- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Arada duşumu aldm islerimide hallettim bugünde gitmedim kuaföreBi kayboldun zaten
Biberon çantaları mı oluyomuş bak bunu da öğrendiğim iyi oldu kuzucum saolasınNeden olmasın kuzumbelki içine Bi biberon çantası alırsın anne bebek çantalarını tek farkı o çünkü biberon gözü termoslu olabiliyor falan onu da ekstra eklersen Bi eksiği kalmaz
Yaaa öyle mi diosun içi derin baya cepleri falan da var bakalım ya denerim en azından saok kuzumKuzum fermuarlar baya aşağı doğru komple açılıyor benim böyle bir çantam olsaydı almazdım çanta flan valla
Saol kuzucumm inşallah iş görürOlur bnce gayette güzel olurr
Bugün de mi gol değilArada duşumu aldm islerimide hallettim bugünde gitmedim kuaföre
Bi de şöyle bişey var aldınmı ya da almayı düşünürmüsün bilmem ama Bi incele istersen. Bu çantaların içlerinde aşırı iş kolaylaştıracağını düşünmüyorumYaaa öyle mi diosun içi derin baya cepleri falan da var bakalım ya denerim en azından saok kuzum
Kuzucum yine konusu geçmişti sen paylaşmıştın ben favorilerime eklemiştim alt açma için almayı düşünüyorum daha erken diye böyle şeyler almadım yavaş yavaş inşallah sizi takipteyim listeni falan da kaydettim zatenBi de şöyle bişey var aldınmı ya da almayı düşünürmüsün bilmem ama Bi incele istersen. Bu çantaların içlerinde aşırı iş kolaylaştıracağını düşünmüyorum
Hamur Bebek Alt Açma Bakım Çantası Organizer Anchor Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ne bileyim kirlenir degistiririm diye biraz abarttim sanirimMaşallah epey de almışsın. Güle güle kullan canım. Ahh keşke mağazadan bulabilseydim hiç internete bakarmıydım
Ay tekrar söylemişim ama ne bilim gözünüzden kaçar falan diyeKuzucum yine konusu geçmişti sen paylaşmıştın ben favorilerime eklemiştim alt açma için almayı düşünüyorum daha erken diye böyle şeyler almadım yavaş yavaş inşallah sizi takipteyim listeni falan da kaydettim zaten
İyi yapmışsın evde de giyersin bol bolNe bileyim kirlenir degistiririm diye biraz abarttim saniriminsallah istediğin gibi şeyler bulursun instagramda bol seçenek var
Ayy yerim seni kuzucum AlLah razı olsun ben çok mutlu oluyorum paylaş sen seni onore ediyim diye yazdım kaydettim diye babyy öyle kırk kere paylaş nolcakkkAy tekrar söylemişim ama ne bilim gözünüzden kaçar falan diyeçantanı konuştuk ya onun içinde iyi olur diye yine söyleyim dedim işte
Benim ki normal sırt çantası işte olur dediler baby seninle aynı kafadaydım biliyosun çözümümü buldum darısı başınaYaa evet onda tek çekincem derin geldi bana bir şeyler alıp koyarken zorlar mı diye düşündüm kuzum normal sırt çantası iş görmez mi diyorum bir yandan da işte karar veremedim
DireniyorummmBugün de mi gol değil
Ayy yerim seni kuzucum AlLah razı olsun ben çok mutlu oluyorum paylaş sen seni onore ediyim diye yazdım kaydettim diye babyy öyle kırk kere paylaş nolcakkk
Aynen kuzum sırası gelen gidiyor doğumaAyyKilya lusin doguma gitmis ben cok heyecanlandm subat grubunda beraberdik o taze transferdi bi duygulandm valla
Ben de öyle yapacağım büyük ihtimalle kuzum en azından acil ihtiyaç demiyorumBenim ki normal sırt çantası işte olur dediler baby seninle aynı kafadaydım biliyosun çözümümü buldum darısı başınaKilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?