- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Napim atıyroum bende faydalanan olur dıe ama kımseden ses cıkmıyor daha da atmayacağğummOha be kardeşim bu nasıl indirim ben kaça aldım geçen gün bunu
ABLAMIN dogum gunu 17 ekım bende ona aldımOha be kardeşim bu nasıl indirim ben kaça aldım geçen gün bunu
Nst ye ayrı ücret aldıklarını bilmiyordumSorma yAaaa nst ye de ayrıyeten 75 tl veriyoruzve yarın isteyecek mı oda kontrole gırıyor mu bılemıyorum
Heryer aynımı bılmıyorum kiNst ye ayrı ücret aldıklarını bilmiyordumheryer alıyor mu ki. Sen nst ye girecekmisin yarın kesin
Yaa kuzummm ne diyosunKızz kac kere ben sızee taş gibisiniz dedım hıc bana canımm dıen olmadı
Sağol kuzum o sizin güzel gözlerinizAyy çok tatlıışşşsınnn kuşumm maşallahh çok güzel ve cool görünüyor güle güle giy
Çks ney kuzuBen d e yarın sağlık ocağına gidiyorum izlem günüm çks bakılır kan alınır flan bakalım aksi bişe olmaz umarım
Çks ne oluyor canım birde sağlık ocağı seni kontrol için çağırıyor muBen d e yarın sağlık ocağına gidiyorum izlem günüm çks bakılır kan alınır flan bakalım aksi bişe olmaz umarım
Yaa kaçırdım bitmiş ihtiyacım vardı
Çocuk kalp sesi kuzu dinliyorlar ya kalp atışı oÇks ney kuzu
Ben çks diyorum ama doğrudur umarım öyle biliyorum oldu bitti onu. Kalp atışı dinliyorlar ya el dopleri gibi bişeyle o çocuk kalp sesi. Şöyle en son 1 ay önce gitmiştim 1 ay sonra izlem kontrol dite tekrar çağırdılar hatta bana oluşturdukları karta tarih de yazdılar o şekilde. Tekrar komtrol kanları vereceğim bir de dediğim gibi kalp atışı dileyecekler sanırımÇks ne oluyor canım birde sağlık ocağı seni kontrol için çağırıyor mu
Terimsel olarak bilen sensin kuzumBen çks diyorum ama doğrudur umarım öyle biliyorum oldu bitti onu. Kalp atışı dinliyorlar ya el dopleri gibi bişeyle o çocuk kalp sesi. Şöyle en son 1 ay önce gitmiştim 1 ay sonra izlem kontrol dite tekrar çağırdılar hatta bana oluşturdukları karta tarih de yazdılar o şekilde. Tekrar komtrol kanları vereceğim bir de dediğim gibi kalp atışı dileyecekler sanırım
Yaaa tuh valla bende kendıme alamadım kart doluyor odeme sıkıntındıe ama mecbur ablama aldımYaa kaçırdım bitmiş ihtiyacım vardı
Heee ılkkez duydumÇocuk kalp sesi kuzu dinliyorlar ya kalp atışı o
Eee ben gıdınce hoc oyle bısey olmadı sadece oynuyor mu dıe sordular evet dedımTerimsel olarak bilen sensin kuzumBana hiç çağırırız demediler en som geçen hafta tetanoz aşısı için gitmiştim o zaman dinlediler hatta ben istemedim ama aşı yapacağımız dinlemem lazım dedi daha birşey demedim öyle diyince
Ay onu dinlemelerinin aşıyla ne alakası varmış acaba Bi alemler yaniTerimsel olarak bilen sensin kuzumBana hiç çağırırız demediler en som geçen hafta tetanoz aşısı için gitmiştim o zaman dinlediler hatta ben istemedim ama aşı yapacağımız dinlemem lazım dedi daha birşey demedim öyle diyince
Heee ılkkez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?