Öyle kuzum Elazığ depreminde kardeşim oradaydı çok kötü bir gündü. Mucizevi idi yıkılmaması filan dedi. Önceden yoktu ama başına gelince insanda müthiş panik bırakıyor. Hamilelik zaten korkak yapıyor insanı. Dışarı çıktığımda filan hep tedirgin oluyorum yürürken araba geçerken filan. Allah bütün kazalardan belalardan afetlerden hastalıklardan uzak eylesingeçmiş olsun canım ben önceki gebeliğimde ocak ayında elazığ depremi olmuştu çok korkmuştum sonrakilerde hep daha çok panik oldum helede bebeği kaybettikten sonra bi deprem daha oldu uykudan uyandırdı resmen eşim yanımda yoktu odaya gitmiş onada bişey oldu sandım insanın içine o korku yerleşiyor gerçekten yarım saat kalp atışım düzelmemişti elim ayağım titremişti biz deprem bölgesinde de değiliz sadece etraftakileri hissediyoruz ama korku işte Allah beterinden korusun sakin kalmak önemli de o da bizde yok
İnşallah sorun yoktur canım.İlk verdiğin yerde ver madem 4 katına bakarsın, ben hiiiç sorun olduğunu düşünmüyorum ama
Bnde nasıl buldu diyormKizlar sizi bulduumMom Life • Home • Tips, Instagram: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis"
9,415 likes, 10 comments - momsandbabyfinds, September 20, 2021: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis".www.instagram.com
Kilya nurselek Labellaaa
Çok geçmiş olsun canımDeprem oluyor
Temsili buldumBnde nasıl buldu diyorm
Allah’ın izniyle sıkıntı yoktur kuzum kafana takıp stres olma ve gayet güzel artmıştı değerin tam iki katı olmasınada gerek yok diye biliyorumİnşallah sorun yoktur canım.
Yarın yine burda vericem, olmazsa 2 gün sonra tekrar burda veririm. Sonra da kese için gidicem, doktor randevum var zaten.
Yavrum bir görsen şu anKizlar sizi bulduumMom Life • Home • Tips, Instagram: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis"
9,415 likes, 10 comments - momsandbabyfinds, September 20, 2021: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis".www.instagram.com
Kilya nurselek Labellaaa
Nerde buldun kız anlamadımKizlar sizi bulduumMom Life • Home • Tips, Instagram: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis"
Kilya nurselek Labellaaa
Sağ ol kuzum aynen öyleÇok geçmiş olsun canımevde tek olmak insanı dahada panik yapıyor
Allah seni yaa ben de nerde diyorum. Bu videodan ben de yapıcaktım ama ondan sonra hızla kilo aldım canım sen bizi kaç ay önce gördünKizlar sizi bulduumMom Life • Home • Tips, Instagram: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis"
Kilya nurselek Labellaaa
Kadir ezildinin enerjisinin bak ceyregi olsa yeter bendeTemsili buldum
Cumartesi inşallah canım.Allah’ın izniyle sıkıntı yoktur kuzum kafana takıp stres olma ve gayet güzel artmıştı değerin tam iki katı olmasınada gerek yok diye biliyorum
Keseyi görmeye ne zaman gideceksin
Bez ne alıyorsunuzz bu ardaKız Kilya ikiz bebesine 32li bez 3 gün gidiyormuş haberin olsun biri paylaştı önden bilmemiz iyi oldu
Kilya
Uff sorma zaten yapmaya hal yok hiçbirimizdeAksama ne pisiricem derdinden yıldımm yaa artk aklıma biseyde gelmiyor
Valla öyle artık hicbiseyle ugrasmak istemiyorumm☹Uff sorma zaten yapmaya hal yok hiçbirimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?