Ahh ınsallahh canımm yaa ben oturdugum yerde zor oturuyorum yattıgım yerı beğenmiyorum off nıe boyleyım bende yaa
Cnm herkes yaşıyor bazısı fazla yaşıyor benimde bir haftadır ellerim ayaklarım sis uyanıyorum kah hazırlarken bıçağı tutamıyorum bide kaşık ağrısı başladı sanki adet olacakmisim gibi ins son haftalar da daha zorlanmayiz

Allahım çok şükür az konuşmuşsunuz bugün hemen okuyabildim...

Dr kontrolünden geldim kızlarım. 5 haftadır hiç kilo almamışım görünüyor, şekeri dengelicez derken resmen günlük aldığım kalori in altına düştüm. dahiliye akşam yemeği öncesine Kilya senin ilaçtan ekledi daha fazla yiyebileyim akşam öğününde diye. Dahiliye kiloyu asla kafasına takmadı ben 5 6 kere söyleyip ısrar ettim resmen gerekirse insülin artırın ben beslenemiyorum diye. Daha diyetisyene söylemedim bunu dönerse söylicem.

Kadın Doğum da bebeğin bütün ölçülerini 2 kere aldı, kendinden şüphe etti garibim... Karnım küçük, kilo almamışım (ki bu asla normal değil.)çok şükür bebek iyiymiş 30+1 bugün 1555 gram 41.5 cm olmuş vitamin dayadı dünya kadar çocuğu bence vitaminler ayakta tutuyor sakın aksatma dedi... Vee 38 39 a kadar eğer bebekten ses çıkmazsa doğumu başlatıcam hazırlığını ona göre yap 40 ya da üstünü bekleyemeyiz insülin ihtiyacın giderek artacak dedi. Bundan sonra her hafta geliyorsun, nst ye de önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz dedi.

Haberler iyi gibi ama içim Bi huzursuz anlam veremiyorum kafam karıştı sanırım. Tedirgin oldum.

Insallahhh canım boyle ıken zaman gecmıyor sanki

Masallah güzel haberlerle dönmüssün aslında neden huzursuz oldun ki hic oyle dusunme cogu gitti azı kaldı inslalah hersey güzel olacak kendini buna odakla

Masaallah bebiş sağlıklı sen kılına takılma doğumda yaklaşıyor huzursuzluğun açan insülin direnci ile ilgi sorun olur diye mi hiç öyle şeyler düşünme kendini ona göre ayarla az kaldı bebisine bunu düşün

Ayy ben bunu gözden kacırmısım yaa ne guzel zamanlara gelındı cok şükür bı duygusallık çöküyor ınsana inanamıyor masallah rabbım saglıkla versın kucagınıza canım

Boşver sen huzursuz olma herşey yolundaymış bak çok şükür gözün aydın

Allahım çok heyecanlıydı sonu hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklaaa

Ah kuzum endokrin doktoru ondan dolayı diyeti takmadı açıkçası ben düzenleyelim dedim. Kafama göre kısıyorum bende hata mı ediyorum Benim bebeklerde normaldeki hızları gibi gelişmemişlerdi açıkçası Bir de ben sabah ikindi arası acayip acıkmaya başladım. Sanırım diyetisyene gideceğim kahvaltı doyurmuyor beş zeytin iki dilim peynir bir yumurta şeklinde başta çok yeterli idi şimdi acıkmaya başladım, bir iki hafta daha durayımda bir daha muayene olayım nasipse. Kendi kadın doğum doktorum bir şey demedi açıkçası kilo almamış olmama takılmadı. İnsülin kullananları çok bekletmiyorlar kuzum. Allah korusun karaciğer de dayanmıyor. Sonuçta onun yükü de fazla çok ilaç kullanıyorum ben mesela insülin de arttıkça tolere etmekte zorlanmaya başlıyor. Vitaminler bile yük. O yüzden kırmızı et yerken filan yine tedirgin oluyorum. Bir de plesanta da yaşlanma yapıyormuş şeker maalesef Bu kısmı doktor söylemedi ama benim okuduklarımdan gördüklerim. Yani çok bekletmiyorlar. Ay Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah Sana hangi vitaminleri verdi doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…