Aynen sen de maskeni çıkarma bişe olmaz. Ya işte benimde hep gittiğim yer vardı gidersem yine oraya giderim de bu sefer gerçekten çok utanıcamAyy onların tammı acebagerci maskeliler sorun olacagini sanmiyorum da pek üseniyorum utanıyorum
Kız ciddi miiKızlarrr hepsi buradada fena indirim var lierac 150 tl ye inmis braun ates olcer 129 tl ben bas ucu duzenleyici bakmistim 21 liraya düsmüs haberiniz olaa
Ben hep burdayim malumSoruyorum gecelik almadım instada Bi sayfa gördüm atayım size de Bi bakarmısınz güvenilir mi çok anlamıyorum ya Bi de ben. Bir de beğendiğim modeli atsam yorumlarınızı alsammm
Kuzum benim ilk değer 975 2. 1700 dü1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Valla bak 3 saatlik indirimmis sepetim 400 küsürlerdeydi 390a inmis onaylayım bugün bidaha gelmez bu fırsatKız ciddi mii
Ayyy ne vardı sepetindeeeeValla bak 3 saatlik indirimmis sepetim 400 küsürlerdeydi 390a inmis onaylayım bugün bidaha gelmez bu fırsat
Ahahaha yok yok iyi bir nemlendirici, içinde vitaminler falan da varmışYok yani sürüp masaj mı yapçaz kendimizefaydası nemiş
Ben burdayım bekliyomSoruyorum gecelik almadım instada Bi sayfa gördüm atayım size de Bi bakarmısınz güvenilir mi çok anlamıyorum ya Bi de ben. Bir de beğendiğim modeli atsam yorumlarınızı alsammm
Vayy hepsi çok güzel ama ben 2. Olanı çoook beğendim vizon gibi mi pembe gibi mi bi renk olanSayfa bu. Alttaki şu modellere bakmıştım nasıllarLohusa & Hamile Ürünleri(@lohusahamile_com) • Instagram photos and videos
Ya evet aslında onu bende beğendim de renk az cinsiyete kayıyo ya hani ekru falan olsa dedim. Bir de o diğerlerine göre Bi tık kısa rahat edermiyim ki acabaVayy hepsi çok güzel ama ben 2. Olanı çoook beğendim vizon gibi mi pembe gibi mi bi renk olan
Evet ben pahalıya aldım bazan şansım gülmüyor
Yanii ekru krem gibi olanlar da güzell onda da 3. Fotuyu beğendimYa evet aslında onu bende beğendim de renk az cinsiyete kayıyo ya hani ekru falan olsa dedim. Bir de o diğerlerine göre Bi tık kısa rahat edermiyim ki acaba
DimiYanii ekru krem gibi olanlar da güzell onda da 3. Fotuyu beğendimsayfasına da baktım güvenilire benziyo kapıda ödeme yapabilirsin baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?