Yaa ben mi yoz düşünüyorum anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu kadar olmazdı. Hamileyken dakikası geçmeden evinde olması gerekmiyo mu anlamıyorum yani
Ya onlarda sıkılıyor ara sıra izin vermek lazım hergün hergün olsa bozulurum ama bende sinirlenirim ona

Bebeğim benim ki sporuna da gider arkadaşlarıyla da buluşur sakin ol normal şeyler bunlar herkesin kendine özel alanı olması gerektiğine inanıyorum ben bunalmıştır erkek muhabbetine ihtiyacı vardır
Bişe demedim bu zamana kadar ama. Bunların hamileliğimde artmış olması sinirimi bozuyor artık yaa. Ben çıkabiliyormuyum şuan Bi yere onsuz hayır ama maşallah o çıkıyor

Bişe demedim bu zamana kadar ama. Bunların hamileliğimde artmış olması sinirimi bozuyor artık yaa. Ben çıkabiliyormuyum şuan Bi yere onsuz hayır ama maşallah o çıkıyor
Bebişleriniz olsun Allah ın izniyle hep beraber çıkarsınız inşallah arkadaşım sıkma canını

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım.
Ben de lohusa sepetinden bakcam anasını yaa az uygun olsun diye bilmediğim yerlerden bakıyorum.
Alışverişi patlatim mi ona inat ZEYNEPP5555
Benim bir arkadaşım hep öyle yapıo kocaya kızıo hıncını kartla harcıyarak yapıo ben kıyamıyorum kızzz yazık be adamlar köpek gibi çalışıo yetişsin diyee

Ay yok ben surat asarım az başka fazla bişey yapamam yaa, yapamam heralde

Yok canım ona kendi de vakti yok kusura bakmasın vakti olsa da her gün de gidemez yani. Empati kursun az. Çok sinirlendim valla aşırı. Bütün keyfim kaçtı.
Sen simdi cok sinirlenmissin öyle düsünme seninkinin pek izin günü de yok arada olur öyle sakin ol bosver
Hepsi çok güzel güle güle kullan canım.
Ben de lohusa sepetinden bakcam anasını yaa az uygun olsun diye bilmediğim yerlerden bakıyorum.
Alışverişi patlatim mi ona inat ZEYNEPP5555
Yaa sorma alttaki dügmeli olanı bende begendim aslinda ama daha uygun var midir diye dusunuyorum

Ay yok ben surat asarım az başka fazla bişey yapamam yaa, yapamam heralde
Hhaha kıyamam sanaa kız benim boşanmam lazım senin gibi düşünsem haftada üç dört gün spora gider bir de akşam iki kere sofra hazırlıyorum ben hafta da bir iki arkadaşlarıyla çıkar, saolsun bi pazarını ayırır

Sen simdi cok sinirlenmissin öyle düsünme seninkinin pek izin günü de yok arada olur öyle sakin ol bosver

Yaa sorma alttaki dügmeli olanı bende begendim aslinda ama daha uygun var midir diye dusunuyorum
E yok izni olanı da benim yanı başımda olsa özlüyorumdur belki
Trendyola baktınmı ben biraz karıştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…