- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Kızz bak bırde sende owlı de var bakbakbakk halen battaniye pesıne gıdıyrosun he
Ayyy siddetli mi kilya cım aman dikkat et Allah im yar ve yardimciniz olsunnDeprem oluyor
Cok şükür ama ıste bı yerde beyın eror verıyor vucud dınlenemeyınce bırde uyuyamayınca yoksa şükürler olsun tabıkıAmaninn senin doktorda pek kafaymıs vallahayır öyle düsünme gece uyuyamiyorsun sükür bebekle ilgili sıkıntı oldugu icin degil ya yanlarımız agrıyor ya çatımız ya bi yerimiz ya uykun kacıyor ya tuvalet yani böyle geciyor aslında hem sukur 30.haftadasn ters giden bisey yok kac hafta kaldi surda Allah ın izniyle
Nerdeeeeeee sur sakin kal panık yapma yavas ran merdiven kullanDeprem oluyor
Tamm onları albide annem örmüs o gelecek tamam durdum battaniyeyi cıkarıyorum yedek carsaf alıcam bide patik
Ay değil şükür ama çok korkuyorum son depremlerden dolayıAyyy siddetli mi kilya cım aman dikkat et Allah im yar ve yardimciniz olsunn
Ay durdu kuzum şiddetlenmedi şükürNerdeeeeeee sur sakin kal panık yapma yavas ran merdiven kullan
Haklısın ama sakin ol aman heyecan yapma birsey olmaz insallah Allah ın izniyleAy değil şükür ama çok korkuyorum son depremlerden dolayı
İstersen bı asagıya yavastan in hava al ama merdıven kullan kuzum ınersen deAy durdu kuzum şiddetlenmedi şükürBen çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım yaa..Deprem oluyor
Ay insem de bilmiyorum ya Allah esirgesinİstersen bı asagıya yavastan in hava al ama merdıven kullan kuzum ınersen de
Aminnn canımmAy insem de bilmiyorum ya Allah esirgesin
Sağ ol kuzum şiddetli olmadı şükür. Rabbim vermesin korusun inşallah. Bir iki yıl önce eşim yokken gece olmuştu hafif şiddetli o zamandan üzerimde korku kaldı ya ben panik oluyorumGeçmiş olsun canım yaa..
Hiç yok mu komşu falan, eşin geç gelecekti sanki.
amin inşallah canımYaaa cok tatlı oluyor onları karsılamak sanki icin daha da umut doluyor ınsanın ici rabbım saglıkla kullanmayı nasıp etsın
İlk verdiğin yerde ver madem 4 katına bakarsın, ben hiiiç sorun olduğunu düşünmüyorum amaLaboratuvar farklılığından olabilir, bundan sonra keseye git dedi canım.
Ama içim rahat etmiyo, yatın tekrar kan vericem.
Sayfaca hepimiz owlilendik bu arada almayan kalmadı galiba aslinda bize sponsor felan olmaları lazımdi
yok gitmedi test negatif çıktı diye ilaçta içmez eşim sadece bir iki boğaz pastili aldı onun dışında ıhlamur kuşburnu çayı yaptık hep ilaçsız geçiriyor o da yani ama 2-3 gün yattı başını kaldıramadı o aşamadan korkuyorum ateşim fln çıkmasındaEsin doktora gitti mi biran önce ilacına baslasa bari sende bol bol dinlen ancak geciyor yemeni ihmal etme
geçmiş olsun canım ben önceki gebeliğimde ocak ayında elazığ depremi olmuştu çok korkmuştum sonrakilerde hep daha çok panik oldum helede bebeği kaybettikten sonra bi deprem daha oldu uykudan uyandırdı resmen eşim yanımda yoktu odaya gitmiş onada bişey oldu sandım insanın içine o korku yerleşiyor gerçekten yarım saat kalp atışım düzelmemişti elim ayağım titremişti biz deprem bölgesinde de değiliz sadece etraftakileri hissediyoruz ama korku işte Allah beterinden korusun sakin kalmak önemli de o da bizde yokAy insem de bilmiyorum ya Allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?