- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bir dolap sifonyer fotosu da senden bekliyoruz o zamanDolap ve şifonyeri alınca anca kuzum önce tadilat tamirat işlerimiz var bu hafta boya badana işi biter ben evde yokken
Hadi insallah fotola biziPazartesi nasipse başlıyorum ben
Cokk guzel olmusss canım ıyı gunlerde kullannnKizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorumsabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam
Benim ki belli zaten kuzumBir dolap sifonyer fotosu da senden bekliyoruz o zaman
Haklısın çok komplex bişey bazan kontrolsüz olabiliyor anlamadan. O ara öğün olayları zor. Ama şöyle düşün. Yarın Bi gün çocukları emzitip dışarı çıkıp Bi dahaki emzirme saati gelmeden eve gelmeye çalışabiliz. Sen de ara öğününğ yapıp Bi saat gezip gelebilirsinKız öyle demeYa hepsi zor muhakkak kuzum ama farklı bir olay şeker. İki saatte bir öğünüm var aralarda şeker ölçümü düşünsene dışarı çıkınca stres oluyorum ara öğün geçti işte dışarıda yiyeceğin bir şey yok. Her şeyi yanına alamıyorsun. Alsan Covid belası maskeni her yerde Açıp yiyemiyorsun hepsi stres. Bir de inan beni etkileyen bir şey olsa idi sadece bu kadar umursamaz ve sıkı tutmaya çalışmazdım açıkçası kendimi biliyorum. Bebekleri etkileyecek olması bana vicdan yaptırıyor. Neden artıyor neden düşüyor anlamıyorum değişik bir şey sağı solu belli değil
çok güzel görünüyor..güzel günlerde kullan cnm.ya bende yatak ve bebek odalarında çok beğeniyorumKizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorumsabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam
Bi tane sanayide mobilyacı bulduk eşimin izin gününde Bi görüşücez onunla arkadaşın sevgilisi. Mesaj olarak konuştuk da masif benim istediklerim pahalıymış yaa onu dışardan getirstiyolarmış bilmem ne o yüzden pahalı oluyormuş. Muhtemelen ondan vazgeçeceğim diğerinde de inşallahh güzel fiyatlar alırız da bu sefer olurYaa evet ne yapmayı düsünüyorsunn dolap konusunda
Allah a emanetiz hepimiz kuzucumçok güzel görünüyor..güzel günlerde kullan cnm.ya bende yatak ve bebek odalarında çok beğeniyorum
ben çok korkuyorum covitten helede gebelikte..bu ara zaten hastane cenaze o kadar kalabalık ortama girdiki eşim eve gelince direk odaya geçiyor bana yaklaşmıyor,yaklaştırmıyorum
Güle güle kullan insallah canım cok güzelmis
Ya evet ben dolap kapağı sectigimde de öyle söylemisti adam baska yerlerden geliyormus pahalı oluyormus bulursun kafana göre insallah dur bakalmBi tane sanayide mobilyacı bulduk eşimin izin gününde Bi görüşücez onunla arkadaşın sevgilisi. Mesaj olarak konuştuk da masif benim istediklerim pahalıymış yaa onu dışardan getirstiyolarmış bilmem ne o yüzden pahalı oluyormuş. Muhtemelen ondan vazgeçeceğim diğerinde de inşallahh güzel fiyatlar alırız da bu sefer olur
Soguk oluyorsa gayet mantıklı olmus canım güle güle kullanKizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorumsabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam
Saol kuzucum daha guzelleri sizin olsun, insallah keser giris katta oturmanin handikapi isteSoguk oluyorsa gayet mantıklı olmus canım güle güle kullan
Ben 30 haftadan sonra hazirlicam insKızlar tam olarak ne zaman esyaları yıkayıp yerlestirmeyi düsünüyorsunuz hastane cantası ne zaman ayarlayacaksiniz
Sağlıkla kullan rengi güzelmiş.Kizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorumsabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam
Çok güzeller güle güle kullanın
Biraz zaman alır yıkamaya başlayacağım daha. Oldukça atarımHadi insallah fotola bizi
Sağar koyarım kenara gelemezsem dayasınlar biberonuHaklısın çok komplex bişey bazan kontrolsüz olabiliyor anlamadan. O ara öğün olayları zor. Ama şöyle düşün. Yarın Bi gün çocukları emzitip dışarı çıkıp Bi dahaki emzirme saati gelmeden eve gelmeye çalışabiliz. Sen de ara öğününğ yapıp Bi saat gezip gelebilirsin
Aminnnnnnnİnşallah canım benim, inşallah
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsunKizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorumsabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam
Bence de ya zor olmuştur stresi ağırlığı sorumluluğu. Sağlıkla büyütsünlerEki Görüntüle 2930530
Kızlarr takıp ettıgım bı dr 3 tane bebekayy nasıl zorlanmıstır kımbılır ama sonucuuna bakınca cokk duygusallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?