- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Bakayım yarın ben gıdınce bennım kı ne dıyeyım ne dıyecek tarıh şu tarıhe kadar olmazsa şöyle yaparız boyle olur gıbı bısey dıcek mı acabaYoo hic.bahsetmiyor erken bize.daha galiba ama ben genel olarak doktorumdan cok memnun degilim artk son ana kadar söylemez heralde adam rahat
Buranın müdavimleri ortadan yok olunca hemen sorasım geliyorBurdayım geldimm esimle lafa daldımbin kere masallah diyelim cok iyi görünüyorsun valla
Öyle valla insan bi arıyorBuranın müdavimleri ortadan yok olunca hemen sorasım geliyor
Kontrol yarın mı hadi güzel.haberlerle gel insallahBakayım yarın ben gıdınce bennım kı ne dıyeyım ne dıyecek tarıh şu tarıhe kadar olmazsa şöyle yaparız boyle olur gıbı bısey dıcek mı acaba
İnşallah en doğru zamanda gelirler canımHadı ınaallahh bakalımben anlamıyorum benım kı ergen dogum rıskı yok ama nedense bana hedef once 30 sonra 34 dedı ve sankı dogursam da heran olabılır gozu ıle bakıyor
Aslında uarın 9. Gunum ılacm bıttı yazdırmam lazım kontrol gunum ıcınde yazdırırsam hem bı saha ucret vermem dıe dr uma yazdım ılacımı sız bem gelmeden yazbaılırmısınız dıe esım evde dedım o da yok semın d egelmen lazım dedıKontrol yarın mı hadi güzel.haberlerle gel insallah
Insallahhhİnşallah en doğru zamanda gelirler canım
MantıklıAslında uarın 9. Gunum ılacm bıttı yazdırmam lazım kontrol gunum ıcınde yazdırırsam hem bı saha ucret vermem dıe dr uma yazdım ılacımı sız bem gelmeden yazbaılırmısınız dıe esım evde dedım o da yok semın d egelmen lazım dedıgıtmısken muanede olurum dıger haftaya gıdıp ucret edememe gerek kalmaz dedım
Ayy ınsallah bı aksılık olmazsa tabı
İnsallah hersey gonlunce olsun kuzumMantıklıbnde baska bir dr ye daha gidicem hosuma giderse onunla devam edicem bakalım
Bnde bu nst nin ücretli olusunu anlamıyorum hic cok saçma geliyor bana gecen muayenede söyle bir olayla karsılastm bekliyoruz bi karı koca geldi direk nst sırası aldı oturdu bekledi kadin geldi dosya actirdiniz mi dedi hayir dedi lutfen acalim felan adam yeter artik ya kac lara döktük basından beri her muayene de ayni sey felan ve adam dosya acmadi yani ucret odemedi ve esi nst ye girdi ve burası acıbadem yani illa böyle ters mi olmak gerek cok sasirdim acıkcasıİnsallah hersey gonlunce olsun kuzum
Benım dr da 2 hafyaya ındırıdı muaneyı o yuzden hem nst hem muane hem vıtamınler ucretlı olunca bı yerde darlandık ama ıdare edıcez mecbur ıste ama karlı alıaverıs olunca daha tatlı oluyor
Sorma yAaaa nst ye de ayrıyeten 75 tl veriyoruzBnde bu nst nin ücretli olusunu anlamıyorum hic cok saçma geliyor bana gecen muayenede söyle bir olayla karsılastm bekliyoruz bi karı koca geldi direk nst sırası aldı oturdu bekledi kadin geldi dosya actirdiniz mi dedi hayir dedi lutfen acalim felan adam yeter artik ya kac lara döktük basından beri her muayene de ayni sey felan ve adam dosya acmadi yani ucret odemedi ve esi nst ye girdi ve burası acıbadem yani illa böyle ters mi olmak gerek cok sasirdim acıkcası
Vay vay vay maşallah kuzuma taş taş çok güzel olmuşTarzı ondan çok çok farklı ama benim epey işimi görür dedim kuzum işte bu çok net anlaşılmasa da. Haa bi de aynadaki el izlerinin lütfen kusuruna bakmayınız
Labellaaa
Benim dr.um dedi 38 haftada sezeryan doğum dedi ama tabi önceden gelmeye kalkmazsa benim kız ben sana sezeryan öneririm dedi hem kıymetli yılların bebeği hemde yaş itibariyle rahimde az açılma olabilir zorlamaya gerek yok dedi...Kızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım
Oyy maşallah sübhanallah sana çıtır anneTarzı ondan çok çok farklı ama benim epey işimi görür dedim kuzum işte bu çok net anlaşılmasa da. Haa bi de aynadaki el izlerinin lütfen kusuruna bakmayınız
Labellaaa
CanımmVay vay vay maşallah kuzuma taş taş çok güzel olmuş
Yaa yok çıtır aneyy nerdeOyy maşallah sübhanallah sana çıtır anne
Hmmm hafta verdı yaniBenim dr.um dedi 38 haftada sezeryan doğum dedi ama tabi önceden gelmeye kalkmazsa benim kız ben sana sezeryan öneririm dedi hem kıymetli yılların bebeği hemde yaş itibariyle rahimde az açılma olabilir zorlamaya gerek yok dedi...
Kızz kac kere ben sızee taş gibisiniz dedım hıc bana canımm dıen olmadıCanımm
Oha be kardeşim bu nasıl indirim ben kaça aldım geçen gün bunu
Ayy çok tatlıışşşsınnn kuşumm maşallahh çok güzel ve cool görünüyor güle güle giyTarzı ondan çok çok farklı ama benim epey işimi görür dedim kuzum işte bu çok net anlaşılmasa da. Haa bi de aynadaki el izlerinin lütfen kusuruna bakmayınız
Labellaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?