Pek zannetmiyorum o yaşa kadar da uğraşmış adam sürekli ev yeniliyordum diyorO yaşa gelince mi kıymet biliniyor acaba
Evet aynen öyleCanım doktorun ne diyor. Yüzde 60 yeterli diye hatırlıyorum. Bir de öyle olacak diye değil ama. Değer yüksek ya bir de şöyle olabiliyor ikiz başlayıp tek devam etme kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Biz her şeyi çok erken öğrendiğimiz için fark ediyoruz ama aslında çok yaşanan bir durummuş.
Benim kocam şu evi haftalık süpürsün yeterPek zannetmiyorum o yaşa kadar da uğraşmış adam sürekli ev yeniliyordum diyor
Asla bu süreçte toplamda üç kere süpürdü sen hesap etBenim kocam şu evi haftalık süpürsün yeter
Hep kanaatkar olduğumuzdan böyle olduk zaten
Yanlız olmadığımı bilmek güzelAsla bu süreçte toplamda üç kere süpürdü sen hesap et
Valla sorma nasıl yük üstümde anlatamam yıldım resmenHaa beden temizliği. Bi çözüme kavuşturamadık şu işi yaa ufff
Annem de dün makina al dedi. Ama makina şimdi hem ekstra masraf hem de onla da acırsaValla sorma nasıl yük üstümde anlatamam yıldım resmen
Yok yani sürüp masaj mı yapçaz kendimizeKız çılgınçok iyi dedi ne dicek ahahaha şimdi gelsin karnıma bile kullanmayı düşünüyorum nemlendirsin diye
Maşallah çok şükür ikiz geliyorKızlarrrr bugün ki sonucum 2509
Cnm artışı güzel zaten hep 100 yüz olacak değil sen gönlünü ferah tut minikler tutunmuş annesine1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Evet, öyle de olmuş olabilir. Mesaj attım asistana, bakalım ne dicek.Canım doktorun ne diyor. Yüzde 60 yeterli diye hatırlıyorum. Bir de öyle olacak diye değil ama. Değer yüksek ya bir de şöyle olabiliyor ikiz başlayıp tek devam etme kaybolan ikiz sendromu diyorlar. Biz her şeyi çok erken öğrendiğimiz için fark ediyoruz ama aslında çok yaşanan bir durummuş.
bende aynı durumdayım kuaföre gitmemeye direniyorum ama artık kendimde zorlanıyorumValla sorma nasıl yük üstümde anlatamam yıldım resmen
Ya makine ben hep bacak ve koltuk altı icin kullaniyorum daha pratik ama diger taraf icin cok acır bence oksaparda kullanıyoruz keser agdanın acısını tercih ederm vallaAnnem de dün makina al dedi. Ama makina şimdi hem ekstra masraf hem de onla da acırsa
Aynen tek basına da cok zor bide kendi kendimi teselli ediyorum bu ayıda kurtarirsam 3 kez giderim.bari diye hem utanıyorum hemde korkuyorum ben yabende aynı durumdayım kuaföre gitmemeye direniyorum ama artık kendimde zorlanıyorum
Dimi adayı bilen yapıyo en azından daha hızlı pratik yaparlar. Zorlanırsın sen artık git kuaförde hallet bence işiniYa makine ben hep bacak ve koltuk altı icin kullaniyorum daha pratik ama diger taraf icin cok acır bence oksaparda kullanıyoruz keser agdanın acısını tercih ederm valla
Aynen öyle aslında 10 dk de bitiriyorlar ben saatlerce ugrasıyorum olmadı gidiyim artık bugün napamDimi adayı bilen yapıyo en azından daha hızlı pratik yaparlar. Zorlanırsın sen artık git kuaförde hallet bence işini
Güzel olacak inşallah inanıyorum kuzumEvet, öyle de olmuş olabilir. Mesaj attım asistana, bakalım ne dicek.
Hayırlısı inşallah kızlar yaa, hep öyle dua ettik zaten.
Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
Git git aşın da tam senin zatenAynen öyle aslında 10 dk de bitiriyorlar ben saatlerce ugrasıyorum olmadı gidiyim artık bugün napam
Ayy onların tammı acebaGit git aşın da tam senin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?