Nasıl ağrıyor belim kopacak gibi. Regl ağrısı gibi üşüttüm mü acaba ya. Havalar soğudu cidden ben hala cıbıl
kuzucum artık kış geldi niye korumuyosun kendinii ama evde olsanda giyin çıkar üç beş bişey kışlıklarını ben de bu hafta yapıyorum yavaş yavaş ama soğuk yanii kalorifer yaktım en düşükte , sizin yükünüz de çarpı iki bir de

Ne bileyim ihmalkar davrandım ya üşüyüp kalkmadım yerimden. İnşallah geçer

Ne bileyim ihmalkar davrandım ya üşüyüp kalkmadım yerimden. İnşallah geçer
Sıcak su torban varsa ayaklarının altına koy alıyo bütün vücutta ki soğumayı bele koymak tehlikeli olur şimdide ayakların ısınınca geçer baby kocakarı bilgisi

Bebegim bende ki m imis ama aldigimda zayiftim, simdi denedim 68 kiloyum karnim var biraz yine oluyo ama son aylarda daha cok cikinca belki olmaz esneyen bi kumas antrasit bende ki rengi de o da baya guzel
Ya çen o boyla Bi de 68 kilomusun
Ben 1.70 74 hayatımda hiç olmadığım kilolar bunlar çok enteresan
Antrasit yeşil ve siyah vardı evet

Sıcak su torban varsa ayaklarının altına koy alıyo bütün vücutta ki soğumayı bele koymak tehlikeli olur şimdide ayakların ısınınca geçer baby kocakarı bilgisi
Ay kuzum vardı okula götürmüştüm orada kaldı evde yok havlu filan sarmaya da korkarım bele .

Ya çen o boyla Bi de 68 kilomusun
Ben 1.70 74 hayatımda hiç olmadığım kilolar bunlar çok enteresan
Antrasit yeşil ve siyah vardı evet
Yaa evet normal de 58-59 kiloyum ben 61 le kaldım ama iğneler sağolsun veririz kuzucum yaa can taşıyoruz helali hoş olsun sağlıklı olalım onlar da sağlıklı olsun gerisi boş

Triko alsam da öyle giyerim valla bu göbekle pek fena
Aslında gidebilsen bi görsen canlı trikolar baya esneyen kumaş oluyo belleri ipi falan yok öyle sıkı lastikte değil , bu trendyoldan baktığımız model için diyorum en azından

Benim bebis arada bi korku salmazsa olmuyor galiba gündüz az bi hareketlendi kac saat oldu tik yok karnım tok sırtim pek anlamadm bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…