Yaa hiç duymadımm deneyeyim bakayım sağol canımŞurupların bana hiçbir faydası olmamıştı. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ballı ılık su sabah akşam için
Bu bence çantalı oldugu icin pahalı gibi geldi banaGünaydın kızlar
Alınırmı dersiniz fiyat iyi mi
Mustela Merhaba Bebek Çantası Bakım Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çantalı eczanede sordm 420 gibi bişi dedi banaBu bence çantalı oldugu icin pahalı gibi geldi bana
Eczane daha pahlı evet çantalı almak sart degil bence yaÇantalı eczanede sordm 420 gibi bişi dedi bana
320 ye kadar iniyordu hepsi burada da kuzum. Ben çantasını ve vücut kremini kullanmayacağım için Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu seti aldım. Ama sen bilirsin tabiGünaydın kızlar
Alınırmı dersiniz fiyat iyi mi
Mustela Merhaba Bebek Çantası Bakım Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani çanta gereksiz bence de ama bir türlü bulamadm daha uyguna bekleyeyim ben biraz daha o zman320 ye kadar iniyordu hepsi burada da kuzum. Ben çantasını ve vücut kremini kullanmayacağım için Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu seti aldım. Ama sen bilirsin tabi
Evet ben de çantalı düşünmüyorum seti uyguna bulmaya çalışıyorum bakalmEczane daha pahlı evet çantalı almak sart degil bence yanormal setler daha uygun bnce
Biz yeğenlerimde de banyodan sonra asidi alınmış zeytinyağı ile yağladık hep vücudunu o yüzden gerek görmedim.. Masaj yağını da kendime aldımYani çanta gereksiz bence de ama bir türlü bulamadm daha uyguna bekleyeyim ben biraz daha o zmanvücut kremi kullanılmazmı diyorsun yani gereksizmi
Yaa ne dediBiz yeğenlerimde de banyodan sonra asidi alınmış zeytinyağı ile yağladık hep vücudunu o yüzden gerek görmedim.. Masaj yağını da kendime aldımeczacı çok övdü
Kız çılgınYaa ne dedi
Yoyko ben de istiyorum da bekletiyorum bakalım indirim olursa mükemmel olurkızlar günaydın bende dün bişeyler almaya başladım bebeğimeAllah kullanmayı nasip etsin inşallah müslin örtü beğendim instada 3ü 140 çok geldi ama çok güzeller sizler nerden aldınız özellikle Kilya sen bi almıştın diye hatırlıyorum ben 2tane 10lu hastane çıkışı çıtçıtlı badiler bide anne bebek çantası aldm şimdilik bu hafta yoyko park yatak indirime girerse onu alacağım alan var mıydı ondan yalnız bi girdinmi çıkılmıyomuş bu alışverişten baka baka kör olcam
Emzik ben şimdilik avent aldım sonrasında bibs almayı düşünüyorum bebeğim. Sanırım onu bunu deneyimledikten sonra alacağım. Avent de ağız boşluğu gaz oluşumunu tetikler bunu gözlemlersem bibse geçerim. Zaten o daha anne memesi formunda meme reddine imkan sağlamaz tam kavrayabilir bakalım belki de öncesinde alır kenara koyarım.Merhabakızlar, mide yanmasından uyumaya korkuyorum, tabletim de bitti bu gece uzun olacak
Neyse bugün e-Bebek’e gittik eşimle, pazar günü akşam saati tenha olur diye düşünüyordum ki, bebeğini alan gelmiş. sırayla paylaşıyım.
- Uzun kollu çıtçıtlı body almayı planlıyordum ama 0-3 ay kalmamıştı, yenidoğan için olanlar da gözüme küçük göründü, bi de bebekler çok çabuk büyüyo diyorlar, o yüzden almadım. Bugün yazdıklarınızı görünce de, aslında uzun kollu o kadar da gerekli diil gibi geldi. Üstüne tulum giydirsek kolları içinde toplanır diye düşünüyorum.
- mycey minderli emzirme önlüğünden aldım, fiyatı oldukça düşmüştü. Eve gelince açtım, gayet kullanışlı görünüyor. Özellikle dışarda çok işe yarar, ufak minderi de var, bebek için rahat eder.
- Depend emici külot aldım bi paket. Hastane çantasında olması gerekenlerdenmiş. İnternette satılanlarla aynı fiyattaydı.
Aklımda kalan bi sürü şey var mesela. Emzik almak istiyorum ama hangi markayı almak lazım. Yine aynı şekilde biberonlar için hangisi daha kullanışlı olur? Göğüs pedlerinde indirim vardı, ondan aldım. Gümüş kapak almayı da düşünüyorum indirimden ama ona da karar veremedim, bi 999 ayar var bi de 925 sanırım. Bi de silikon göğüs kalkanı satılıyor. Çok fazla seçenek olunca insanın kafasının karışması normal diil mi
Neden doktorlarımız bize hiç bu ihtimalden bahsetmiyorlar ki mesela. Hani belki olcak belki yaniEvet canım varmış sabırla bekler kendimizi hazirlarsak normal ihtimal de varmış keskesiz doğum diyorlar buna.
Kuzum günaydın, dün akşam rennie tabletim yok, bu gece nasıl geçecek diye uyuyamazken, yatmadan önce bi kaşık bal yiyip üstüne su içtim. Gece uyudum çok şükürHadi kızlar haftaya başladık. Günaydın olsun inşallah
Umarım keyifler yerindedir. Sanırım yerinde alışverişler başlamış
Hayırlı olsun arkadaşlarım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Sorusu olan olursa yaptığım alışveriş oranında yardımcı olmaya çalışırım herkese
Sizleri seviyorum bebeklerinizi daha çok
Aminn kuzum. Allah cümlemizin muradını versinKuzum günaydın, dün akşam rennie tabletim yok, bu gece nasıl geçecek diye uyuyamazken, yatmadan önce bi kaşık bal yiyip üstüne su içtim. Gece uyudum çok şükürAllah razı olsun, ne muradın varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?