Cok şükür ama ıste bı yerde beyın eror verıyor vucud dınlenemeyınce bırde uyuyamayınca yoksa şükürler olsun tabıkı

Geçmiş olsun canım yaa..
Hiç yok mu komşu falan, eşin geç gelecekti sanki.
Sağ ol kuzum şiddetli olmadı şükür. Rabbim vermesin korusun inşallah. Bir iki yıl önce eşim yokken gece olmuştu hafif şiddetli o zamandan üzerimde korku kaldı ya ben panik oluyorum Herkes çalışıyor. Ay bir daha olmaz inşallah

Esin doktora gitti mi biran önce ilacına baslasa bari sende bol bol dinlen ancak geciyor yemeni ihmal etme
yok gitmedi test negatif çıktı diye ilaçta içmez eşim sadece bir iki boğaz pastili aldı onun dışında ıhlamur kuşburnu çayı yaptık hep ilaçsız geçiriyor o da yani ama 2-3 gün yattı başını kaldıramadı o aşamadan korkuyorum ateşim fln çıkmasında

Ay insem de bilmiyorum ya Allah esirgesin
geçmiş olsun canım ben önceki gebeliğimde ocak ayında elazığ depremi olmuştu çok korkmuştum sonrakilerde hep daha çok panik oldum helede bebeği kaybettikten sonra bi deprem daha oldu uykudan uyandırdı resmen eşim yanımda yoktu odaya gitmiş onada bişey oldu sandım insanın içine o korku yerleşiyor gerçekten yarım saat kalp atışım düzelmemişti elim ayağım titremişti biz deprem bölgesinde de değiliz sadece etraftakileri hissediyoruz ama korku işte Allah beterinden korusun sakin kalmak önemli de o da bizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…