Evet aynen öyle

Asla bu süreçte toplamda üç kere süpürdü sen hesap et
Yanlız olmadığımı bilmek güzel dün annem bendeydi izin günüydü. Süpürge holün kenarında duruyordu. Annem işe girişti bu süpürge bura mı yeri diyo yok dedim anne en son 3 hafta önce süpürdü Muhammet de dedim bi daha hatırlasın diye orda bıraktım

Kızlar ayağa kalkarken aniden kasigima kramp giriyor bu aralar başladı normal dimi korkuttu beni

Evet, öyle de olmuş olabilir. Mesaj attım asistana, bakalım ne dicek.

Hayırlısı inşallah kızlar yaa, hep öyle dua ettik zaten.
Rabbim her şeyin en iyisini bilir.

Kilya sağol canım bende trendyoldan bakayım onada takımları da trendyoldan aldım biri bebitof biri aziz bebe gelince resimlerini atarım inşallah hamile çekimi için elbisemi aldım gelmesini bekliyorum taç bakıyorum ama terlik almıycam çantayıda mcdbag sayfasından aldım sağlam duruyodu 180e siyah f 36model

Ya makine ben hep bacak ve koltuk altı icin kullaniyorum daha pratik ama diger taraf icin cok acır bence oksaparda kullanıyoruz keser agdanın acısını tercih ederm valla
Dimi adayı bilen yapıyo en azından daha hızlı pratik yaparlar. Zorlanırsın sen artık git kuaförde hallet bence işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…