- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Biz yarın konuşcaz galiba kuşum, her şey yolundaysa gününü beklicem demişti 21 Aralık yani, eğer ikna edebilirsem 42 ye kadar beklemesini isticem ben her şey yolunda olursa tabi sık nst ile falan...Kızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım
Hmm yaa ınsallahh bekleyebilirsinBiz yarın konuşcaz galiba kuşum, her şey yolundaysa gününü beklicem demişti 21 Aralık yani, eğer ikna edebilirsem 42 ye kadar beklemesini isticem ben her şey yolunda olursa tabi sık nst ile falan...
Bizim sağlık ocagındaki hemşire telefonla arıyor dr kontrolun nasıl geçti bir sorun var mı dışarıdan izlem olarak not alıyorum diyor. Buraya hiç gelme covid dönemi gerk yok zaten biz bi tansiyona bakıyoruz flan diyor. Çks flan hiç yapılmıyo bana kalbinin sesini ilk haftalardan beri duymadım bak sen diyince bi özledmBen çks diyorum ama doğrudur umarım öyle biliyorum oldu bitti onu. Kalp atışı dinliyorlar ya el dopleri gibi bişeyle o çocuk kalp sesi. Şöyle en son 1 ay önce gitmiştim 1 ay sonra izlem kontrol dite tekrar çağırdılar hatta bana oluşturdukları karta tarih de yazdılar o şekilde. Tekrar komtrol kanları vereceğim bir de dediğim gibi kalp atışı dileyecekler sanırım
Kilyacim pentinin Hamile pijamasini kullanıyorum çok güzel özellikle uyurken belim hiç açılmıyo, kumaşı dokusu da çok güzel tavsiye ederimBelim açık kalıyor ya. Ondan ihmal ettim sanırım
Masallah en ilerimiz sensin galibaGünaydın sevgili hamişlerim30. Haftamı doldurdum 31 e başlıyorum bugün kalp çarpıntım bir tutam arttı bir de beşiğimiz geldi onu da yatak odasına kurduk yanımda duruyor bi tuhaf hissediyorum
Valla yattığı yerden iş ypıyolarBizim sağlık ocagındaki hemşire telefonla arıyor dr kontrolun nasıl geçti bir sorun var mı dışarıdan izlem olarak not alıyorum diyor. Buraya hiç gelme covid dönemi gerk yok zaten biz bi tansiyona bakıyoruz flan diyor. Çks flan hiç yapılmıyo bana kalbinin sesini ilk haftalardan beri duymadım bak sen diyince bi özledm
Günaydın ☺Günaydın sevgili hamişlerim30. Haftamı doldurdum 31 e başlıyorum bugün kalp çarpıntım bir tutam arttı bir de beşiğimiz geldi onu da yatak odasına kurduk yanımda duruyor bi tuhaf hissediyorum
Ben daha ileriyim ama benden de ileri vardır herhalde burada?Masallah en ilerimiz sensin galibaAllah ım sag salim gelmesini masip etsin insallah
Hangisi kuzumKilyacim pentinin Hamile pijamasini kullanıyorum çok güzel özellikle uyurken belim hiç açılmıyo, kumaşı dokusu da çok güzel tavsiye ederim
En ileri sensin yavrum sonraBen daha ileriyim ama benden de ileri vardır herhalde burada?30+6'dayım bugün.
Aminn canım hepimizin bebişi inşallahMasallah en ilerimiz sensin galibaAllah ım sag salim gelmesini masip etsin insallah
Evet ben de böyle biliyormEn ileri sensin yavrum sonraBirumuttuyasataninsani geliyor
7 nisan kuzum ben bugun 30+0 tam 30 doldu 31 e başlıcam yarın
allahım m ınsallah nasıp etsın peslerinde kosturacagın o gunlerıBurnumun dibindeki denize hasret kalmışımkahvaltımı yapıp çocuklarımı denizimizle tanıştırıcam
Sağlıkla geçsin şu son haftalar ins sağlıkla yatır bebeğini darısı bizlere bızlerde yaklaşıyoruz size gitgideGünaydın sevgili hamişlerim30. Haftamı doldurdum 31 e başlıyorum bugün kalp çarpıntım bir tutam arttı bir de beşiğimiz geldi onu da yatak odasına kurduk yanımda duruyor bi tuhaf hissediyorum
Ahh ınsallahh canımmSağlıkla geçsin şu son haftalar ins sağlıkla yatır bebeğini darısı bizlere bızlerde yaklaşıyoruz size gitgide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?