Canım günaydın hayırlı olsun aldıkların. Müslin trendyoldan almıştım. Açıkçası bim A101 gelirse biraz da oradan alacağım. Bende yoyko park yatak almıştım canım hepsiburada da en ucuz orası idi. Takımların nasıl bir de hangi çantayı aldın canım ben almadım da kararsızım birazda almak konusunda

Hadi yaa haftaya kırık başladın desene olsun her gün bir değil ben de geç kalktım valla yataktan yeni yaptım kahvaltımı da. Napsam bugün diye düşünüyodum
Ayy yat gitsin benimde kuaförle ev arasında gidip geliyorm temizlik yapmsm lazim evd ehallederim diyorum sonra gidim diyorm hepsine üseniyormm

1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Canım doktorun ne diyor. Yüzde 60 yeterli diye hatırlıyorum. Bir de öyle olacak diye değil ama. Değer yüksek ya bir de şöyle olabiliyor ikiz başlayıp tek devam etme kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Biz her şeyi çok erken öğrendiğimiz için fark ediyoruz ama aslında çok yaşanan bir durummuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…