Kizlarr napiosunuzz ?? Ay ben cok yogunum hic yazamiyorum sabah eve halifleksciler geldi yapti nasil olmus ? Ben cok begendim insallah kullanisli olur soguk kessin yeter Ogleden sonra da altin gunumuz vardi kayinvalidem ve akrabalar ile ona gittim boy gostermeye insallah korona olmam

Eklentiler

• 817A6EB7-9E6F-4637-A9E1-022AAF4EC8BC.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 33
Cokk guzel olmusss canım ıyı gunlerde kullannn

Haklısın çok komplex bişey bazan kontrolsüz olabiliyor anlamadan. O ara öğün olayları zor. Ama şöyle düşün. Yarın Bi gün çocukları emzitip dışarı çıkıp Bi dahaki emzirme saati gelmeden eve gelmeye çalışabiliz. Sen de ara öğününğ yapıp Bi saat gezip gelebilirsin

çok güzel görünüyor..güzel günlerde kullan cnm.ya bende yatak ve bebek odalarında çok beğeniyorum
ben çok korkuyorum covitten helede gebelikte..bu ara zaten hastane cenaze o kadar kalabalık ortama girdiki eşim eve gelince direk odaya geçiyor bana yaklaşmıyor,yaklaştırmıyorum

Yaa evet ne yapmayı düsünüyorsunn dolap konusunda
Bi tane sanayide mobilyacı bulduk eşimin izin gününde Bi görüşücez onunla arkadaşın sevgilisi. Mesaj olarak konuştuk da masif benim istediklerim pahalıymış yaa onu dışardan getirstiyolarmış bilmem ne o yüzden pahalı oluyormuş. Muhtemelen ondan vazgeçeceğim diğerinde de inşallahh güzel fiyatlar alırız da bu sefer olur

Allah a emanetiz hepimiz kuzucum sen asilarini olmustun degil mi ? Simdi hamileyken olmakla ugrasmazsin insallah Saglikla insallah su uc ayini atlat once hayirlisiyla bakalimm cok mutluyum senin adina vallahi once kese sonra kalp atisi sindire sindire gecicek zaman insallah hayrunnisa85 icin de oyle kuzularim benim

Ya evet ben dolap kapağı sectigimde de öyle söylemisti adam baska yerlerden geliyormus pahalı oluyormus bulursun kafana göre insallah dur bakalm

Soguk oluyorsa gayet mantıklı olmus canım güle güle kullan

Kızlar tam olarak ne zaman esyaları yıkayıp yerlestirmeyi düsünüyorsunuz hastane cantası ne zaman ayarlayacaksiniz
Ben 30 haftadan sonra hazirlicam ins
Sağlıkla kullan rengi güzelmiş.
Çok güzeller güle güle kullanın

Sağar koyarım kenara gelemezsem dayasınlar biberonu stres olamam mahallede turlamayacaksan bir saatte hiç bir yeri gezilmiyor trafikte geçiyor ya. Artık hazırlıklara başlarsam birazda onlarla geçer zamanım ne diyim

Hayırlı olsun Güzel görünüyor ama temizliği zor olmaz mı ya oh oh gez yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…