- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yeminle elimde olmasa bu kadar icimde kalmazdı galiba az degildir o ne hindirAaaa alıp da kasadan dönmekeşin de nasıl korkutacağını biliyo ha
HahahahaNe bileyim cinsiyet değişme filan
Ay öyle deme fena bir şeymişHahahaha
Ayy benim ki komik ameliyat 2 kere kıl dönmesinden ameliyatım var kabus gibiydi seneler oldu hala uzun süre oturamam
Hemde nasıl kuzum bir de iki kere yani doktor bile şaşırmıştıAy öyle deme fena bir şeymiş
Ya ben yığdım duruyor ne zaman yıkarsam o zaman yer açacağım benBende sokaktaydım bütün gün yorulmuşum. Gezdim yine bebişe birşey almadım yer yokmuş koyacak eşyalarını alalım söz alacağım ne istiyorsan dedi yine kendimi kandırılmış hissettim
Bebişin odasının boyalarını aldık sadece
Kardeşim yaşadı da ameliyatlık olmadı ama kıyamam kuzuma çok kötü idi iltihap olmuştu filan. Valla sağlıkla ilgili olupta kolay bir şey yok sanırımHemde nasıl kuzum bir de iki kere yani doktor bile şaşırmıştı
Benimkiler de hurç içinde ama yeni olarak 2 parça birşey varYa ben yığdım duruyor ne zaman yıkarsam o zaman yer açacağım ben
Yeminle elimde olmasa bu kadar icimde kalmazdı galiba az degildir o ne hindir
Ah öyle valla ama işte pahalı maalesef bir de kısa süreli giyiyorlar ya insan kendini frenliyorBenimkiler de hurç içinde ama yeni olarak 2 parça birşey varH&m baktım çok güzel şeyler vardı insan hepsini alası geliyor ya
Kız e bebekte araba baktığımız gün Bi anne babayla tanıştık sohbet ediyoruz onlar da bizim arabadan alıyorlardı. Kadın da kasımda dopuracakmış öyle sohbet ederken lafın arasında çat çat şekerini ölçtü biyandan hâlâ konuşuyo nasıl barışmış olayla. Çık valla nolcak gezmek abartmadıkça şekerine de iyi gelir arada yapNeler beğendin nelerbugün eşimde çıkalım deniz kenarına götüreyim biraz dedi ama sürekli şeker ölçümü var diye istemedim
DolaaaaapppKızlar tam olarak ne zaman esyaları yıkayıp yerlestirmeyi düsünüyorsunuz hastane cantası ne zaman ayarlayacaksiniz
Pazartesi nasipse başlıyorum benKızlar tam olarak ne zaman esyaları yıkayıp yerlestirmeyi düsünüyorsunuz hastane cantası ne zaman ayarlayacaksiniz
Kesin öncede vardır bu hastalıkKız e bebekte araba baktığımız gün Bi anne babayla tanıştık sohbet ediyoruz onlar da bizim arabadan alıyorlardı. Kadın da kasımda dopuracakmış öyle sohbet ederken lafın arasında çat çat şekerini ölçtü biyandan hâlâ konuşuyo nasıl barışmış olayla. Çık valla nolcak gezmek abartmadıkça şekerine de iyi gelir arada yap
Hemde nasıl pahalı valla İnternet daha uygun minnacık bir ayakkabı 100 TL toplasan kaç kere giyecek.Ah öyle valla ama işte pahalı maalesef bir de kısa süreli giyiyorlar ya insan kendini frenliyor
Kolay değildir tabiKesin öncede vardır bu hastalıkinsan hemen adapte olamıyor ya. İlk ölçmesi bile ne zorlamıştı kaç tane strip çöpe gitti
Dolap ve şifonyeri alınca anca kuzum önce tadilat tamirat işlerimiz var bu hafta boya badana işi biter ben evde yokkenKızlar tam olarak ne zaman esyaları yıkayıp yerlestirmeyi düsünüyorsunuz hastane cantası ne zaman ayarlayacaksiniz
Kız öyle demeKolay değildir tabiama ben bu hamilelikte afaptasyonum çok hızlandı elim yok mesela ona bile alıştım ay töbe böylr diyince de komik oluyo
Yaa evet ne yapmayı düsünüyorsunn dolap konusundaDolaaaaappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?