Ben de size bir fikir sorucam şimdi bu benim az kullanılmış eski bir sırt çantam , baya gözü falan var sizce anne bebek çantası olur mu ?

Eklentiler

• 6D996C09-D0CB-44CC-8E3F-170260B0867C.webp
    65 KB · Görüntüleme: 33
  • F7CC502B-10F4-4564-A6E7-49412D82DE02.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 5177A00B-26E2-4F7E-A1DE-C38BD3476291.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben de size bir fikir sorucam şimdi bu benim az kullanılmış eski bir sırt çantam , baya gözü falan var sizce anne bebek çantası olur mu ?
Neden olmasın kuzum belki içine Bi biberon çantası alırsın anne bebek çantalarını tek farkı o çünkü biberon gözü termoslu olabiliyor falan onu da ekstra eklersen Bi eksiği kalmaz

Kuzum fermuarlar baya aşağı doğru komple açılıyor benim böyle bir çantam olsaydı almazdım çanta flan valla

Kollu olan da var ama onun da yakası çok hoşuma gitmedi bak attıklarımda var orda
Yine de kollu ekru olani tercih et havalar şimdiden soğudu en azindan ankara öyle hissettiriyor hastaneler sicak olur diyor satıcılar ama eve çıkıncada kullanılır ben ince uzun kollu bir pijama aldım dışı penye sabahlikli bi tane yine ince uzun kollu gecelik aldim dışı kadife sabahlikli bi de annem israr ettiği için kollari tullu fotoğraflık beyaz bir gecelik aldim bi de lohusa değil normal gruptan önü düğmeli kışlık pijama aldim kanama lekelenme olursa değiştiririm diye ama bedenler yanıltıcı olabiliyor iyice sor ben bunlari netten almadım

Maşallah epey de almışsın. Güle güle kullan canım. Ahh keşke mağazadan bulabilseydim hiç internete bakarmıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…