Kız baska sayfalarada bakıyorum millet kacar tane almis bi bilsen psikolojim bozuldu
Aaa hemdee sennn şiitt kendıne gell sen etkılenemezsınnn bak bem etkilendim almayacaktım dedım amann yaa nı corap cok tatlı duruyorlar aldırdım ama battanıye ye daha da dayanamamak ne demek sirkelen

Bn pisik icin bepanthol aldm ama arıyorsan mustelada 100 ml 54 liraya düsmüs trendyolda haberin olsn cznim

Aaa hemdee sennn şiitt kendıne gell sen etkılenemezsınnn bak bem etkilendim almayacaktım dedım amann yaa nı corap cok tatlı duruyorlar aldırdım ama battanıye ye daha da dayanamamak ne demek sirkelen
Yaa sorma kendimi kötü hissettm beni bi kendime getirpatik corap bilerek alıcam 2 tane ev soguk oluyor bizim cünkü battaniye de bilemedim herkes bir yıgın almıs ben bu cimriligi abarttim mi aceba dedim hatta bide vicdan yaptim ben cocugumdan mi kesiyorum aceba diye

çok geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde soğuk algınlığı atlattım. İlaç da kullanamıyoruz. öksürük için vicks‘in kreminden alıp hem eşinin hem de kendi göğsünü, sırtını ve ayak tabanlarını ovabilirsin. Ballı süt, limonlu su boğazını yumuşatır. Burun tıkanıklığı olursa benim doktorum okyanus suyu kullanmamı tavsiye etmişti. Bi de en önemlisi ortamı sürekli nemli tutmak, varsa buhar makinası nefes almayı çok kolaylaştırıyor, özellikle geceleri rahat uyursun
tekrar geçmiş olsun, Allah eşine de sana da şifa versin

Son düzenleme:
Kızz olur mu yeterr yavrummm
Ama cok kıyafet ıcın cocugun yedıgı helal gıydıgı haram derler ıdare edeceğin kadar varsa gerek yok sıksık yıkarsın gunluk banyosundan sonra cok kırlenmez bıle sen gerekırse bı sıparıs verırsın gelır 2 gune oyle düşün

Dogru söylüyorsun aslında tamam tamam silkelendim ben bi

Kesinlikle aynı fikirdeyim bazen 1 gün once cıktıgını bile söylüyorlar
Ben ayırtmak için rica ettiğimde de asla böyle bi şey yapmadıklarını söylüyorlar ya önceden çekirge gibi ordan oraya sekiyorduk da, şimdi artık iki canlı çok zor. Bu kadar zahmet çektikten sonra sabahın köründe kapının önünde bekleyip, kalabalığın içinden geçip kendimi o riske atamam

Yaa ewet bakk senın bu aldıklarını okuyan da dıyecekkı demekkı yetmeyecek saha da lazım mıs felan senın hıssetıgını hissedecek gereksız harcama olucak ev ekonomılerıne destekkk
Ben bi uykusuzluk buhranı yasadm demek ki tamam artık kendimdeyimyasayıp görucez bakalim dedigin gibi yetmezse alrım artık

Yani iste neye göre degisiyorlar neye gore ayirıyorlar bende pek anlam veremedim kalirsa kalir kalmazsa yapacak bisey yok

Laboratuvar farklılığından olabilir, bundan sonra keseye git dedi canım.
Ama içim rahat etmiyo, yatın tekrar kan vericem.
Aa bak farklı laboratuvar oldugunu bilmiyordum bence de bu etkileyebilir nasıl icin rahat edecekse öyle yap tabi ama kendine eziyet etmek ama bebisleri düsün

Ben bi uykusuzluk buhranı yasadm demek ki tamam artık kendimdeyimyasayıp görucez bakalim dedigin gibi yetmezse alrım artık
Ahh zeyynepımm zeyneepımm şu gecelerı azıcık dinlenebilsek gunduz gecıyor bır sekilde napacuzzz
Benım dr da heran beklıyor benı baksana
Gece dogum yaptırmış bende yazdım geceelerı yatamamamktan psıkolojım bozuldu dedım
Oda bana bellımı olur bı gece ansızın sende doguma gelırısn felan yazmıs
Dedım bu dr un agzı ne dıyor

Amaninn senin doktorda pek kafaymıs vallahayır öyle düsünme gece uyuyamiyorsun sükür bebekle ilgili sıkıntı oldugu icin degil ya yanlarımız agrıyor ya çatımız ya bi yerimiz ya uykun kacıyor ya tuvalet yani böyle geciyor aslında hem sukur 30.haftadasn ters giden bisey yok kac hafta kaldi surda Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…