320 ye kadar iniyordu hepsi burada da kuzum. Ben çantasını ve vücut kremini kullanmayacağım için Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu seti aldım. Ama sen bilirsin tabi

Yani çanta gereksiz bence de ama bir türlü bulamadm daha uyguna bekleyeyim ben biraz daha o zman vücut kremi kullanılmazmı diyorsun yani gereksizmi
Biz yeğenlerimde de banyodan sonra asidi alınmış zeytinyağı ile yağladık hep vücudunu o yüzden gerek görmedim.. Masaj yağını da kendime aldım eczacı çok övdü

kızlar günaydın bende dün bişeyler almaya başladım bebeğime Allah kullanmayı nasip etsin inşallah müslin örtü beğendim instada 3ü 140 çok geldi ama çok güzeller sizler nerden aldınız özellikle Kilya sen bi almıştın diye hatırlıyorum ben 2tane 10lu hastane çıkışı çıtçıtlı badiler bide anne bebek çantası aldm şimdilik bu hafta yoyko park yatak indirime girerse onu alacağım alan var mıydı ondan yalnız bi girdinmi çıkılmıyomuş bu alışverişten baka baka kör olcam

Yoyko ben de istiyorum da bekletiyorum bakalım indirim olursa mükemmel olur

Hadi kızlar haftaya başladık. Günaydın olsun inşallah
Umarım keyifler yerindedir. Sanırım yerinde alışverişler başlamış
Hayırlı olsun arkadaşlarım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Sorusu olan olursa yaptığım alışveriş oranında yardımcı olmaya çalışırım herkese
Sizleri seviyorum bebeklerinizi daha çok

Emzik ben şimdilik avent aldım sonrasında bibs almayı düşünüyorum bebeğim. Sanırım onu bunu deneyimledikten sonra alacağım. Avent de ağız boşluğu gaz oluşumunu tetikler bunu gözlemlersem bibse geçerim. Zaten o daha anne memesi formunda meme reddine imkan sağlamaz tam kavrayabilir bakalım belki de öncesinde alır kenara koyarım.
Gümüş kapak için kullanmadan yorum yapmak çok mantıklı olmayacaktır ama kendi fikrim 925i 999 önemli değil. Gümüş kapak sertifikası olsun çok uçuk bişe almana gerek yok. Ben plastik kalkanlara hiç girişmedim direk gümüş aldım riske atmayım diye.

Kuzum günaydın, dün akşam rennie tabletim yok, bu gece nasıl geçecek diye uyuyamazken, yatmadan önce bi kaşık bal yiyip üstüne su içtim. Gece uyudum çok şükür Allah razı olsun, ne muradın varsa versin

Aminn kuzum. Allah cümlemizin muradını versin çok sevindim gerçekten. Ben de hiç Bi fayda görmemiştim çünkü rennieden. Mide içeriğin düzene dengeye girene kadar içebilirsin ne soğuk ne sıcak ılık suya karıştırıp iç, Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…