- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yavrum bı cay menemen banın gıtsınValla öyle artık hicbiseyle ugrasmak istemiyorumm☹
Ben almıştım çok oldu yavrum trendyoldan sleepy.Bez ne alıyorsunuzz bu arda
Bi katyamız yok kiValla öyle artık hicbiseyle ugrasmak istemiyorumm☹
Suanda bızde esımle masa basında cay menemen takılıyoruz oyuzdenBak iyi dedi menemen yapabilirsin pratik işteZEYNEPP5555
Pff canım istemiyor hiccYavrum bı cay menemen banın gıtsın
Aksam esim yemez ki bnmde canım istemiyor kolay bir yemeknistiyor canim mesela dolma olsun ama ici kendiliginden dolsunBak iyi dedi menemen yapabilirsin pratik işteZEYNEPP5555
Kız bir günde 20 tane kullanmış ilk gün biriKız Kilya ikiz bebesine 32li bez 3 gün gidiyormuş haberin olsun biri paylaştı önden bilmemiz iyi oldu
Kilya
Katya da pahalı ayy artik esim hayatta ev esyasıda almazz adam full ekonomi dusunuyor artik bizim ikiz olsa napardk bilmiyorumBi katyamız yok ki
Ben salata yiyeceğim eşimde yemezse haber verecek makarna yapacağım onaAksama ne pisiricem derdinden yıldımm yaa artk aklıma biseyde gelmiyor
Sana bu isin tek kârı valla kilo oldu gram almazsn bari bu derdin olmaz biz dogumdan sonra yemeyiz verelim diye sende dogumdan sonra yersin hakkım olanı daha almadım dersinBen salata yiyeceğim eşimde yemezse haber verecek makarna yapacağım ona
Off sorma benim de canım dolma istiyo. Sarıp dolaba koydum resmen işkencePff canım istemiyor hicc
Aksam esim yemez ki bnmde canım istemiyor kolay bir yemeknistiyor canim mesela dolma olsun ama ici kendiliginden dolsun
Eljm gitti gitti geldi cıkarsam sarsam diye aman simdi kaburgam batar benim dedim vazgectimOff sorma benim de canım dolma istiyo. Sarıp dolaba koydum resmen işkence
İkiz olsa napardık sorusunun cevabını ben size dopurduktan sonra anlatcamKatya da pahalı ayy artik esim hayatta ev esyasıda almazz adam full ekonomi dusunuyor artik bizim ikiz olsa napardk bilmiyorum
Kız o da ne ikiz mi tekiz mi. Tekizse her saat değişmiş bezini ortalama o da ne canııımmmKız bir günde 20 tane kullanmış ilk gün birine yapalım o aşamalara gelelim de Rabbim büyük bakcaz
Batıyo zaten ne çektim şu kaburga ve elimden yaa elim de işlemiyor ki artık oturaraktan bişe yapamEljm gitti gitti geldi cıkarsam sarsam diye aman simdi kaburgam batar benim dedim vazgectim
Dinlen artık yapacaginı yaptn bosver yeter oldugu kadarBatıyo zaten ne çektim şu kaburga ve elimden yaa elim de işlemiyor ki artık oturaraktan bişe yapam
Bebek ishal felan degilse oda cok abartmis yaa 2 3 saate bir degistirilmeli diyorlar ilk zamanlardaKız bir günde 20 tane kullanmış ilk gün birine yapalım o aşamalara gelelim de Rabbim büyük bakcaz
Ay yok naptık be kuzum yaa. Erken bitti pilimz. Daha oda hazırlıpım var benim yıkama ütülrme yerleştirme. Onlar en zevkli şeyler aslında da çok da pert olmadan yapabilsemDinlen artık yapacaginı yaptn bosver yeter oldugu kadar
Aynen 3 saat ortalaması zaten kuzumBebek ishal felan degilse oda cok abartmis yaa 2 3 saate bir degistirilmeli diyorlar ilk zamanlarda
Yaa valla tek eğlencem yemekti o da gitti doğumdan sonra vakit nasıl geçer ağzımızla mı burnumuzla mı yeriz bilmiyorumSana bu isin tek kârı valla kilo oldu gram almazsn bari bu derdin olmaz biz dogumdan sonra yemeyiz verelim diye sende dogumdan sonra yersin hakkım olanı daha almadım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?