- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kuzum şöyle 12de kahvaltı ettik bal tahin börek ne varsa yedim 2.5ta pasta yedim büyük bir dilim baya çikolatalı pudingli 4.5 ta da ölçüm yaptık 90 çıktı
Ben zayif halimde L aldim bol seviyorum diye ama simdi hamile halede bile olur esniyo kizlarAy yok salaş dursun bence olmaz sen Bi de boylusun benden de çok boylu dimi. Ben bile l düşünürüm
Ewet cok ıyı Bim ede gelse toparlamak bu fiyatları buluyorVienev Katlanır Çocuk Küveti, Kova Ve Maşrapa Seti Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vienev Katlanır Çocuk Küveti, Kova Ve Maşrapa Seti Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ZEYNEPP5555 fiyatı gayet uygun canım internetteki fiyatlara göre bir bak istersen
Hemen hemen aynı fiyatı buluyo canım dediğin gibi ben kovasını bulamadım internetten aldım 160 falan oldu sanırsam zaten birkaç tane getiriyorlar ve nasıl birşeyse hemen bitiyor küveti maşrapayı bile çok zor buldum bir kaç tane bim gezdim sağolsun en son birinden diğerine telefon açıp ayırttılar bizim içinde öyle alabildim yoksa küvette alamıyordumEwet cok ıyı Bim ede gelse toparlamak bu fiyatları buluyor
Oyle oluyor zaten bana kuvetı ablam almıstı bende maşrapa ve kovayıda trendyoldan aldım 75 tlye bulmak almak zor bırde stres koşş babam koşşHemen hemen aynı fiyatı buluyo canım dediğin gibi ben kovasını bulamadım internetten aldım 160 falan oldu sanırsam zaten birkaç tane getiriyorlar ve nasıl birşeyse hemen bitiyor küveti maşrapayı bile çok zor buldum bir kaç tane bim gezdim sağolsun en son birinden diğerine telefon açıp ayırttılar bizim içinde öyle alabildim yoksa küvette alamıyordum
İyi günlerde kullan kuzumOyle oluyor zaten bana kuvetı ablam almıstı bende maşrapa ve kovayıda trendyoldan aldım 75 tlye bulmak almak zor bırde stres koşş babam koşş
Aynen canımİyi günlerde kullan kuzumuygun bulunca öyle yapmak lazım ama kesinlikle markette çalışan bir tanıdığın olması gerekiyor olsa en azından aramak zorunda kalmayız
Afiyet olsun yavrum ama dediğine göre 2 saat sonra ölçüm almışsınKuzum şöyle 12de kahvaltı ettik bal tahin börek ne varsa yedim 2.5ta pasta yedim büyük bir dilim baya çikolatalı pudingli 4.5 ta da ölçüm yaptık 90 çıktı
Ayy sormaa canmyaBoyu da uzun baby o acidanda cok memnunum, malum bizim problemimiz
Ay dur heves ettim akşam Bi bakim tekrardanBen zayif halimde L aldim bol seviyorum diye ama simdi hamile halede bile olur esniyo kizlar
Aaa kuzum L saniodum M almisim gittim denedim simdi oluyo hala baya rahat oldu hemde ama o zaman 59 kiloydum simdi 68Ayy sormaa canmyasen de mi L almıştın
Bebegim bende ki m imis ama aldigimda zayiftim, simdi denedim 68 kiloyum karnim var biraz yine oluyo ama son aylarda daha cok cikinca belki olmaz esneyen bi kumas antrasit bende ki rengi de o da baya guzelAy dur heves ettim akşam Bi bakim tekrardan
Ama 59 diyosun sen ben genelde 68-69 kiloyum ve şuan 80 i gördm o yuzden L iyi gibiAaa kuzum L saniodum M almisim gittim denedim simdi oluyo hala baya rahat oldu hemde ama o zaman 59 kiloydum simdi 68belki yeni alsam L mi alirim bilemedim simdi
Ya valla dr ona yemekten 2 saat sonra ölç demişAfiyet olsun yavrum ama dediğine göre 2 saat sonra ölçüm almışsınsağlıklı bir sonuç alamazsın sanıyorum... Benim de 2. Saat tokluk normal çıkmıştı he 90 da değildi ama bence sende yoktur. Sadece merak ediyorsan cihazı alıp 1 gün evde takip yapabilirsin. Ben senin yediklerini yeseydim 300 ün altında çıkmazdı bence
Aynen öyle baktım
Aynen kuzum L olur bence de riske atmaya gerek yok hem sıkmasın karnıAma 59 diyosun sen ben genelde 68-69 kiloyum ve şuan 80 i gördm o yuzden L iyi gibi
Ay benim de ikinci saatler iyi çıktı ama bu birinci saatlerAfiyet olsun yavrum ama dediğine göre 2 saat sonra ölçüm almışsınsağlıklı bir sonuç alamazsın sanıyorum... Benim de 2. Saat tokluk normal çıkmıştı he 90 da değildi ama bence sende yoktur. Sadece merak ediyorsan cihazı alıp 1 gün evde takip yapabilirsin. Ben senin yediklerini yeseydim 300 ün altında çıkmazdı bence
Bakk yaa bıde dıyorsun evde saalas bulduğunu tak bulmazsan da battanıye ye sarııl gezzz senın üşütme gıbj luksun yokNasıl ağrıyor belimkopacak gibi. Regl ağrısı gibi üşüttüm mü acaba ya. Havalar soğudu cidden ben hala cıbıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?