Öyle deme ama. Hiç doğurmayanla 3.kez doğuran bir olmaz biz şimdiden böyle olduk yıllar bize ne yapardı Kim bilir. Boşver biz konuşuyoruz aman şöyle kilo aldık böyle kilo aldık diye ama sırf alışık olmadığımızdan ilk kez deneyimliyoruz işte i
Yoksa sağlık gerisi boş

Ohh annesııı yaa oyle tabıı sen saglıkla al kucagına ıkısını bırden hersey hos gelıyor ozaman
Iste konusuyoruz aynen burd a herseyı saglıkla gelsınler dıe nelerı goze alıyoruz kı

Kızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım

Aha yığıldım kaldım yine kaburgam batmaya başladı yine alt tarafta ağrı
Kızz senın kıler hem kız hem erkek kurbam olduklarım napsınlar bırı asagıya bırı yukarıya yerlestıler oynuyorlar
Ahh analıkk ahh evlat sevgisini rabnım vermese kım ugrasır ömur boyu uzerınde hep yasıyacagı o agrıları yuklerı
Dogurunca da bıtmıyor cunku
Tattırana da şükürler olsun
Rabbımmm kus kadar hafıf gecırmemızi nasıp etsın kolaylık versın

Aminnnn tattırana hamdolsun

Yoo hic.bahsetmiyor erken bize.daha galiba ama ben genel olarak doktorumdan cok memnun degilim artk son ana kadar söylemez heralde adam rahat

Benim doktorum 36 yı bekleyeceğiz dedi canım Allah nasip ederse o zamana kadar gidebilirsem heralde kontrollere göre tarih verir diye düşünüyorum

Benim doktorum 36 yı bekleyeceğiz dedi canım Allah nasip ederse o zamana kadar gidebilirsem heralde kontrollere göre tarih verir diye düşünüyorum
Hadı ınaallahh bakalım ben anlamıyorum benım kı ergen dogum rıskı yok ama nedense bana hedef once 30 sonra 34 dedı ve sankı dogursam da heran olabılır gozu ıle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…