Şurup veriyorlar rahatıyor mu bilmiyorum ama bnm o suruplardan midem bulanıyor

Olsun benım mesaım devam eder
Baktıkların da görurler
Dun aksam yagla maaaj yapılmadı ve cok kotu gectı gecem
Bakalım bu aksam pehlıvam gıbı yaglandım nasıl gececek gecem gercekten farkı olacak mı
Cunku tesaduf mudur bılemıyorum ama yagla masaj yapıp yattogımda daha rahat yatıp kalkıp uykuya gecıs ım daha ıyı olmustu
Şu wc olayını da sıksık tekrarlamasam belkı bu kadar uyanmam ama
ZEYNEPP5555

Gece su icmeyi bıraksan aslında o kadar da sık kalkmazsn yagda rahatlatıyordur tabi gevşiyosundur evrene pozitif enerji yolla bu gece güzel.bir uyku cekicem diye

Gece su icmeyi bıraksan aslında o kadar da sık kalkmazsn yagda rahatlatıyordur tabi gevşiyosundur evrene pozitif enerji yolla bu gece güzel.bir uyku cekicem diye
Anam bacım elımde olsa dilim bogazıma yapısıyor yokk bı sıse dolaptam bınsesı dısardan arada ondan arada ondan yudumluyorum bırde bı baslıyorum kafaya dıkmeye gurkgurkgurrkkkk dıee esım dıo senı bırı gorse hıc su vermiyoruz sanıcak

Merhaba kızlar, mide yanmasından uyumaya korkuyorum, tabletim de bitti bu gece uzun olacak
Neyse bugün e-Bebek’e gittik eşimle, pazar günü akşam saati tenha olur diye düşünüyordum ki, bebeğini alan gelmiş. sırayla paylaşıyım.
- Uzun kollu çıtçıtlı body almayı planlıyordum ama 0-3 ay kalmamıştı, yenidoğan için olanlar da gözüme küçük göründü, bi de bebekler çok çabuk büyüyo diyorlar, o yüzden almadım. Bugün yazdıklarınızı görünce de, aslında uzun kollu o kadar da gerekli diil gibi geldi. Üstüne tulum giydirsek kolları içinde toplanır diye düşünüyorum.
- mycey minderli emzirme önlüğünden aldım, fiyatı oldukça düşmüştü. Eve gelince açtım, gayet kullanışlı görünüyor. Özellikle dışarda çok işe yarar, ufak minderi de var, bebek için rahat eder.
- Depend emici külot aldım bi paket. Hastane çantasında olması gerekenlerdenmiş. İnternette satılanlarla aynı fiyattaydı.
Aklımda kalan bi sürü şey var mesela. Emzik almak istiyorum ama hangi markayı almak lazım. Yine aynı şekilde biberonlar için hangisi daha kullanışlı olur? Göğüs pedlerinde indirim vardı, ondan aldım. Gümüş kapak almayı da düşünüyorum indirimden ama ona da karar veremedim, bi 999 ayar var bi de 925 sanırım. Bi de silikon göğüs kalkanı satılıyor. Çok fazla seçenek olunca insanın kafasının karışması normal diil mi

Hayırlı olsun canım aldıgın seyler de
Ben biberon emzık chıcco aldım
Kapakta genelde duyduğum 999 ayar olması ben almadım alanlar yorum yapar ayy geceler hep sıkayet ten uzun oluyor Allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…