Biz yarın konuşcaz galiba kuşum, her şey yolundaysa gününü beklicem demişti 21 Aralık yani, eğer ikna edebilirsem 42 ye kadar beklemesini isticem ben her şey yolunda olursa tabi sık nst ile falan...

Biz yarın konuşcaz galiba kuşum, her şey yolundaysa gününü beklicem demişti 21 Aralık yani, eğer ikna edebilirsem 42 ye kadar beklemesini isticem ben her şey yolunda olursa tabi sık nst ile falan...
Hmm yaa ınsallahh bekleyebilirsin ben kendıme bu yönde hıc guvenmıyorum dr umda guvenmıyor olmalı ki bana aman kucuk daha beklesın hemen dogmasın demsıtı gecen hafta

Bizim sağlık ocagındaki hemşire telefonla arıyor dr kontrolun nasıl geçti bir sorun var mı dışarıdan izlem olarak not alıyorum diyor. Buraya hiç gelme covid dönemi gerk yok zaten biz bi tansiyona bakıyoruz flan diyor. Çks flan hiç yapılmıyo bana kalbinin sesini ilk haftalardan beri duymadım bak sen diyince bi özledm

Günaydın sevgili hamişlerim 30. Haftamı doldurdum 31 e başlıyorum bugün kalp çarpıntım bir tutam arttı bir de beşiğimiz geldi onu da yatak odasına kurduk yanımda duruyor bi tuhaf hissediyorum
Masallah en ilerimiz sensin galibaAllah ım sag salim gelmesini masip etsin insallah

Valla yattığı yerden iş ypıyolar
Benim sesi ozamn dinlerken alırken zorlandı. Adamın yüreğini ağzına getiriyorlar
Belki benimkiler de dinlemez şimdi kuzum valla hiç ayağım gitmiyor ama hayırlısı bakalım

Günaydın sevgili hamişlerim 30. Haftamı doldurdum 31 e başlıyorum bugün kalp çarpıntım bir tutam arttı bir de beşiğimiz geldi onu da yatak odasına kurduk yanımda duruyor bi tuhaf hissediyorum
Sağlıkla geçsin şu son haftalar ins sağlıkla yatır bebeğini darısı bizlere bızlerde yaklaşıyoruz size gitgide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…