Belim açık kalıyor ya. Ondan ihmal ettim sanırımBakk yaa bıde dıyorsun evde saalas bulduğunu tak bulmazsan da battanıye ye sarııl gezzz senın üşütme gıbj luksun yok
kuzucum artık kış geldi niye korumuyosun kendinii ama evde olsanda giyinNasıl ağrıyor belimkopacak gibi. Regl ağrısı gibi üşüttüm mü acaba ya. Havalar soğudu cidden ben hala cıbıl
Onu tahmın ettım zaten demek ısteıdogım oyduBelim açık kalıyor ya. Ondan ihmal ettim sanırım
Ne bileyim ihmalkar davrandım ya üşüyüp kalkmadım yerimden. İnşallah geçerkuzucum artık kış geldi niye korumuyosun kendinii ama evde olsanda giyinçıkar üç beş bişey kışlıklarını ben de bu hafta yapıyorum yavaş yavaş ama soğuk yanii kalorifer yaktım en düşükte , sizin yükünüz de çarpı iki bir de
Güzelmişş ama eşofman altı altta kalıcak şekilde giyersen ancakBen de bunu beğenmiştim ama altı asla göbeğe çekemem yaniOIA W-0900 Pamuklu Tunik Pantolon Takım Eşofman Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
OIA W-0900 Pamuklu Tunik Pantolon Takım Eşofman Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sıcak su torban varsa ayaklarının altına koy alıyo bütün vücutta ki soğumayı bele koymak tehlikeli olur şimdide ayakların ısınınca geçer baby kocakarı bilgisiNe bileyim ihmalkar davrandım ya üşüyüp kalkmadım yerimden. İnşallah geçer
Kalın giyin canım artık havalar soğuk bizimde en hassas dönemlerimiz daha çok dikkat etmemiz lazımNasıl ağrıyor belimkopacak gibi. Regl ağrısı gibi üşüttüm mü acaba ya. Havalar soğudu cidden ben hala cıbıl
Ya çen o boyla Bi de 68 kilomusunBebegim bende ki m imis ama aldigimda zayiftim, simdi denedim 68 kiloyum karnim var biraz yine oluyo ama son aylarda daha cok cikinca belki olmaz esneyen bi kumas antrasit bende ki rengi de o da baya guzel
Triko alsam da öyle giyerim valla bu göbekle pek fenaGüzelmişş ama eşofman altı altta kalıcak şekilde giyersen ancak
Ay kuzum vardı okula götürmüştüm orada kaldıSıcak su torban varsa ayaklarının altına koy alıyo bütün vücutta ki soğumayı bele koymak tehlikeli olur şimdide ayakların ısınınca geçer baby kocakarı bilgisi
Öyle kuzum ya haklısın kendime kızıyorumKalın giyin canım artık havalar soğuk bizimde en hassas dönemlerimiz daha çok dikkat etmemiz lazım
Kuzum cok asırı kaynar olmadıkca bısey olmaz bem gecenlerde ılık olarak belıme koyup oturdum aama dedıgım gıbı kaynar degıl ılıkÖyle kuzum ya haklısın kendime kızıyorum
Yaa evet normal de 58-59 kiloyum benYa çen o boyla Bi de 68 kilomusun
Ben 1.70 74 hayatımda hiç olmadığım kilolar bunlar çok enteresan
Antrasit yeşil ve siyah vardı evet
Yok yok beline karnına falan sarma aman o zaman sıcacık giyin ayağını belini ört kızarız bakAy kuzum vardı okula götürmüştüm orada kaldıevde yok havlu filan sarmaya da korkarım bele .
Aslında gidebilsen bi görsen canlı trikolar baya esneyen kumaş oluyo belleri ipi falan yok öyle sıkı lastikte değil , bu trendyoldan baktığımız model için diyorum en azındanTriko alsam da öyle giyerim valla bu göbekle pek fena
Yaa sıcak iyi değil diyorlar ya bilmiyorumKuzum cok asırı kaynar olmadıkca bısey olmaz bem gecenlerde ılık olarak belıme koyup oturdum aama dedıgım gıbı kaynar degıl ılık
Yaa göbeğim füze gibi amaAslında gidebilsen bi görsen canlı trikolar baya esneyen kumaş oluyo belleri ipi falan yok öyle sıkı lastikte değil , bu trendyoldan baktığımız model için diyorum en azından
Bu arada ayaklarınıda sıcak tut canım çorap muhakkak giyÖyle kuzum ya haklısın kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?