Kuzucum yine konusu geçmişti sen paylaşmıştın ben favorilerime eklemiştim alt açma için almayı düşünüyorum daha erken diye böyle şeyler almadım yavaş yavaş inşallah sizi takipteyim listeni falan da kaydettim zaten

Ay tekrar söylemişim ama ne bilim gözünüzden kaçar falan diye çantanı konuştuk ya onun içinde iyi olur diye yine söyleyim dedim işte

Ne bileyim kirlenir degistiririm diye biraz abarttim saniriminsallah istediğin gibi şeyler bulursun instagramda bol seçenek var
İyi yapmışsın evde de giyersin bol bol
Ben Bi yer daha var gidip bakabileceğim önce bir oraya bakayım en iyisi orda da bulamazsam kesin burdan alıcam artık

Ay tekrar söylemişim ama ne bilim gözünüzden kaçar falan diye çantanı konuştuk ya onun içinde iyi olur diye yine söyleyim dedim işte
Ayy yerim seni kuzucum AlLah razı olsun ben çok mutlu oluyorum paylaş sen seni onore ediyim diye yazdım kaydettim diye babyy öyle kırk kere paylaş nolcakkk

Yaa evet onda tek çekincem derin geldi bana bir şeyler alıp koyarken zorlar mı diye düşündüm kuzum normal sırt çantası iş görmez mi diyorum bir yandan da işte karar veremedim
Benim ki normal sırt çantası işte olur dediler baby seninle aynı kafadaydım biliyosun çözümümü buldum darısı başına Kilya

Ay ben iki gündür buzdolabı ve derin dondurucu temizliğine düştüm. Dün buzdolabını iç, dış yıkadım sildim. Bugün de derin dondurucuyu. Yeni bitti işim. Pertim çıktı resmen. Ama çok iyi oldu. Bebem gelene kadar ne yapsam kar. Evin genel temizliğine kadın tutacağım ama buzdolabını da silmez herhalde dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…