Aminn canım inşallaahh sabırsızlıkla bekliyorum ben de cok duygusalımOyy kurban olduğum ne güzel duruyor ins içinde bebisin kıpır kıpır oynar sağlıklaiçin bı garip oldu duygulandım
canım iyiyim çok giremedim bir girdim sayfalar yığılmışpink21 kuzum iyi misin bayadır yoksun ?
benim serklaj olduğu için son haftalara bekletmicek gibi riske atmak istemiyor her hafta gitmeme rağmen konu da çok açılmadı ama hemşire riske atmaz dediKızlar sımdı sıze ne sorcam
Dogum tarıhınıız dr unuz hıc dedı mı sıze
Benımkı hıc bahsetmıyor
Gercı benım kı heran bekledıgı ıcın
Bız dr un dedıgı tarıhı mı baz alarak bekleyeceğiz baska sayfaları doguran ları takıp eden arkadaslarım tup bebekte dogumlar nasıl oluyor dr mu tarıh verıyor bu konudan bılgı edındınız mı?
Bırtek angelbaby29 bılıyorum de unun sezeryan olursa şu tarıh normal olursa bu tarih dedıgını baska da duymadım
Oyyyyyyy maşallah, çok süslü.Size anne yanı beşiğimizi atayım
bende anlamıyorum onu iki haftada bir nstye bağlıyor beni de doktor yani muayne ücretinin içinde olması lazım aslındaBnde bu nst nin ücretli olusunu anlamıyorum hic cok saçma geliyor bana gecen muayenede söyle bir olayla karsılastm bekliyoruz bi karı koca geldi direk nst sırası aldı oturdu bekledi kadin geldi dosya actirdiniz mi dedi hayir dedi lutfen acalim felan adam yeter artik ya kac lara döktük basından beri her muayene de ayni sey felan ve adam dosya acmadi yani ucret odemedi ve esi nst ye girdi ve burası acıbadem yani illa böyle ters mi olmak gerek cok sasirdim acıkcası
Ayy insallah canım bebegının de senınde saglıgınız en ıyı sekılde kurtulacagısınız sekılde olsun zor surecler bıraz bedenen bıraz ruhen sarılıyoruz ama en ufak bıseylerını ellerımıze alsak nasıl mutlu oluyoruz bazen kendı adıma dıyeyım karalar baglasam dabenim serklaj olduğu için son haftalara bekletmicek gibi riske atmak istemiyor her hafta gitmeme rağmen konu da çok açılmadı ama hemşire riske atmaz dedi
Maşallah, ne güzel haberler canım.Allahım çok şükür az konuşmuşsunuz bugünhemen okuyabildim...
Dr kontrolünden geldim kızlarım. 5 haftadır hiç kilo almamışım görünüyor, şekeri dengelicez derken resmen günlük aldığım kalori in altına düştüm. dahiliye akşam yemeği öncesineKilya senin ilaçtan ekledi daha fazla yiyebileyim akşam öğününde diye. Dahiliye kiloyu asla kafasına takmadı ben 5 6 kere söyleyip ısrar ettim resmen gerekirse insülin artırın ben beslenemiyorum diye. Daha diyetisyene söylemedim bunu dönerse söylicem.
Kadın Doğum da bebeğin bütün ölçülerini 2 kere aldı, kendinden şüphe etti garibim... Karnım küçük, kilo almamışım (ki bu asla normal değil.)çok şükür bebek iyiymiş 30+1 bugün 1555 gram 41.5 cm olmuşvitamin dayadı dünya kadar çocuğu bence vitaminler ayakta tutuyor sakın aksatma dedi... Vee 38 39 a kadar eğer bebekten ses çıkmazsa doğumu başlatıcam hazırlığını ona göre yap 40 ya da üstünü bekleyemeyiz insülin ihtiyacın giderek artacak dedi. Bundan sonra her hafta geliyorsun, nst ye de önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz dedi.
Haberler iyi gibi ama içim Bi huzursuz anlam veremiyorum kafam karıştı sanırım. Tedirgin oldum.
bayıldım harika güzel uykuları olsun mis gibiSize anne yanı beşiğimizi atayım
Kuzum verdın mı kanıMaşallah, ne güzel haberler canım.
Bence duygu karmaşası yaşamışsın, yoksa çok güzel şeyler söylemiş doktorun.
Maşallah, bebiş de çok güzel büyümüş.
Çok uzun değil mi yaa, normal bebekler 48 cm doğuyo zaten.
ah sorma canım geçen haftaya kadar birşey almaya elim gitmedi resmen yeni yeni almaya başladım yarın 28e giriyorum inşallah doktor da korkuttu baya 30u görmemiz lazım falan diye yani hiç hamileliğin tadını çıkaramadım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil napalım annelik böyle birşeymişAyy insallah canım bebegının de senınde saglıgınız en ıyı sekılde kurtulacagısınız sekılde olsun zor surecler bıraz bedenen bıraz ruhen sarılıyoruz ama en ufak bıseylerını ellerımıze alsak nasıl mutlu oluyoruz bazen kendı adıma dıyeyım karalar baglasam daarkadaslarım ın aldıklarına bıle ayrı ayrı heyecanlanıyorum rabbım hepımıze saglıkla kavusmamızı nasıp etsın canım aenın haftan kac sımdı
ay bende bundan almayı düşünüyordum katlamalı pratik gibi mis banyoları olsunKüvetimiz de geldi şimdi bakalm inşallah delik bişi yoktur denemek lazım dimi
Oyle kuzum aynen korkma bende serklalj olmadıgı halde benım dr um once hedef 30 sonra 34 dedı allahn ıznı ıle 29 bıttı 30. HafyamızDayız senın kı daha hassas bolbol dınlenerek gecır stres ten uzak ınsallah agrın acın olmadan kuşşş gıbı tamamlarsınah sorma canım geçen haftaya kadar birşey almaya elim gitmedi resmen yeni yeni almaya başladım yarın 28e giriyorum inşallah doktor da korkuttu baya 30u görmemiz lazım falan diye yani hiç hamileliğin tadını çıkaramadım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil napalım annelik böyle birşeymiş
Cnm senin ve bebisin sagligi kaçınca hafta ise o olsun sağlıkla vaktin de gelsin ins cnm zor günlerin oluyor ama ins hepsiii geçecek hepsi kucagin dolunca uçup gideceklerbenim serklaj olduğu için son haftalara bekletmicek gibi riske atmak istemiyor her hafta gitmeme rağmen konu da çok açılmadı ama hemşire riske atmaz dedi
Aminnn hepimize inşallahhallahım m ınsallah nasıp etsın peslerinde kosturacagın o gunlerı
Şimdi vericem canım.Kuzum verdın mı kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?