Yoo hic.bahsetmiyor erken bize.daha galiba ama ben genel olarak doktorumdan cok memnun degilim artk son ana kadar söylemez heralde adam rahat
Bakayım yarın ben gıdınce bennım kı ne dıyeyım ne dıyecek tarıh şu tarıhe kadar olmazsa şöyle yaparız boyle olur gıbı bısey dıcek mı acaba

Kontrol yarın mı hadi güzel.haberlerle gel insallah
Aslında uarın 9. Gunum ılacm bıttı yazdırmam lazım kontrol gunum ıcınde yazdırırsam hem bı saha ucret vermem dıe dr uma yazdım ılacımı sız bem gelmeden yazbaılırmısınız dıe esım evde dedım o da yok semın d egelmen lazım dedı gıtmısken muanede olurum dıger haftaya gıdıp ucret edememe gerek kalmaz dedım
Ayy ınsallah bı aksılık olmazsa tabı

Mantıklıbnde baska bir dr ye daha gidicem hosuma giderse onunla devam edicem bakalım

Mantıklıbnde baska bir dr ye daha gidicem hosuma giderse onunla devam edicem bakalım
İnsallah hersey gonlunce olsun kuzum
Benım dr da 2 hafyaya ındırıdı muaneyı o yuzden hem nst hem muane hem vıtamınler ucretlı olunca bı yerde darlandık ama ıdare edıcez mecbur ıste ama karlı alıaverıs olunca daha tatlı oluyor

Bnde bu nst nin ücretli olusunu anlamıyorum hic cok saçma geliyor bana gecen muayenede söyle bir olayla karsılastm bekliyoruz bi karı koca geldi direk nst sırası aldı oturdu bekledi kadin geldi dosya actirdiniz mi dedi hayir dedi lutfen acalim felan adam yeter artik ya kac lara döktük basından beri her muayene de ayni sey felan ve adam dosya acmadi yani ucret odemedi ve esi nst ye girdi ve burası acıbadem yani illa böyle ters mi olmak gerek cok sasirdim acıkcası

Sorma yAaaa nst ye de ayrıyeten 75 tl veriyoruz ve yarın isteyecek mı oda kontrole gırıyor mu bılemıyorum

Benim dr.um dedi 38 haftada sezeryan doğum dedi ama tabi önceden gelmeye kalkmazsa benim kız ben sana sezeryan öneririm dedi hem kıymetli yılların bebeği hemde yaş itibariyle rahimde az açılma olabilir zorlamaya gerek yok dedi...

Hmmm hafta verdı yani
Benım dr um kendılıgınden sancın gelırse normal olursa olur
Bu sekılde zaten sezeryan gıbı duruyor dedı ama hıc hafya dan felan bahsetmedi bakacaguzzz yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…