- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaaa cok tatlı oluyor onları karsılamak sanki icin daha da umut doluyor ınsanın ici rabbım saglıkla kullanmayı nasıp etsınEki Görüntüle 2931859 kızlarr siparişlerimden ilk gelen bu oldu ne güzel oluyomuş böyle kargo beklemek
Aaa hemdee sennnKız baska sayfalarada bakıyorum millet kacar tane almis bi bilsen psikolojim bozuldu
Bn pisik icin bepanthol aldm ama arıyorsan mustelada 100 ml 54 liraya düsmüs trendyolda haberin olsn cznimBenim bi arkadaşımın evinde görmüştüm, o yüzüne sürdüğünü söyledi. Bebeksi bi yumuşaklık veriyo dedi ama kıvamı biraz koyu gelmişti bana, yani sürerken baya yedirmek lazım. Pişik için bepanthene almayı düşünüyorum ben, indirim takip etmekten hiç bi şey alamadım
Yaa sorma kendimi kötü hissettm beni bi kendime getirAaa hemdee sennnşiitt kendıne gell sen etkılenemezsınnn bak bem etkilendim almayacaktım dedım amann yaa nı corap cok tatlı duruyorlar aldırdım ama battanıye ye daha da dayanamamak ne demek sirkelen
çok geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde soğuk algınlığı atlattım. İlaç da kullanamıyoruz. öksürük için vicks‘in kreminden alıp hem eşinin hem de kendi göğsünü, sırtını ve ayak tabanlarını ovabilirsin. Ballı süt, limonlu su boğazını yumuşatır. Burun tıkanıklığı olursa benim doktorum okyanus suyu kullanmamı tavsiye etmişti. Bi de en önemlisi ortamı sürekli nemli tutmak, varsa buhar makinası nefes almayı çok kolaylaştırıyor, özellikle geceleri rahat uyursunsağol canım öyle yapıyım eşim 5gündür hasta biraz zor geçecek sanırım baya öksürüğü ve burun tıkanıklığı var be o kadar çok hapşuruyoki ben öyle olmam inşallah ya ama seyri aynı başladı bende boğaz ağrısıyla başladı onunda
Sayfaca hepimiz owlilendik bu arada almayan kalmadı galiba aslinda bize sponsor felan olmaları lazımdiEki Görüntüle 2931859 kızlarr siparişlerimden ilk gelen bu oldu ne güzel oluyomuş böyle kargo beklemek
Kızz olur mu yeterr yavrummmYaa sorma kendimi kötü hissettm beni bi kendime getirpatik corap bilerek alıcam 2 tane ev soguk oluyor bizim cünkü battaniye de bilemedim herkes bir yıgın almıs ben bu cimriligi abarttim mi aceba dedim hatta bide vicdan yaptim ben cocugumdan mi kesiyorum aceba diye
Dogru söylüyorsun aslında tamam tamam silkelendim ben biKızz olur mu yeterr yavrummm
Ama cok kıyafet ıcın cocugun yedıgı helal gıydıgı haram derler ıdare edeceğin kadar varsa gerek yok sıksık yıkarsın gunluk banyosundan sonra cok kırlenmez bıle sen gerekırse bı sıparıs verırsın gelır 2 gune oyle düşün
Ben ayırtmak için rica ettiğimde de asla böyle bi şey yapmadıklarını söylüyorlar yaKesinlikle aynı fikirdeyim bazen 1 gün once cıktıgını bile söylüyorlar
Yaa ewet bakk senın bu aldıklarını okuyan da dıyecekkı demekkı yetmeyecek saha da lazım mıs felan senın hıssetıgını hissedecek gereksız harcama olucakDogru söylüyorsun aslında tamam tamam silkelendim ben bi
Ben bi uykusuzluk buhranı yasadm demek ki tamam artık kendimdeyimYaa ewet bakk senın bu aldıklarını okuyan da dıyecekkı demekkı yetmeyecek saha da lazım mıs felan senın hıssetıgını hissedecek gereksız harcama olucakev ekonomılerıne destekkk
Laboratuvar farklılığından olabilir, bundan sonra keseye git dedi canım.hayrunnisa85 yavrum Dr ne dedi nasılsın?
Ben almadım henüzSayfaca hepimiz owlilendik bu arada almayan kalmadı galiba aslinda bize sponsor felan olmaları lazımdi
Yani iste neye göre degisiyorlar neye gore ayirıyorlar bende pek anlam veremedim kalirsa kalir kalmazsa yapacak bisey yokBen ayırtmak için rica ettiğimde de asla böyle bi şey yapmadıklarını söylüyorlar yaönceden çekirge gibi ordan oraya sekiyorduk da, şimdi artık iki canlı çok zor. Bu kadar zahmet çektikten sonra sabahın köründe kapının önünde bekleyip, kalabalığın içinden geçip kendimi o riske atamam
Aa bak farklı laboratuvar oldugunu bilmiyordum bence de bu etkileyebilir nasıl icin rahat edecekse öyle yap tabi ama kendine eziyet etmek ama bebisleri düsünLaboratuvar farklılığından olabilir, bundan sonra keseye git dedi canım.
Ama içim rahat etmiyo, yatın tekrar kan vericem.
Valla 0 6 aylık yaziyor yumus yumus hepimiz cok begendik disari cikarmada yenidoganda cok kullanisli geldi bana sahsenBen almadım henüznasıl kullanışlı mı?
Ahh zeyynepımm zeyneepımm şu gecelerı azıcık dinlenebilsek gunduz gecıyor bır sekilde napacuzzzBen bi uykusuzluk buhranı yasadm demek ki tamam artık kendimdeyimyasayıp görucez bakalim dedigin gibi yetmezse alrım artık
Guzel olucak herseyyyLaboratuvar farklılığından olabilir, bundan sonra keseye git dedi canım.
Ama içim rahat etmiyo, yatın tekrar kan vericem.
Kızz bak bırde sende owlı de var bakbakbakk halen battaniye pesıne gıdıyrosun heValla 0 6 aylık yaziyor yumus yumus hepimiz cok begendik disari cikarmada yenidoganda cok kullanisli geldi bana sahsen
Amaninn senin doktorda pek kafaymıs vallaAhh zeyynepımm zeyneepımm şu gecelerı azıcık dinlenebilsek gunduz gecıyor bır sekilde napacuzzz
Benım dr da heran beklıyor benı baksana
Gece dogum yaptırmış bende yazdım geceelerı yatamamamktan psıkolojım bozuldu dedım
Oda bana bellımı olur bı gece ansızın sende doguma gelırısn felan yazmıs
Dedım bu dr un agzı ne dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?