Nst ye ayrı ücret aldıklarını bilmiyordum heryer alıyor mu ki. Sen nst ye girecekmisin yarın kesin
Heryer aynımı bılmıyorum ki
Ben 2 seferdır gıttıgım de gırıyorum agrılarım oldugu ıcın sanırım bıede bebek toplanıyor sertlesıyor dıyroum ya rıske atmamak ıcın
Ama yarın ıster mı onuda bılmıyorum
Randevu alırken kıza sordum nst de kontrole gırıyor mu dıe
Geldıgınızde sorarsanız benım bılgım yok dedı
Sanırım calısan bölüm ü gıtmıstı aksam ondan

Çks ne oluyor canım birde sağlık ocağı seni kontrol için çağırıyor mu
Ben çks diyorum ama doğrudur umarım öyle biliyorum oldu bitti onu. Kalp atışı dinliyorlar ya el dopleri gibi bişeyle o çocuk kalp sesi. Şöyle en son 1 ay önce gitmiştim 1 ay sonra izlem kontrol dite tekrar çağırdılar hatta bana oluşturdukları karta tarih de yazdılar o şekilde. Tekrar komtrol kanları vereceğim bir de dediğim gibi kalp atışı dileyecekler sanırım

Terimsel olarak bilen sensin kuzum Bana hiç çağırırız demediler en som geçen hafta tetanoz aşısı için gitmiştim o zaman dinlediler hatta ben istemedim ama aşı yapacağımız dinlemem lazım dedi daha birşey demedim öyle diyince

Eee ben gıdınce hoc oyle bısey olmadı sadece oynuyor mu dıe sordular evet dedım

Ay onu dinlemelerinin aşıyla ne alakası varmış acaba Bi alemler yani o mantıksal beni 2 dozunu vururken niye dinlemediler
Sen sorabilirsin. Bak hatta kendi doktorun rutin kan tahlili isterse sağlık ocağına gittiğinde söyle orda baksınlar bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…