Ay yok naptık be kuzum yaa. Erken bitti pilimz. Daha oda hazırlıpım var benim yıkama ütülrme yerleştirme. Onlar en zevkli şeyler aslında da çok da pert olmadan yapabilsem
Olur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yokdolap duzenleme isi de gittikce gözümde büyüyor valla ama kendime hele bi 30 olsun diyorum

Olur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yokdolap duzenleme isi de gittikce gözümde büyüyor valla ama kendime hele bi 30 olsun diyorum
Sana tavsiyede bulunayım ı nacizane. Bak dolabın falan herşeyin hazır yıka sil yerleştir güzel güzel sonraki hafta valizini hazır et kapatma ağzı açık kalsın ama hazır dursun. Yarının ne olacağı belli değil hazırla bence ben olsam yapmıştım şimdiye kuzucum

cnm benim transferden 4 gün sonra boğaz ağrım başladı.meyvelerle geçiştirmeye çalıştım olmadı daha da kötü oldum.
4 tane sarımsağı rendele üzerine zeytinyağı dök bir kaç saat kapalı kutuda beklet.akşam yatarken bir ayağının alt tabanına sarımsak rendesini ayır sadece zeytin yağını sür.çift kat çorap giy o ayağına.sabaha birşeyin kalmaz..Doğal yollarla iyileştirmeye çalışıyoruz kendimizi
çocuklarda da çok etkili bir yöntem kızlar bilginize

Valla dogru söylüyorsun aslında file bekliyordum bugün file geldi esiminde evde oldugu birgün halledeyim artik gercekten canım yapmak istemiyor git gide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…