Aynen canım hiç gerek yok. Elleri kolları sokamıcaksın zaten sonra alırsın. Şapkalı banyo havluları var onlardan alabilirsinKızlar sizce bornoz takımı şimdi bebislerimize gerekli birşey değil mi? onun yerine bornoz havlusu olsun iki tane daha iyi değil mi ? fikrinizi alayım.
Ben almadm canım şapkalı havludan aldm simdi kullanamayız bornoz nede olsaKızlar sizce bornoz takımı şimdi bebislerimize gerekli birşey değil mi? onun yerine bornoz havlusu olsun iki tane daha iyi değil mi ? fikrinizi alayım.
Aynen canım hiç gerek yok. Elleri kolları sokamıcaksın zaten sonra alırsın. Şapkalı banyo havluları var onlardan alabilirsin
Aynen canimcimlarimmm bende bir tane havlu büyük babanesi yapmış oyalı birde şapkalı havlu alayım tamamdır ..tesekkurlerBen almadm canım şapkalı havludan aldm simdi kullanamayız bornoz nede olsa
Sağol canımmHepiciği çok güzel hayırlı olsun kuzum
Valla 20 günlük bebik kucakladım anam ya nasıl bırakcam çok minnoşAaa taze anayakoş koş
Hamile de giyebilirmis kuzm ama ben sonrası için aldım.Ohhh kızıma hepsini güle güle kullan yavrum
Siyah takım mı hamile giyebilir mi bi link atarmısın onu
Hahahha valla ben böyleym şuanKizlar sizi bulduumMom Life • Home • Tips, Instagram: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis"
9,415 likes, 10 comments - momsandbabyfinds, September 20, 2021: "💖💖💖 #25weekspregnant #latina #latinamom by @veronica.allis".www.instagram.com
Kilya nurselek Labellaaa
Rica ederiz ama oyalılar ilk başlarda özellikle hassas ciltlerini çizer gözüne girer bişe olur ona dikkat et olur mu az ilerleyen zamanda yine kullanırsın durumuna göreAynen canimcimlarimmm bende bir tane havlu büyük babanesi yapmış oyalı birde şapkalı havlu alayım tamamdır ..tesekkurler
Ben de de var bu trikonun grisi gecen sene almistim hamileler de giyebilir bence bir takim daha almayi dusunuyodum bende cok rahatt yumosSağol canımm
Valla 20 günlük bebik kucakladım anam ya nasıl bırakcam çok minnoş
Hamile de giyebilirmis kuzm ama ben sonrası için aldım.
TRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendi bebeiklerimiz de nasip olsun kucağımıza almak yavrumSağol canımm
Valla 20 günlük bebik kucakladım anam ya nasıl bırakcam çok minnoş
Hamile de giyebilirmis kuzm ama ben sonrası için aldım.
TRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
AmiiinnnnnnnKendi bebeiklerimiz de nasip olsun kucağımıza almak yavrum
Yanlız ben d e beğendim bunu ama fiyat düşmemiş hiç bunda yaa
Evet herkes cok yumoş diyor ya alanlar memnun arkadaslarım faln ben de aylardır bekliyorm düşsn diye en dip bu sanırmBen de de var bu trikonun grisi gecen sene almistim hamileler de giyebilir bence bir takim daha almayi dusunuyodum bende cok rahatt yumos
200müymüş.ne çakallar yaa piyasanın anası ağladıAmiiinnnnnnn
200 dü ve aylardır bekliyorm bu fiyatı görünce atladım direk yavrm
Şimdi şöyleKızlar şimdi ben şeker yüklemesi yaptırmadım ya arkadasım da şekerimi ölçtü tokluk şekerimi 90 çıktı iyimi pek anlamıyorum da
L aldım ben ama bi beden küçük demişler inşallah cok laçka durmaz cnku iade edersem bir daha almam için para iade edilmeden siparş vermem lazm indirim bitmeden200müymüş.ne çakallar yaa piyasanın anası ağladı
Ama beğendim valla elim gidebilir
L mi aldın sen
Çok iyi kuzum tokluk iseKızlar şimdi ben şeker yüklemesi yaptırmadım ya arkadasım da şekerimi ölçtü tokluk şekerimi 90 çıktı iyimi pek anlamıyorum da
Kuzum şöyle 12de kahvaltı ettik bal tahin börek ne varsa yedim 2.5ta pasta yedim büyük bir dilim baya çikolatalı pudingli 4.5 ta da ölçüm yaptık 90 çıktıŞimdi şöyleeğer ara öğünden sonra bir şey yemediysen ve ağzına ilk lokmayı attığından tam 1 saat sonra ölçüm yaptıysan açlık şekerinin bile altında çıkmış. Ama eğer bu kriterlere uymadan ölçüm yaptıysan bir anlam ifade etmiyor
Ay yok salaş dursun bence olmaz sen Bi de boylusun benden de çok boylu dimi. Ben bile l düşünürümL aldım ben ama bi beden küçük demişler inşallah cok laçka durmaz cnku iade edersem bir daha almam için para iade edilmeden siparş vermem lazm indirim bitmedenama şu göbekle bol olmaz gerçi
Boyu da uzun baby o acidanda cok memnunum, malum bizim problemimizEvet herkes cok yumoş diyor ya alanlar memnun arkadaslarım faln ben de aylardır beklyorm düşsn diye en dip bu sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?