Pişik kremi, daha etkilisini görmedim duymadım bilmiyorum al elinin altında bulunsun. Ben mustela aldım kimyasal sız temiz içerik diye ama baktım kızarıklık oluştu yapıştırcam sudocremi
Benim bi arkadaşımın evinde görmüştüm, o yüzüne sürdüğünü söyledi. Bebeksi bi yumuşaklık veriyo dedi ama kıvamı biraz koyu gelmişti bana, yani sürerken baya yedirmek lazım. Pişik için bepanthene almayı düşünüyorum ben, indirim takip etmekten hiç bi şey alamadım

9 30 felan olur buda alacak olanların kapması icin yeterli bir süre bide az geldiyse ben aynı battaniyeye gecen civilde baktim 100 tlydi o patik coraplar 13 liraydı baya fark var arada
Ben bazı çok talep edilen ürünlerin hususi olarak satış günü reyona konulmadığını düşünüyorum yani birileri önceden ayırtıyo sanırım, sabahın köründe sıraya girip almak isteyenlere de “bize gelmedi” diyorlar nasıl gelmez, iki sokak ötedeki mağazada var ama diğerinde yok

Deneyim paylaşıyorum kızlar. Siveno deterjanı kullandım. Triko battaniye yıkadım yumuşatıcı olmayacağı için biraz soru işaretleri vardı vee bence gayet iyi çıktı. Sert çıkmadı. Tavsiyedir. Ama küçücük bir şişe imiş ya bilsem iki tane alırdım

Ben de green clean indirime girsin diye takip ediyorum ama trendyol indirimi yalan çıktı onun şişeler de küçük

Canim yazın ben cok kötü gecirmis bu hastaligi sana tek tavsiyem bol bol ılık su ic hic normal su icme bal koy arada limon sık ben hep bununla atlattm gribe dönmüstü ama 2 güne bogazım yumusamıştı
sağol canım öyle yapıyım eşim 5gündür hasta biraz zor geçecek sanırım baya öksürüğü ve burun tıkanıklığı var be o kadar çok hapşuruyoki ben öyle olmam inşallah ya ama seyri aynı başladı bende boğaz ağrısıyla başladı onunda

Kesinlikle aynı fikirdeyim bazen 1 gün once cıktıgını bile söylüyorlar

Esin doktora gitti mi biran önce ilacına baslasa bari sende bol bol dinlen ancak geciyor yemeni ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…