Ahahah yicem senii çılgınÇok sağol canımmYaa biraz da ondan sanırım. Ama xl aldım yaa xl inanamıyorum
Valla bende şaşırdım 7de anca girebildim iş çıkışıOyyyy bugünün en karlı alışverişi senden geldiii herşeyi bulmuşsun resmenn
Tatlımm bı ara takıp ettım bıraktım sımdı ben kendımden anlıyorum zatenSenin ölçümlerin nasıl peki kuşum
Yaa anladım kuzum benim anlaşılmıyorTatlımm bı ara takıp ettım bıraktım sımdı ben kendımden anlıyorum zateno benımle yasayan bı bırey sıkıntı yok
Hadi inşallahh ozamanları da konuşacağız inşallahAhahah yicem senii çılgınhele bi doğur çat diye gidecek hepsiiiii
Eve gidince atarım ama koyu renk seçilmeyebilirNeee fotooo
Bebegım senın hamılelıkten ve hamılelık bıtıncede gıdıcek bosver anlamasan alısmasanda olur Rabbım herkese sıfa versınYaa anladım kuzum benim anlaşılmıyor
Gule gule gıyınsın mınık kuşValla bende şaşırdım 7de anca girebildim iş çıkışı
İştee aynıı benım attıgım vıdeoda daki kişi gibisin masallahTarzı ondan çok çok farklı ama benim epey işimi görür dedim kuzum işte bu çok net anlaşılmasa da. Haa bi de aynadaki el izlerinin lütfen kusuruna bakmayınız
Labellaaa
Kız deme be öyleİştee aynıı benım attıgım vıdeoda daki kişi gibisin masallah
Ben olsam 1 tane ıle ne hale geldım 2 bebe olsa yerde yuvarlanarak gezerdim herhalde
Olsun yavrum ben kendı kendıme bazen konusuyorum işte sızler tazecık annelersınız ben zamanında acılmısım acıldıgım kadarKız deme be öyle
Yakındır yuvarlanmam sen bizden öndesin zaten olsun
Amiin kuzum amiinBebegım senın hamılelıkten ve hamılelık bıtıncede gıdıcek bosver anlamasan alısmasanda olur Rabbım herkese sıfa versın
Kız bu nasıl İkiz gebelik maşallahTarzı ondan çok çok farklı ama benim epey işimi görür dedim kuzum işte bu çok net anlaşılmasa da. Haa bi de aynadaki el izlerinin lütfen kusuruna bakmayınız
Labellaaa
Ben doğumdan sonra sanırım böyle olacağımLaaa bu sımdı benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?