Ewet cok ıyı Bim ede gelse toparlamak bu fiyatları buluyor
Hemen hemen aynı fiyatı buluyo canım dediğin gibi ben kovasını bulamadım internetten aldım 160 falan oldu sanırsam zaten birkaç tane getiriyorlar ve nasıl birşeyse hemen bitiyor küveti maşrapayı bile çok zor buldum bir kaç tane bim gezdim sağolsun en son birinden diğerine telefon açıp ayırttılar bizim içinde öyle alabildim yoksa küvette alamıyordum

Oyle oluyor zaten bana kuvetı ablam almıstı bende maşrapa ve kovayıda trendyoldan aldım 75 tlye bulmak almak zor bırde stres koşş babam koşş

Oyle oluyor zaten bana kuvetı ablam almıstı bende maşrapa ve kovayıda trendyoldan aldım 75 tlye bulmak almak zor bırde stres koşş babam koşş
İyi günlerde kullan kuzum uygun bulunca öyle yapmak lazım ama kesinlikle markette çalışan bir tanıdığın olması gerekiyor olsa en azından aramak zorunda kalmayız

Kuzum şöyle 12de kahvaltı ettik bal tahin börek ne varsa yedim 2.5ta pasta yedim büyük bir dilim baya çikolatalı pudingli 4.5 ta da ölçüm yaptık 90 çıktı
Afiyet olsun yavrum ama dediğine göre 2 saat sonra ölçüm almışsın sağlıklı bir sonuç alamazsın sanıyorum... Benim de 2. Saat tokluk normal çıkmıştı he 90 da değildi ama bence sende yoktur. Sadece merak ediyorsan cihazı alıp 1 gün evde takip yapabilirsin. Ben senin yediklerini yeseydim 300 ün altında çıkmazdı bence

Ya valla dr ona yemekten 2 saat sonra ölç demiş

Ama 59 diyosun sen ben genelde 68-69 kiloyum ve şuan 80 i gördm o yuzden L iyi gibi
Aynen kuzum L olur bence de riske atmaya gerek yok hem sıkmasın karnı Ben de almayı düşünüyorum da yeşilini beğenmiştim kararsızım diye bakmadım alsam L alırım çünkü sizin son aylara yaklaştınız bende daha dört ayım var görürüm 75 leri en iyi ihtimal o da

Ay benim de ikinci saatler iyi çıktı ama bu birinci saatler sabah tokluk yüksek diye sabah alıyorum insülini bu kez öğlen yüksek çıkıyor. Ay ben anlamıyorum ya. İlaçtan mı diyorum bünye alışıyor mu sinir bozucu

Nasıl ağrıyor belim kopacak gibi. Regl ağrısı gibi üşüttüm mü acaba ya. Havalar soğudu cidden ben hala cıbıl
Bakk yaa bıde dıyorsun evde saalas bulduğunu tak bulmazsan da battanıye ye sarııl gezzz senın üşütme gıbj luksun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…