- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Valla gecen gezdigimde baktım üstünde 99 tl yaziyordu bende şasırdmNasıl 100 yaa ben nohut battaniyeyi ebebekte baya uyguna kadar gördüm sanki hatırlamıyorum ama uygundu. Tabi 101 kadar asla değil de. 100 lira da çokmuş.
A1001 yetisemezsem buralara bakim bari canım sagol
Bulursun kuzum gelmesedeA1001 yetisemezsem buralara bakim bari canım sagol
Bakim bakalım 101 olmazsa e bebekEki Görüntüle 2931840
Kuzum ölcüsü 90*100
Yeter yavrum nıe yetemesın bakkyaaaBakim bakalım 101 olmazsa e bebekaslında 1 kalın 1 orta 1 penye var 1 de triko ama sankinyetmeyecek gibi geliyor
Çokmuş neyse inşallah bunu kaçırmasın. Ben de alsam mı bilemedim yaaValla gecen gezdigimde baktım üstünde 99 tl yaziyordu bende şasırdm
Benim bi arkadaşımın evinde görmüştüm, o yüzüne sürdüğünü söyledi. Bebeksi bi yumuşaklık veriyo dedi ama kıvamı biraz koyu gelmişti bana, yani sürerken baya yedirmek lazım. Pişik için bepanthene almayı düşünüyorum ben, indirim takip etmekten hiç bi şey alamadımPişik kremi, daha etkilisini görmedim duymadım bilmiyorumal elinin altında bulunsun. Ben mustela aldım kimyasal sız temiz içerik diye ama baktım kızarıklık oluştu yapıştırcam sudocremi
Ben bazı çok talep edilen ürünlerin hususi olarak satış günü reyona konulmadığını düşünüyorum9 30 felan olur buda alacak olanların kapması icin yeterli bir süre bide az geldiyse ben aynı battaniyeye gecen civilde baktim 100 tlydi o patik coraplar 13 liraydı baya fark var arada
Ben de green clean indirime girsin diye takip ediyorum ama trendyol indirimi yalan çıktıDeneyim paylaşıyorum kızlar. Siveno deterjanı kullandım. Triko battaniye yıkadım yumuşatıcı olmayacağı için biraz soru işaretleri vardı vee bence gayet iyi çıktı. Sert çıkmadı. Tavsiyedir. Ama küçücük bir şişe imiş ya bilsem iki tane alırdım
sağol canım öyle yapıyım eşim 5gündür hasta biraz zor geçecek sanırım baya öksürüğü ve burun tıkanıklığı var be o kadar çok hapşuruyoki ben öyle olmam inşallah ya ama seyri aynı başladı bende boğaz ağrısıyla başladı onundaCanim yazın ben cok kötü gecirmis bu hastaligi sana tek tavsiyem bol bol ılık su ic hic normal su icme bal koy arada limon sık ben hep bununla atlattm gribe dönmüstü ama 2 güne bogazım yumusamıştı
Kesinlikle aynı fikirdeyim bazen 1 gün once cıktıgını bile söylüyorlarBen bazı çok talep edilen ürünlerin hususi olarak satış günü reyona konulmadığını düşünüyorumyani birileri önceden ayırtıyo sanırım, sabahın köründe sıraya girip almak isteyenlere de “bize gelmedi” diyorlar nasıl gelmez, iki sokak ötedeki mağazada var ama diğerinde yok
Esin doktora gitti mi biran önce ilacına baslasa bari sende bol bol dinlen ancak geciyor yemeni ihmal etmesağol canım öyle yapıyım eşim 5gündür hasta biraz zor geçecek sanırım baya öksürüğü ve burun tıkanıklığı var be o kadar çok hapşuruyoki ben öyle olmam inşallah ya ama seyri aynı başladı bende boğaz ağrısıyla başladı onunda
Kız baska sayfalarada bakıyorum millet kacar tane almis bi bilsen psikolojim bozulduYeter yavrum nıe yetemesın bakkyaaa
Valla bi gidip dokunmak lazim iyidir diye dusunuyorum ama bellide olmaz tabuÇokmuş neyse inşallah bunu kaçırmasın. Ben de alsam mı bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?