Kolay gelsin en iyisi cnm bende kendimi iyi hissettiğim zamanlar buzluğa birşeyler yapıp atacağım ins

Ohh ellerine sağlık ben de yazlık kışlık yaptım bugün canım çıktı valla ablada yardım etti gerçi ama kendi düzenin olunca karışmasan olmuyo Yorma kendini canım yapar ne rica edersen çok detaylı yapmasada

Kolay gelsin en iyisi cnm bende kendimi iyi hissettiğim zamanlar buzluğa birşeyler yapıp atacağım ins
Ay ben o işi unutmuşum ya. Ben de köfte, börek falan atacaktım buzluğa. Kışlıklarım hazırdı da hızlı yemelik şeyler çok lazım olacak bebiş olunca. YouTube'dan araştırma da yapacaktım hatta bak, hızlı çıkarıp yemelik hangi yemekler atılabilir dondurucuya diye. Bundan sonraki işim de o olsun madem

Ellerine sağlık canım. Oh valla benim de işler bana ben onlara bakıyorum ya

Yaa ben mi yoz düşünüyorum anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu kadar olmazdı. Hamileyken dakikası geçmeden evinde olması gerekmiyo mu anlamıyorum yani
Bugun takıp ettıgım dr videosunda anlatıyordu oda erkek dr
Odada esi sancı cekerken baba arkdasıyla fener macı ızlıyordu bu gozler neler gordu dıyordu ondan sonra Bana hersey normal gelmeye basladı

Kızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
Bebeğim benim ki sporuna da gider arkadaşlarıyla da buluşur sakin ol normal şeyler bunlar herkesin kendine özel alanı olması gerektiğine inanıyorum ben bunalmıştır erkek muhabbetine ihtiyacı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…