Canım günaydın hayırlı olsun aldıkların. Müslin trendyoldan almıştım. Açıkçası bim A101 gelirse biraz da oradan alacağım. Bende yoyko park yatak almıştım canım hepsiburada da en ucuz orası idi. Takımların nasılkızlar günaydın bende dün bişeyler almaya başladım bebeğimeAllah kullanmayı nasip etsin inşallah müslin örtü beğendim instada 3ü 140 çok geldi ama çok güzeller sizler nerden aldınız özellikle Kilya sen bi almıştın diye hatırlıyorum ben 2tane 10lu hastane çıkışı çıtçıtlı badiler bide anne bebek çantası aldm şimdilik bu hafta yoyko park yatak indirime girerse onu alacağım alan var mıydı ondan yalnız bi girdinmi çıkılmıyomuş bu alışverişten baka baka kör olcam
Canım maşallah, çok güzel katlanmış.Kızlarrrr bugün ki sonucum 2509
Masallah masallah geliyor bizim ikizler benceKızlarrrr bugün ki sonucum 2509
Bizim güzel matematikcimiz az hesaplamadn bizim sonucları bir güzel haberde senden bekliyoruz insallahCanım maşallah, çok güzel katlanmış.
Ben daha yeni verdim, 1-2 saate anca çıkar sonuç.
Geliyo geliyooo havalı geliyoKızlarrrr bugün ki sonucum 2509
Bi üsengeclik bi uyku hali var üstümde buldugum yere devriliyorum direkBugün knakitolarım sessizmi dünden kalmamısınız bakayım
Ak akceydi sanırım çantalı hali 320 ye falan geliyodu bi hafta önce bakmıştım, bende losyon alayim mi karar veremedim diye daha almadımGünaydın kızlar
Alınırmı dersiniz fiyat iyi mi
Mustela Merhaba Bebek Çantası Bakım Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hadi yaa haftaya kırık başladın desene olsun her gün bir değilBi üsengeclik bi uyku hali var üstümde buldugum yere devriliyorum direk
Olsun gayet iyi bir degee canım zaten tam 2 katı beklenmiyor sende biliyorsun hersey güzel olacak insallah1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Ayy yat gitsin benimde kuaförle ev arasında gidip geliyorm temizlik yapmsm lazim evd ehallederim diyorum sonra gidim diyorm hepsine üseniyormmHadi yaa haftaya kırık başladın desene olsun her gün bir değilben de geç kalktım valla yataktan yeni yaptım kahvaltımı da. Napsam bugün diye düşünüyodum
Haa beden temizliği. Bi çözüme kavuşturamadık şu işi yaa ufffAyy yat gitsin benimde kuaförle ev arasında gidip geliyorm temizlik yapmsm lazim evd ehallederim diyorum sonra gidim diyorm hepsine üseniyormm
Canım doktorun ne diyor. Yüzde 60 yeterli diye hatırlıyorum. Bir de öyle olacak diye değil ama. Değer yüksek ya bir de şöyle olabiliyor ikiz başlayıp tek devam etme kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Biz her şeyi çok erken öğrendiğimiz için fark ediyoruz ama aslında çok yaşanan bir durummuş.1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
O yaşa gelince mi kıymet biliniyor acaba
Karartma enseyi herşey güzel olacak Allahın izniyle1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?