Eşim beni öldürür bu sefer zaten diyo ne kadınlar kulübüymüş arkadaş diyeAynen hemen
Hiç ameliyatınız falan oldumu bu zamana kadarAyy inşallah kuzumBenim eşim hiç sallamıyor valla kendi kendime işte düşünüyorum arada. Başlarda yoktu da şimdi olmaya başladı nedense
Ah sanki hiç akmıyor gibi geçti bana nedense hala da öyle ama dediğin gibi az kaldı inşallahGünler yaklaştıkça ister istemez oluyo canım şimdi kendi kemdime diyorum ki zaman ne çabuk geçti Allah nasip ederse iki iki buçuk ay civarı var en az
Niye öldürsün canım iki kelime ben doğurdum bu kadarEşim beni öldürür bu sefer zaten diyo ne kadınlar kulübüymüş arkadaş diye. Ben de sanki başka biriyle konuştuğum var napim diyorum
Oldu ve iyi anıları yokHiç ameliyatınız falan oldumu bu zamana kadar
Ama komik şimdi kabul et yaaNiye öldürsün canım iki kelime ben doğurdum bu kadar
Hatrlıyosun amaOldu ve iyi anıları yokçocuktum. Hatta oradan çatlamış hep
Aminnn canım. İnşallah hem kendimiz hem yavrularınızla alakalı hiç bir sorun yaşamadan tamamlamış oluruz o süreci deDoğum korkusu bende de vardı, okuduğum kitapta doğum sürecini detaylı anlatmışlardı. Anlık bi olay, önemli olan kendini güvendiğin ellere emanet etmek. Mucizevi bi an, o anı zihnime kazımak ve hiç bi anını kaçırmamak isterimepidural veya spinal anestezi olabilir, bölgesel uyuşturabilirler ama zihnim açık kalsın, bebeğimin ilk anını görmek, ilk sesini duymak istiyorum Allah inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder
Hatırlamam mı ya büyük travmaHatrlıyosun amaben de de var işlemler
Aa ben 3. Kattan düşmüşüm biliyomusun
Çok karmaşık bir an benceDoğum korkusu bende de vardı, okuduğum kitapta doğum sürecini detaylı anlatmışlardı. Anlık bi olay, önemli olan kendini güvendiğin ellere emanet etmek. Mucizevi bi an, o anı zihnime kazımak ve hiç bi anını kaçırmamak isterimepidural veya spinal anestezi olabilir, bölgesel uyuşturabilirler ama zihnim açık kalsın, bebeğimin ilk anını görmek, ilk sesini duymak istiyorum Allah inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder
Valla yaşayacağım varmış benim deHatırlamam mı ya büyük travmaHadi yaa
İnşallah tıp ameliyatlar konusunda daha gelişmiştirValla yaşayacağım varmış benim de
İşte kulak zarı ameliyatı memeden kist alınması böylr böyle şeyler var güzel yaşantılarımız bizim de
Ay ne ameliyatıydı söylemiyorsun daİnşallah tıp ameliyatlar konusunda daha gelişmiştiryani diğerinde ufak bir şeydi ama ölümden döndüm
Apandisit ya öyle gizli bir şey değilAy ne ameliyatıydı söylemiyorsun da
Denemedim ama bol trikolarım vardı kuzum hatta bir tane pançom olacaktı öğrenci iken annem örmüştü. Daha çıkarmadım o yüzden alt bakacağım sadece kuzumKilya cığım, havalar soğudu aslında.
Pantolonlarının üzerine şu tip pançolar çok güzel olur.
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
Eki Görüntüle 2930346 Eki Görüntüle 2930347 Eki Görüntüle 2930348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?