Öyle mi. Kız zaten her şeyi konuşuyoruz ne giziApandisit ya öyle gizli bir şey değil
Ne bileyim cinsiyet değişme filanÖyle mi. Kız zaten her şeyi konuşuyoruz ne gizi
Kızlarrrrrr sonuç pozitif
Sadece 1000,3
AmiiinÖyle gerçekten orada eli yağı saçı kirpiği olan minik bir insan var ya yalnız sizde de var mı bilmiyorum ama bende biraz doğum korkusu başladı
Amiin amin kuzum. Tabii hem eşsiz bir deneyim hem mucizevi bir an. Bizim büyük oranda sezaryen olacakta. Ama önemli olan sıkıntısız sağlıkla kavuşmaktupaaaaa hayrunnisa85 kızlaaarrrrrrr kendi kan testi günüm kadar çoookkk sevindimmmmm harikaaaaa inşallaahh sonuna kadar sağlıkla devam etsn kucağınıza almak nasip olsun
Canım valla bende de korku başladı hafiften ama sürekli herkes yaparsa ben de yaparım diyorum ve biraz da bu duyguyu yaşamayı çok istiyorum normal doğum olursa çok sevinirim çünkü o hissi tecrübe etme arzusu var içimdebi yandan da korku heyecan karışık duygular valla ama sürekli Allahım tek avazda çok acı çekmeden kurtar diye dua ediyorum
amin cnmm inşallahtupaaaaa hayrunnisa85 kızlaaarrrrrrr kendi kan testi günüm kadar çoookkk sevindimmmmm harikaaaaa inşallaahh sonuna kadar sağlıkla devam etsn kucağınıza almak nasip olsun
İnşallah canım benim, inşallahtupaaaaa hayrunnisa85 kızlaaarrrrrrr kendi kan testi günüm kadar çoookkk sevindimmmmm harikaaaaa inşallaahh sonuna kadar sağlıkla devam etsn kucağınıza almak nasip olsun
Geldim geldim esim evdeydi azcık dolanalim dedim patladim iyice cıktık civil yeni magaza acmis o kadar güzel seyler vardı ki anlatamam aldim kasaya geldik bir kuyruk var esim burayi beklersek valla covit oluruz dedi ayy aklimda kaldı bırakıp cıktık simdi sitesinden bulmaya calısıyorum yaram cok büyük a dostlarZEYNEPP5555 kuzummm senşn böyle sessiz kalmana alışık değilim nerdesin gel
Neler beğendin nelerGeldim geldim esim evdeydi azcık dolanalim dedim patladim iyice cıktık civil yeni magaza acmis o kadar güzel seyler vardı ki anlatamam aldim kasaya geldik bir kuyruk var esim burayi beklersek valla covit oluruz dedi ayy aklimda kaldı bırakıp cıktık simdi sitesinden bulmaya calısıyorum yaram cok büyük a dostlar
Yaa dısarda ölcersin nolcak inan hava almak bile cok iyi geliyor insana kalabaliktan uzak azcık bi yere gidersin sana da iyi gelir ya magaza yeni acilmis ya hersey cok indirimliydi ama bir kass kuyrugu vardi anlatamam cok guzel alt üst triko takimlar vardi bide pelerinli 3 lü takım begenmistim ayy bide hamak gibi bisey vardı büyük cok fena aklımda kaldıNeler beğendin nelerbugün eşimde çıkalım deniz kenarına götüreyim biraz dedi ama sürekli şeker ölçümü var diye istemedim
Ya ara öğündü yemekti stres oluyorum sadece ölçümde değil sürekli bir şeyler bir şeyler. Yolda vardı. Birde giyecek düzgün bir şeyim yok bir elbisem var bu mevsime uygun giyince kocaman oluyorum bol kesim böyle yürüyen damacana gibi bir şey oluyorYaa dısarda ölcersin nolcak inan hava almak bile cok iyi geliyor insana kalabaliktan uzak azcık bi yere gidersin sana da iyi gelir ya magaza yeni acilmis ya hersey cok indirimliydi ama bir kass kuyrugu vardi anlatamam cok guzel alt üst triko takimlar vardi bide pelerinli 3 lü takım begenmistim ayy bide hamak gibi bisey vardı büyük cok fena aklımda kaldı
Ayıcıklı olana bayıldımPff buldum simdi ama magazada bunlar 40 tlydi sitede 2 katı
Yaa evet cok güzeldi ama o kuyruguda bekleyemezdim cidden neyse hafta ici belki daha sakin olur sansimi denerim biAyıcıklı olana bayıldım
Yaa cok haklısın gercekten ne deyim insallah bebislerle hava alırsın güzel güzel gezersn bugünlerin hepsi gecer kiyafet konusu valla bi hamile pantolonu aldm o simdilik baya iyi havada soguk kazaklarim hep boldu simdi tam oluyor onlarla idare ediyorum dayan diyorum kendimeYa ara öğündü yemekti stres oluyorum sadece ölçümde değil sürekli bir şeyler bir şeyler. Yolda vardı. Birde giyecek düzgün bir şeyim yok bir elbisem var bu mevsime uygun giyince kocaman oluyorum bol kesim böyle yürüyen damacana gibi bir şey oluyoryoksa isterdim ben içeride kalmaktan mahvoldum gerçekten. Hiiiç çıkmıyorum. İnan şeker çıkmasa hayalim ilk aşıdan sonra güzel bir kahvaltıya filan gitmekti. Bunaldım. Kendimi kuluçkaya yatmış tavuklar gibi hissediyorum. En azından onlar bir ayı bulmadan bitiriyor süreci ben en başından beri böyleyim ve yalnızım ay çok dertlendim ben bir anda
İnşallah canımYaa cok haklısın gercekten ne deyim insallah bebislerle hava alırsın güzel güzel gezersn bugünlerin hepsi gecer kiyafet konusu valla bi hamile pantolonu aldm o simdilik baya iyi havada soguk kazaklarim hep boldu simdi tam oluyor onlarla idare ediyorum dayan diyorum kendime
Aynen haftaiçi erken gidin bence birYaa evet cok güzeldi ama o kuyruguda bekleyemezdim cidden neyse hafta ici belki daha sakin olur sansimi denerim bi
Aaaa alıp da kasadan dönmekGeldim geldim esim evdeydi azcık dolanalim dedim patladim iyice cıktık civil yeni magaza acmis o kadar güzel seyler vardı ki anlatamam aldim kasaya geldik bir kuyruk var esim burayi beklersek valla covit oluruz dedi ayy aklimda kaldı bırakıp cıktık simdi sitesinden bulmaya calısıyorum yaram cok büyük a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?