Rica ederiz ama oyalılar ilk başlarda özellikle hassas ciltlerini çizer gözüne girer bişe olur ona dikkat et olur mu az ilerleyen zamanda yine kullanırsın durumuna göre
Aynen cnm babaannesi yok sokeyim desem alinacak bende aldım onu zaten iilerleyen aylarda kullanırım şapkalı havlu alırım ilk zamanlar o yeter minige

Gerçekten bu konuda da kelim ve ilacım yok diyet yüzünden kilo veriyorum istediğim hiçbi şeyi yiyemiyorum ama hala dalgalı... Benim ilaç gece vuruluyor uzun salınımlıymış artık ne demekse o. Önceki gün yediklerim sabah açlığı bozuyor bla Bla bla çıldırmamak elde değil

Benimki hızlı salınımlı sanırım sabahları yüksek diye ondan verdi anlamıyorum tamam sabahlar artık sınırın altında bu kez düzgün ama öğlenler yüksek çıkmaya başladı. Öğlen verse akşam yüksek çıkacak. Yani acaba diyorum ilaç hazıra alıştırıyor vücudu bekliyor mu desteklenmeyi ay cidden kuzum hayırlısı ile tamamlasaydık. İnan salataya koyacağım nar ekşisini bile çıkardım. Her şeyi gram gram hesaplıyorum. Canım acayip kek istiyor öyle böyle değil. Tutuyorum kendimi ama yükselince sinirim zıplıyor bu kez. Cidden bir kez diyetimi bozup öyle denemek istiyorum. Yani geçen eşim lahmacun almıştı kendine iki lokma gerçi daha fazla değil kokusu çok güzel geldi diye aldım. Dedim eyvah yüksek çıkar filan yine aynı çıktı. Yani ben anlamadım gitti. Saçma bir şey ilacımı aldım tamam diyemiyorsun. Diyete uydum tamam diyemiyorsun

Ohhh güle güle kullan kuzucum görüp alman daha çok sinmiştir içine

Aynı fikirdeyim kuzum inan hiç anlamıyorum. Dün akşam kurabiye yaptım 2 tane de yedim tadına bakıcam diye sabah yine iyi çıktı şekerim. Geçen akşam diyetimde vardı bulgurlu dolma biber hooop 200 ben asla anlamıyorum ne iyi geliyor ne kötü geliyor nerde hata yapıyorum... Ya da zamanla sürekli yükselecek ilaç dozları da artırılacak bu durumda anlamadım ki hiçbi şey

Ya işte öyle olunca diyete tedaviye güvenim gidiyor. Bünyeyi şoka sokuyorlar bence sonra da diyorum ki kaç sene bu işin içinde adamlar düşünemiyor mu sen denilene devam et Öyle böyle bakalım hayırlısı ile bir doğursaydık sorunsuz şekilde. İnşallah düzelir

Valla hamılelık surecinde nasıl oluyor bılemıyorum ama ben ıgnemı oluyorum evet cok oyle hamura tatlıya girmiyorum ama cok asırı da dıyetım felan da yok cok şükür yuvarlanıp gıdıyrouz dun mesela tek tük 1 ev yapımı pogaca yedım cok mınıkte kek yedım yarım da lokum ıste sonrası ıcın zatencok bısey yemıyorum daha dıkkat edıyroum derken yuvarlanıp gıdıyırum ama bu dedıgım belkı 2.belkı 3 haftada bır denk geliyor ama yemegımı kendımce dıkkat ederek yıyorum derken bu zamana kadar gelsık bundan sonrası da allah kerim

Valla bizim durum senden kötü o zaman kuzum hiç bozmuyorum hiç. Bir kaşık fazlasını bile yemiyorum. Öyle olunca yuvarlanıp gidemiyorsun nasıl kek istiyorum yiycem sanırım bir dilim

Valla bizim durum senden kötü o zaman kuzum hiç bozmuyorum hiç. Bir kaşık fazlasını bile yemiyorum. Öyle olunca yuvarlanıp gidemiyorsun nasıl kek istiyorum yiycem sanırım bir dilim
Yaa artık benım bunyeyı dr lar degıl ben şok a sokuyorum yıllardır kullanndıgım ıcın dr lar hıc extra bısey demiyorlar herhalde biliyordur felan dıe yada benım dahılıyecı cok rahat
Gercı bı kere yazmıstım burdan da diyetisyene gıttım kadın benım tedavımı ustlenmedı tahlıllerını duzelt oyle gel dedı
Onlıne yazdım bı yere tahlıller hastalıklar bahsedince oda ustlenmedı bende kendım kendıme bıldıgım yolda devamkeee

Senin ölçümlerin nasıl peki kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…