Öyle deme ama. Hiç doğurmayanla 3.kez doğuran bir olmaz biz şimdiden böyle olduk yıllar bize ne yapardı Kim bilir. Boşver biz konuşuyoruz aman şöyle kilo aldık böyle kilo aldık diye ama sırf alışık olmadığımızdan ilk kez deneyimliyoruz işte iOlsun yavrum ben kendı kendıme bazen konusuyorum işte sızler tazecık annelersınız ben zamanında acılmısım acıldıgım kadarartık 3. Olunca hamılelık yapıdada var napalım
Sıze bakımca ımrenmemek elde degıl tabı
Yaa yemıyorusn kı nasıl olcanBen doğumdan sonra sanırım böyle olacağım
Cnm geçmiş olsun.acaba en büyük boy penye straplez bir atlet alsan Karın bölgesine indirsen kapatır mı karnını.Çok sıkar mı
Ohh annesııı yaa oyle tabıı sen saglıkla al kucagına ıkısını bırden hersey hos gelıyor ozamanÖyle deme ama. Hiç doğurmayanla 3.kez doğuran bir olmaz biz şimdiden böyle olduk yıllar bize ne yapardı Kim bilir. Boşver biz konuşuyoruz aman şöyle kilo aldık böyle kilo aldık diye ama sırf alışık olmadığımızdan ilk kez deneyimliyoruz işte i
Yoksa sağlık gerisi boş
Belli olmuyor aşkım +12deyim doktorum zılgıtı çekti banaKız bu nasıl İkiz gebelik maşallah
Aha yığıldım kaldım yine kaburgam batmaya başladı yine alt tarafta ağrıOhh annesııı yaa oyle tabıı sen saglıkla al kucagına ıkısını bırden hersey hos gelıyor ozaman
Iste konusuyoruz aynen burd a herseyı saglıkla gelsınler dıe nelerı goze alıyoruz kı
Sağol kuzum inşallahGule gule gıyınsın mınık kuşıste şansa bazen denk gelıyor
İşte doğumdan sonra dememin sebebi oYaa yemıyorusn kı nasıl olcan
Bana desen anlarım sen kendını durduruyorsun baksana bem homını gırtlak
Sağ ol kuzum alsam olacak inşallahCnm geçmiş olsun.acaba en büyük boy penye straplez bir atlet alsan Karın bölgesine indirsen kapatır mı karnını.Çok sıkar mı
Kızz senın kıler hem kız hem erkek kurbam olduklarım napsınlar bırı asagıya bırı yukarıya yerlestıler oynuyorlarAha yığıldım kaldım yine kaburgam batmaya başladı yine alt tarafta ağrı
Sanmam sen cok yemezsın ama hadı bakalım gorecegızİşte doğumdan sonra dememin sebebi odoğumdan sonra nasipse her şeyi yiycem
Oda Nil kızımızın şansına annesiiiSağol kuzum inşallahpek denk gelmezdi ama bugün tuttu
AminnnnKızz senın kıler hem kız hem erkek kurbam olduklarım napsınlar bırı asagıya bırı yukarıya yerlestıler oynuyorlar
Ahh analıkk ahh evlat sevgisini rabnım vermese kım ugrasır ömur boyu uzerınde hep yasıyacagı o agrıları yuklerı
Dogurunca da bıtmıyor cunku
Tattırana da şükürler olsun
Rabbımmm kus kadar hafıf gecırmemızi nasıp etsın kolaylık versın
Kendimi görüyorum sanki
Burdayım geldimm esimle lafa daldımZEYNEPP5555 canik nerdesin sen bakimm
Yoo hic.bahsetmiyor erken bize.daha galiba ama ben genel olarak doktorumdan cok memnun degilim artk son ana kadar söylemez heralde adam rahatKızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım
Benim doktorum 36 yı bekleyeceğiz dedi canım Allah nasip ederse o zamana kadar gidebilirsem heralde kontrollere göre tarih verir diye düşünüyorumKızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım
Hadı ınaallahh bakalımBenim doktorum 36 yı bekleyeceğiz dedi canım Allah nasip ederse o zamana kadar gidebilirsem heralde kontrollere göre tarih verir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?