Ben de polar sabahlık baktım o sayfadan şimdiDimidur az daha inceleyim. Uygun da geldi sanki bana tek gecelik fiyatına gecelik sabahlık
EvetBen de polar sabahlık baktım o sayfadan şimdiuygunmuş cidden baby ikili set olarakta
Yaaa muhtesemmm masallahhhKızlarrrr bugün ki sonucum 2509
Neden olmasın kuzumBen de size bir fikir sorucam şimdi bu benim az kullanılmış eski bir sırt çantam , baya gözü falan var sizce anne bebek çantası olur mu ?
Kışın kolsuz giyebilecek misin?canimSayfa bu. Alttaki şu modellere bakmıştım nasıllarLohusa & Hamile Ürünleri(@lohusahamile_com) • Instagram photos and videos
Aynıı benımkı gıbı kuzumm hadı masallahh devamıda gelırr ınsallahhh1700 olmuş değerim kızlar.
Diğeri 1043’tü.
Tam 2 katına çıkmamış.
Yüzde 65 artmış.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Kollu olan da var ama onun da yakası çok hoşuma gitmedi bak attıklarımda var ordaKışın kolsuz giyebilecek misin?canim
Kuzum fermuarlar baya aşağı doğru komple açılıyor benim böyle bir çantam olsaydı almazdım çanta flan vallaBen de size bir fikir sorucam şimdi bu benim az kullanılmış eski bir sırt çantam , baya gözü falan var sizce anne bebek çantası olur mu ?
Yine de kollu ekru olani tercih et havalar şimdiden soğudu en azindan ankara öyle hissettiriyorKollu olan da var ama onun da yakası çok hoşuma gitmedi bak attıklarımda var orda
Yaa evet onda tek çekincem derin geldi bana bir şeyler alıp koyarken zorlar mı diye düşündüm kuzum normal sırt çantası iş görmez mi diyorum bir yandan da işte karar veremedim
Ah zalım diyet
Maşallah epey de almışsın. Güle güle kullan canım. Ahh keşke mağazadan bulabilseydim hiç internete bakarmıydımYine de kollu ekru olani tercih et havalar şimdiden soğudu en azindan ankara öyle hissettiriyorhastaneler sicak olur diyor satıcılar ama eve çıkıncada kullanılır ben ince uzun kollu bir pijama aldım dışı penye sabahlikli bi tane yine ince uzun kollu gecelik aldim dışı kadife sabahlikli bi de annem israr ettiği için kollari tullu fotoğraflık beyaz bir gecelik aldim bi de lohusa değil normal gruptan önü düğmeli kışlık pijama aldim kanama lekelenme olursa değiştiririm diye ama bedenler yanıltıcı olabiliyor iyice sor ben bunlari netten almadım
Bende oyumu ikinciye veriyorumSayfa bu. Alttaki şu modellere bakmıştım nasıllarLohusa & Hamile Ürünleri(@lohusahamile_com) • Instagram photos and videos
Ay vok alakasız seyler alana kadar zamanla yarıstım bi kac bisey arttı hemenAyyy ne vardı sepetindeeee
Bende en sondakini begendimmmSayfa bu. Alttaki şu modellere bakmıştım nasıllarLohusa & Hamile Ürünleri(@lohusahamile_com) • Instagram photos and videos
Olur bnce gayette güzel olurrBen de size bir fikir sorucam şimdi bu benim az kullanılmış eski bir sırt çantam , baya gözü falan var sizce anne bebek çantası olur mu ?
Bak şimdiBende oyumu ikinciye veriyorumönü açık baya ama rengine bayıldım
Bi kayboldun zatenAy vok alakasız seyler alana kadar zamanla yarıstım bi kac bisey arttı hemenates ölcer lierac yıkama filesi basucu duzenleyici haha bide yumurta saklama kabı aldm
Bende en sondakini begendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?