Kızlar sizce bornoz takımı şimdi bebislerimize gerekli birşey değil mi? onun yerine bornoz havlusu olsun iki tane daha iyi değil mi ? fikrinizi alayım.

Kızlar sizce bornoz takımı şimdi bebislerimize gerekli birşey değil mi? onun yerine bornoz havlusu olsun iki tane daha iyi değil mi ? fikrinizi alayım.
Aynen canım hiç gerek yok. Elleri kolları sokamıcaksın zaten sonra alırsın. Şapkalı banyo havluları var onlardan alabilirsin

Kizlarrrr napiyosunuzzz ben simdi anca okuyabildim disardaydim bugun masallah ne guzel seyler almissiniz minik minik coraplar yicemmm Kilya kuzum gecmis olsun Allah a emanetiz hepimiz hayrunnisa85 kuzucum ben 12.gunden sonra test falan vermedim kac artmis vs hic oyle seyleri takma kafana sakin insallah keseyi gorunca rahatlarsin

Aynen canım hiç gerek yok. Elleri kolları sokamıcaksın zaten sonra alırsın. Şapkalı banyo havluları var onlardan alabilirsin

Ben almadm canım şapkalı havludan aldm simdi kullanamayız bornoz nede olsa
Aynen canimcimlarimmm bende bir tane havlu büyük babanesi yapmış oyalı birde şapkalı havlu alayım tamamdır ..tesekkurler

Hepiciği çok güzel hayırlı olsun kuzum
Sağol canımm
Aaa taze anaya koş koş
Valla 20 günlük bebik kucakladım anam ya nasıl bırakcam çok minnoş
Ohhh kızıma hepsini güle güle kullan yavrum
Siyah takım mı hamile giyebilir mi bi link atarmısın onu
Hamile de giyebilirmis kuzm ama ben sonrası için aldım.

Aynen canimcimlarimmm bende bir tane havlu büyük babanesi yapmış oyalı birde şapkalı havlu alayım tamamdır ..tesekkurler
Rica ederiz ama oyalılar ilk başlarda özellikle hassas ciltlerini çizer gözüne girer bişe olur ona dikkat et olur mu az ilerleyen zamanda yine kullanırsın durumuna göre

Ben de de var bu trikonun grisi gecen sene almistim hamileler de giyebilir bence bir takim daha almayi dusunuyodum bende cok rahatt yumos

Kendi bebeiklerimiz de nasip olsun kucağımıza almak yavrum
Yanlız ben d e beğendim bunu ama fiyat düşmemiş hiç bunda yaa

Kızlar şimdi ben şeker yüklemesi yaptırmadım ya arkadasım da şekerimi ölçtü tokluk şekerimi 90 çıktı iyimi pek anlamıyorum da
Şimdi şöyle eğer ara öğünden sonra bir şey yemediysen ve ağzına ilk lokmayı attığından tam 1 saat sonra ölçüm yaptıysan açlık şekerinin bile altında çıkmış. Ama eğer bu kriterlere uymadan ölçüm yaptıysan bir anlam ifade etmiyor

200müymüş.ne çakallar yaa piyasanın anası ağladı
Ama beğendim valla elim gidebilir
L mi aldın sen
L aldım ben ama bi beden küçük demişler inşallah cok laçka durmaz cnku iade edersem bir daha almam için para iade edilmeden siparş vermem lazm indirim bitmeden ama şu göbekle bol olmaz gerçi

Kuzum şöyle 12de kahvaltı ettik bal tahin börek ne varsa yedim 2.5ta pasta yedim büyük bir dilim baya çikolatalı pudingli 4.5 ta da ölçüm yaptık 90 çıktı

L aldım ben ama bi beden küçük demişler inşallah cok laçka durmaz cnku iade edersem bir daha almam için para iade edilmeden siparş vermem lazm indirim bitmeden ama şu göbekle bol olmaz gerçi
Ay yok salaş dursun bence olmaz sen Bi de boylusun benden de çok boylu dimi. Ben bile l düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…