Kolay gelsin en iyisi cnm bende kendimi iyi hissettiğim zamanlar buzluğa birşeyler yapıp atacağım insAy ben iki gündür buzdolabı ve derin dondurucu temizliğine düştüm. Dün buzdolabını iç, dış yıkadım sildim. Bugün de derin dondurucuyu. Yeni bitti işim. Pertim çıktı resmen. Ama çok iyi oldu. Bebem gelene kadar ne yapsam kar. Evin genel temizliğine kadın tutacağım ama buzdolabını da silmez herhalde dedim.
Ohh ellerine sağlıkAy ben iki gündür buzdolabı ve derin dondurucu temizliğine düştüm. Dün buzdolabını iç, dış yıkadım sildim. Bugün de derin dondurucuyu. Yeni bitti işim. Pertim çıktı resmen. Ama çok iyi oldu. Bebem gelene kadar ne yapsam kar. Evin genel temizliğine kadın tutacağım ama buzdolabını da silmez herhalde dedim.
Ay ben o işi unutmuşum ya. Ben de köfte, börek falan atacaktım buzluğa. Kışlıklarım hazırdı da hızlı yemelik şeyler çok lazım olacak bebiş olunca. YouTube'dan araştırma da yapacaktım hatta bak, hızlı çıkarıp yemelik hangi yemekler atılabilir dondurucuya diye. Bundan sonraki işim de o olsun mademKolay gelsin en iyisi cnm bende kendimi iyi hissettiğim zamanlar buzluğa birşeyler yapıp atacağım ins
İndirim gurusuEki Görüntüle 2931552 Eki Görüntüle 2931551
Kızlarr delı ındırım varrrr kosunnnnn ben 12 parcayı 187 tl ye aldım genelde tesettür e hitap ama
Ama cok iyi degıl mıİndirim gurusu
Ellerine sağlık canım. Oh valla benim de işler bana ben onlara bakıyorum yaAy ben iki gündür buzdolabı ve derin dondurucu temizliğine düştüm. Dün buzdolabını iç, dış yıkadım sildim. Bugün de derin dondurucuyu. Yeni bitti işim. Pertim çıktı resmen. Ama çok iyi oldu. Bebem gelene kadar ne yapsam kar. Evin genel temizliğine kadın tutacağım ama buzdolabını da silmez herhalde dedim.
İyi gerçekten. Güzel günlerde kullanA
Ama cok iyi degıl mı
Arada bir cay icmeye gittigi oluyor canımKızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
Sagol canımİyi gerçekten. Güzel günlerde kullan
Yaa ben mi yoz düşünüyorum anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu kadar olmazdı. Hamileyken dakikası geçmeden evinde olması gerekmiyo mu anlamıyorum yaniArada bir cay icmeye gittigi oluyor canım
Bugun takıp ettıgım dr videosunda anlatıyordu oda erkek drYaa ben mi yoz düşünüyorum anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu kadar olmazdı. Hamileyken dakikası geçmeden evinde olması gerekmiyo mu anlamıyorum yani
Bebeğim benim ki sporuna da gider arkadaşlarıyla da buluşurKızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?