- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Sizde zamanında doguracaksınız bence bana öyle geliyor hep beraber aynı hafta doguruyormusuz bideSakin olun sizden önce biz varııızz
Kızzz aramızda 3 hafta var senın agzın ne diyor oyleSizde zamanında doguracaksınız bence bana öyle geliyor hep beraber aynı hafta doguruyormusuz bide
Kızzz aramızda 3 hafta var senın agzın ne diyor oyle
Yaaa çok komik oluurrSizde zamanında doguracaksınız bence bana öyle geliyor hep beraber aynı hafta doguruyormusuz bide
Cnm Allah'ın dediği olur rabbim çıkmadık candan umut kesilmez demişler halkımıza hayırlısı olsun ins ikisinde sağlıkla doğar kucağına gelirler cnm...Estağfurullah canım trizomi18 ikizlerden biri 20. Hafta sonlanacakti 28 e attılar şimdi de 30 .hafta yapalım diyorlar ben de şuan 29 haftayim surda ne kaldı ki diyorum elletmemeye karar verdik. Gelsin sonu belli deseler de yapacak birsey yok onuda dünya gözüyle görüp yaşamak varmış. Buna hazırız önceden nasıl olacak diyorduk ama gelsin diyoruz.
Aynen canım çok fazla bakamıyorum buraya normaldir. Insaallah hakkımızda hayırlısını nasip eder Allahim benimkiler gelir gelmez yazarım asıl siz hanımlar neler yaptınız.Tamam tekrardan kusura bakma bildim şimdi ben. Çok aktif değilsin ya bizim de hafızalar malum
Allah size bu kararı aldırdıysa vardır bunda Bi hikmet her zman böyle düşünürüm. Hakkınızda her şeyin hayırlısı diliyorum güzel Allahım dan
Amin canım ama inan Allahim bunun için de öyle güç kuvvet veriyor ki herseye hazırlıyorsun kendini Allahim kaldirabilecegimiz yükler versin.Eminim kendi açınızdan en doğru kararı vermişsinizdir zaten.
Rabbim güç kuvvet versin sizlere.
Merhaba aslında başından beri burdayım arada kaybolmuşum demek ki
Aminnn inşallahhAynen canım çok fazla bakamıyorum buraya normaldir. Insaallah hakkımızda hayırlısını nasip eder Allahim benimkiler gelir gelmez yazarım asıl siz hanımlar neler yaptınız.
Amin amin canım insaallah hepimiz kavuşacağız minnoslarimiza sağlıklı sıhhatli Allahim nazarlardan kötülüklerden korusun hepimizin yavrularınıHic sorma gözü kör olsun o paranıncok mantikli dusunmussun ama özelden cıkılmaz yoksa kararın icinde hakkında hayırlısı olsun bana göre de haklısın açıkcası Allh ım güzel kalbine göre versin canım benim saglikla sihhatle kucagimiza alalim hep beraber insallah
Amin canım çıkmadık candan umut kesilmez ne güzel söyledinCnm Allah'ın dediği olur rabbim çıkmadık candan umut kesilmez demişler halkımıza hayırlısı olsun ins ikisinde sağlıkla doğar kucağına gelirler cnm...
Sağlıklı gelsinler zamanını doldursunlar küveze girmesinler tek duam bu canım. Doktor ne diyor doğum için sezaryen mi normal mi olur hangisi ben bu aralar buna taktımAminnn inşallahh
Bakalım belki benimkiler gelir ben yazarımHamgimiz ilk doğuracağız acaba
Sağol canikommm inşallhhKuzuıı cokk guzelll bayıldım ıyı gunlerde gıyınsınn mınık tavsan
rabbim sana da evlatlarına da sağlık versinMerhaba aslında başından beri burdayım arada kaybolmuşum demek kiminnoslarin birinde Amniyosentez sonucu trizomi18 Edwards sendromu çıktı sonlandirilacakti artık kocaman oldu kızlarım bizde sonuna kadar gitmesine karar verdik. En kötü sendromlardan biri ama olsun ben minik kızımı Allah nasip ettiği yere kadar yanımda istiyorum diğeri çok şükür iyi belli olmazda Rabbim bir mucize yaratır hersey güzel de olabilir :) böyle yani bizim hayatımız herseye rağmen şükürler olsun ki onları hissettim Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin
ayy o mide yanmalarından o kadar korkuyorum ki diğerinde de olmuştu...Yangınn vaaar diye bagırasm varmidem cayır cayır
Valla insallah bunda olmaz dicem de zor be bacım hic midesi yanmayan benim yanıyor çöplük gibidir normalde bana mısın demezdiayy o mide yanmalarından o kadar korkuyorum ki diğerinde de olmuştu...
kan vermeden 3 gün önce başladı bende.hafif mide yanma.ağız tadı bozukluğu.aslında ben oradan anladım hamile olduğumu hatta komşularıma söyledim ben hamileyim diye
benim mide sorunum varrrrr anne tarafım saolsunValla insallah bunda olmaz dicem de zor be bacım hic midesi yanmayan benim yanıyor çöplük gibidir normalde bana mısın demezd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?