Bende sokaktaydım bütün gün yorulmuşum. Gezdim yine bebişe birşey almadım yer yokmuş koyacak eşyalarını alalım söz alacağım ne istiyorsan dedi yine kendimi kandırılmış hissettim
Bebişin odasının boyalarını aldık sadece

Ya ben yığdım duruyor ne zaman yıkarsam o zaman yer açacağım ben

Neler beğendin neler bugün eşimde çıkalım deniz kenarına götüreyim biraz dedi ama sürekli şeker ölçümü var diye istemedim
Kız e bebekte araba baktığımız gün Bi anne babayla tanıştık sohbet ediyoruz onlar da bizim arabadan alıyorlardı. Kadın da kasımda dopuracakmış öyle sohbet ederken lafın arasında çat çat şekerini ölçtü biyandan hâlâ konuşuyo nasıl barışmış olayla. Çık valla nolcak gezmek abartmadıkça şekerine de iyi gelir arada yap

Kesin öncede vardır bu hastalık insan hemen adapte olamıyor ya. İlk ölçmesi bile ne zorlamıştı kaç tane strip çöpe gitti

Kesin öncede vardır bu hastalık insan hemen adapte olamıyor ya. İlk ölçmesi bile ne zorlamıştı kaç tane strip çöpe gitti
Kolay değildir tabi ama ben bu hamilelikte afaptasyonum çok hızlandı elim yok mesela ona bile alıştım ay töbe böylr diyince de komik oluyo

Kolay değildir tabi ama ben bu hamilelikte afaptasyonum çok hızlandı elim yok mesela ona bile alıştım ay töbe böylr diyince de komik oluyo
Kız öyle deme Ya hepsi zor muhakkak kuzum ama farklı bir olay şeker. İki saatte bir öğünüm var aralarda şeker ölçümü düşünsene dışarı çıkınca stres oluyorum ara öğün geçti işte dışarıda yiyeceğin bir şey yok. Her şeyi yanına alamıyorsun. Alsan Covid belası maskeni her yerde Açıp yiyemiyorsun hepsi stres. Bir de inan beni etkileyen bir şey olsa idi sadece bu kadar umursamaz ve sıkı tutmaya çalışmazdım açıkçası kendimi biliyorum. Bebekleri etkileyecek olması bana vicdan yaptırıyor. Neden artıyor neden düşüyor anlamıyorum değişik bir şey sağı solu belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…