benim serklaj olduğu için son haftalara bekletmicek gibi riske atmak istemiyor her hafta gitmeme rağmen konu da çok açılmadı ama hemşire riske atmaz dedi

bende anlamıyorum onu iki haftada bir nstye bağlıyor beni de doktor yani muayne ücretinin içinde olması lazım aslında

benim serklaj olduğu için son haftalara bekletmicek gibi riske atmak istemiyor her hafta gitmeme rağmen konu da çok açılmadı ama hemşire riske atmaz dedi
Ayy insallah canım bebegının de senınde saglıgınız en ıyı sekılde kurtulacagısınız sekılde olsun zor surecler bıraz bedenen bıraz ruhen sarılıyoruz ama en ufak bıseylerını ellerımıze alsak nasıl mutlu oluyoruz bazen kendı adıma dıyeyım karalar baglasam da arkadaslarım ın aldıklarına bıle ayrı ayrı heyecanlanıyorum rabbım hepımıze saglıkla kavusmamızı nasıp etsın canım aenın haftan kac sımdı

Maşallah, ne güzel haberler canım.
Bence duygu karmaşası yaşamışsın, yoksa çok güzel şeyler söylemiş doktorun.
Maşallah, bebiş de çok güzel büyümüş.
Çok uzun değil mi yaa, normal bebekler 48 cm doğuyo zaten.

ah sorma canım geçen haftaya kadar birşey almaya elim gitmedi resmen yeni yeni almaya başladım yarın 28e giriyorum inşallah doktor da korkuttu baya 30u görmemiz lazım falan diye yani hiç hamileliğin tadını çıkaramadım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil napalım annelik böyle birşeymiş

Oyle kuzum aynen korkma bende serklalj olmadıgı halde benım dr um once hedef 30 sonra 34 dedı allahn ıznı ıle 29 bıttı 30. HafyamızDayız senın kı daha hassas bolbol dınlenerek gecır stres ten uzak ınsallah agrın acın olmadan kuşşş gıbı tamamlarsın

Cnm senin ve bebisin sagligi kaçınca hafta ise o olsun sağlıkla vaktin de gelsin ins cnm zor günlerin oluyor ama ins hepsiii geçecek hepsi kucagin dolunca uçup gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…