Öyle kuzum Elazığ depreminde kardeşim oradaydı çok kötü bir gündü. Mucizevi idi yıkılmaması filan dedi. Önceden yoktu ama başına gelince insanda müthiş panik bırakıyor. Hamilelik zaten korkak yapıyor insanı. Dışarı çıktığımda filan hep tedirgin oluyorum yürürken araba geçerken filan. Allah bütün kazalardan belalardan afetlerden hastalıklardan uzak eylesin

İlk verdiğin yerde ver madem 4 katına bakarsın, ben hiiiç sorun olduğunu düşünmüyorum ama
İnşallah sorun yoktur canım.
Yarın yine burda vericem, olmazsa 2 gün sonra tekrar burda veririm. Sonra da kese için gidicem, doktor randevum var zaten.

İnşallah sorun yoktur canım.
Yarın yine burda vericem, olmazsa 2 gün sonra tekrar burda veririm. Sonra da kese için gidicem, doktor randevum var zaten.
Allah’ın izniyle sıkıntı yoktur kuzum kafana takıp stres olma ve gayet güzel artmıştı değerin tam iki katı olmasınada gerek yok diye biliyorum
Keseyi görmeye ne zaman gideceksin

Allah seni yaa ben de nerde diyorum. Bu videodan ben de yapıcaktım ama ondan sonra hızla kilo aldım canım sen bizi kaç ay önce gördün ama belki yaparım gene çok güzel bu video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…