacağım varmış benim de
İşte kulak zarı ameliyatı memeden kist alınması böylr böyle şeyler var güzel yaşantılarımız bizim de
İnşallah tıp ameliyatlar konusunda daha gelişmiştir yani diğerinde ufak bir şeydi ama ölümden döndüm

Kilya cığım, havalar soğudu aslında.
Pantolonlarının üzerine şu tip pançolar çok güzel olur.

Denemedim ama bol trikolarım vardı kuzum hatta bir tane pançom olacaktı öğrenci iken annem örmüştü. Daha çıkarmadım o yüzden alt bakacağım sadece kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…