Cnm Allah'ın dediği olur rabbim çıkmadık candan umut kesilmez demişler halkımıza hayırlısı olsun ins ikisinde sağlıkla doğar kucağına gelirler cnm...

Aynen canım çok fazla bakamıyorum buraya normaldir. Insaallah hakkımızda hayırlısını nasip eder Allahim benimkiler gelir gelmez yazarım asıl siz hanımlar neler yaptınız.

Merhaba aslında başından beri burdayım arada kaybolmuşum demek ki minnoslarin birinde Amniyosentez sonucu trizomi18 Edwards sendromu çıktı sonlandirilacakti artık kocaman oldu kızlarım bizde sonuna kadar gitmesine karar verdik. En kötü sendromlardan biri ama olsun ben minik kızımı Allah nasip ettiği yere kadar yanımda istiyorum diğeri çok şükür iyi belli olmazda Rabbim bir mucize yaratır hersey güzel de olabilir :) böyle yani bizim hayatımız herseye rağmen şükürler olsun ki onları hissettim Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin

Aynen canım çok fazla bakamıyorum buraya normaldir. Insaallah hakkımızda hayırlısını nasip eder Allahim benimkiler gelir gelmez yazarım asıl siz hanımlar neler yaptınız.
Aminnn inşallahh
Bakalım belki benimkiler gelir ben yazarım Hamgimiz ilk doğuracağız acaba

Amin amin canım insaallah hepimiz kavuşacağız minnoslarimiza sağlıklı sıhhatli Allahim nazarlardan kötülüklerden korusun hepimizin yavrularını

rabbim sana da evlatlarına da sağlık versin
allah bilir herşeyi.. vardır bunda da bir hayır.sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yangınn vaaar diye bagırasm var midem cayır cayır
ayy o mide yanmalarından o kadar korkuyorum ki diğerinde de olmuştu...

kan vermeden 3 gün önce başladı bende.hafif mide yanma.ağız tadı bozukluğu.aslında ben oradan anladım hamile olduğumu hatta komşularıma söyledim ben hamileyim diye

Valla insallah bunda olmaz dicem de zor be bacım hic midesi yanmayan benim yanıyor çöplük gibidir normalde bana mısın demezdi

Valla insallah bunda olmaz dicem de zor be bacım hic midesi yanmayan benim yanıyor çöplük gibidir normalde bana mısın demezd
benim mide sorunum varrrrr anne tarafım saolsun
evde 1 tane soda kaldıysa acil durumdan dolayı kimse elleyemezgece 4 de eşimi markete yolladığım zamanları bilirim
gerçekten korkuyorum gelmesin o günler bu sefer doktordan kullanabileceğim ilaç isteyeceğim elimin altına bulunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…