Yaa canımm inşallahh yavrumm amin

Geçen bi arkadasımın kızı 53 cm doğmus diğer arkadasımın kızı 56 cm doğmuş yeni nesiller vitaminli bebekler sanırım ben 177 cm 52 cm doğmuşum mesela

amin canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ne bileyim doğumu başlatırım falan dedi ya ondan stres oldum galiba
Yok yok hic stres olma hepimiz o günü bekliyoruz artık sabırsızlıkla ama hakikaten yaklasıncada resmen stres oluyoruz saglıkla sıhhatle gelsinler insallah hep olumlu düsünelim

Her şey yolunda gider umarım sağ ol kuzum
Ayy ben bunu gözden kacırmısım yaa ne guzel zamanlara gelındı cok şükür bı duygusallık çöküyor ınsana inanamıyor masallah rabbım saglıkla versın kucagınıza canım
Amin kuzum hepimize nasip olsun inşallah
Boşver sen huzursuz olma herşey yolundaymış bak çok şükür gözün aydın
Analıq yükleniyor....
Size anne yanı beşiğimizi atayım
Ahh kalbim sağlıkla huzurla uyumalı günleri olsun kuzunun
Allahım çok heyecanlıydı sonu hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklaaa
Ben de çok heyecanlandım diye böyle hissettim o zaman Aminn canım inşallah
Kuzum gebeliğin başından beri 4.5 kilo alıp 1.5 kilosunu diyet yüzünden verdiğim için ve son 5 haftadır düştüğü için takıldı bence kiloma... Kahvaltıda benim 2 yumurta, 5 zeytin, 3 parmak peynir, domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek var... Ara öğünde de 2 meyve yanında 1 çb süt var omlet menemen falan da yiyebiliyorum. Bi düzenlettir bakalım nedir ne değildir bilemiyoruz ki...

2000 IU b12
4000 IU d vitamini
Efa mom
Gynoferon demir hapı
Bugün magnezyum kalsiyum da ekledi onları daha almadım isimlerini bilmiyorum.
Değerlerin hiçbiri eksik değildi bu arada sadece b 12 alt sınırdaydı.
Hepimiz aynı şeyleri kullanıyoruz dur bence, sadece miktarları farkedebilir.

Tiroid hapım var, Humulin insülin var Bi de seninkinden var artık

Boy uzaması yavaşlıyormuş bu haftadan itibaren kuzum ben 52 cm doğmuşum Bi 10 cm i daha var bence

Geçen bi arkadasımın kızı 53 cm doğmus diğer arkadasımın kızı 56 cm doğmuş yeni nesiller vitaminli bebekler sanırım ben 177 cm 52 cm doğmuşum mesela
Ay cidden mi?
Ben bilmiyordum yaa, 56cm nedir?
Kocaman bebek.
Kız o zaman siz yenidoğan 1 tane alsaydınız.

canım iyiyim çok giremedim bir girdim sayfalar yığılmışokuyamadım tek tek. serklaj olduğum için evde dinlenerek geçiriyorum sürekli doktor her hafta kontrol verdi sen nasılsın
Evet hatırlıyorum onu insan yatarken daha çok telefonla uğraşıyor ya ondan merak ettim nasıl oldun diye. Allah kolaylık versin kuzum. Şükür idare ediyoruz bizlerde

Ben vermedim ama almadım da sabit kilodayım kuzum. Bende ceviz sadece akşam yumurta da bir tane. Hoş iki olsa da zor yerim ben olmadı peynir artırayım bir şey yapayım aç kalmaya başladım sabahları akşam iyiyim ama. Yaa seninkiler gibi sadece b12 ayrı almıyorum bir de d vitamini daha az kullanıyorum. Senden ekstra kan sulandırıcı iğnem var aspirin ile. Kalsiyum da yeni verdi bugün başlayacağım. Magnezyum bayadır alıyorum. Öğlen tokluklar yüksek çıkıyor belki insülin de değişiklik olur. Öyle kuzum ya. Bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Deneme yanılma yöntemi online

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…