Oyyyyyyy maşallah, çok süslü.
Yani o beşiğin yanında uyumak nasıl da heyecan verici olmalı, tahmin edemiyorum bile.
Amin canımm inşallaahhhbayıldım harika güzel uykuları olsun mis gibi
Yaa canımmAyyy kızlar ben de çoook ama çoook duygulandım sevinç duygulanması resmen Allahım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım resmen sayılı gün azıcık kaldı sizlere nasıl heyecanlandım anlatamamLabellaaa bayıldım bayıldım beşiğine kuzum güzel günlerde kullanın
Geçen bi arkadasımın kızı 53 cm doğmus diğer arkadasımın kızı 56 cm doğmuş yeni nesiller vitaminli bebekler sanırımMaşallah, ne güzel haberler canım.
Bence duygu karmaşası yaşamışsın, yoksa çok güzel şeyler söylemiş doktorun.
Maşallah, bebiş de çok güzel büyümüş.
Çok uzun değil mi yaa, normal bebekler 48 cm doğuyo zaten.
Ne bileyim doğumu başlatırım falan dedi ya ondan stres oldum galibaMasallah güzel haberlerle dönmüssün aslında neden huzursuz oldun ki hic oyle dusunme cogu gitti azı kaldı inslalah hersey güzel olacak kendini buna odakla
amin canım inşallah zamanında sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım yeterkiCnm senin ve bebisin sagligi kaçınca hafta ise o olsun sağlıkla vaktin de gelsin ins cnm zor günlerin oluyor ama ins hepsiii geçecek hepsi kucagin dolunca uçup gidecekler
amin canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallahOyle kuzum aynen korkma bende serklalj olmadıgı halde benım dr um once hedef 30 sonra 34 dedı allahn ıznı ıle 29 bıttı 30. HafyamızDayız senın kı daha hassas bolbol dınlenerek gecır stres ten uzak ınsallah agrın acın olmadan kuşşş gıbı tamamlarsın
Yok yok hic stres olma hepimiz o günü bekliyoruz artık sabırsızlıkla ama hakikaten yaklasıncada resmen stres oluyoruz saglıkla sıhhatle gelsinler insallah hep olumlu düsünelimNe bileyim doğumu başlatırım falan dedi ya ondan stres oldum galiba
Her şey yolunda gider umarımMasaallah bebiş sağlıklı sen kılına takılma doğumda yaklaşıyor huzursuzluğun açan insülin direnci ile ilgi sorun olur diye mi hiç öyle şeyler düşünme kendini ona göre ayarla az kaldı bebisine bunu düşün
Amin kuzum hepimize nasip olsun inşallahAyy ben bunu gözden kacırmısımyaa ne guzel zamanlara gelındı cok şükür bı duygusallık çöküyor ınsana inanamıyor masallah rabbım saglıkla versın kucagınıza canım
Analıq yükleniyor....Boşver sen huzursuz olma herşey yolundaymış bak çok şükür gözün aydın
Ahh kalbimSize anne yanı beşiğimizi atayım
Ben de çok heyecanlandım diye böyle hissettim o zamanAllahım çok heyecanlıydı sonu hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklaaa
Kuzum gebeliğin başından beri 4.5 kilo alıp 1.5 kilosunu diyet yüzünden verdiğim için ve son 5 haftadır düştüğü için takıldı bence kiloma... Kahvaltıda benim 2 yumurta, 5 zeytin, 3 parmak peynir, domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek var... Ara öğünde de 2 meyve yanında 1 çb süt var omlet menemen falan da yiyebiliyorum. Bi düzenlettir bakalım nedir ne değildir bilemiyoruz ki...Ah kuzum endokrin doktoru ondan dolayı diyeti takmadı açıkçası ben düzenleyelim dedim. Kafama göre kısıyorum bende hata mı ediyorumBenim bebeklerde normaldeki hızları gibi gelişmemişlerdi açıkçası Bir de ben sabah ikindi arası acayip acıkmaya başladım. Sanırım diyetisyene gideceğim kahvaltı doyurmuyor beş zeytin iki dilim peynir bir yumurta şeklinde başta çok yeterli idi şimdi acıkmaya başladım, bir iki hafta daha durayımda bir daha muayene olayım nasipse. Kendi kadın doğum doktorum bir şey demedi açıkçası kilo almamış olmama takılmadı. İnsülin kullananları çok bekletmiyorlar kuzum. Allah korusun karaciğer de dayanmıyor. Sonuçta onun yükü de fazla çok ilaç kullanıyorum ben mesela insülin de arttıkça tolere etmekte zorlanmaya başlıyor. Vitaminler bile yük. O yüzden kırmızı et yerken filan yine tedirgin oluyorum. Bir de plesanta da yaşlanma yapıyormuş şeker maalesef Bu kısmı doktor söylemedi ama benim okuduklarımdan gördüklerim. Yani çok bekletmiyorlar. Ay Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah Sana hangi vitaminleri verdi doktor ?
Boy uzaması yavaşlıyormuş bu haftadan itibaren kuzumMaşallah, ne güzel haberler canım.
Bence duygu karmaşası yaşamışsın, yoksa çok güzel şeyler söylemiş doktorun.
Maşallah, bebiş de çok güzel büyümüş.
Çok uzun değil mi yaa, normal bebekler 48 cm doğuyo zaten.
Benım kucuk kızımda 52 cm dogmustuBoy uzaması yavaşlıyormuş bu haftadan itibaren kuzumben 52 cm doğmuşum Bi 10 cm i daha var bence
Amiiiiiiiiin, inşallah canım.herkese nasip olsun inşallahh hepimiz bu günleri ve sonrasını görelim
Ay cidden mi?Geçen bi arkadasımın kızı 53 cm doğmus diğer arkadasımın kızı 56 cm doğmuş yeni nesiller vitaminli bebekler sanırımben 177 cm 52 cm doğmuşum mesela
Evet hatırlıyorum onu insan yatarken daha çok telefonla uğraşıyor ya ondan merak ettim nasıl oldun diye. Allah kolaylık versin kuzum. Şükür idare ediyoruz bizlerdecanım iyiyim çok giremedim bir girdim sayfalar yığılmışokuyamadım tek tek. serklaj olduğum için evde dinlenerek geçiriyorum sürekli doktor her hafta kontrol verdi sen nasılsın
Oyu oyyy, hadi bakalım.Boy uzaması yavaşlıyormuş bu haftadan itibaren kuzumben 52 cm doğmuşum Bi 10 cm i daha var bence
Amin kuzum, sen de güzel haber ver de Bi içimiz rahatlasın artık. Tüp bebek merkezine mi gittin?Oyu oyyy, hadi bakalım.
Sağlıkla gelsin inşallah canım.
Ben vermedim ama almadım da sabit kilodayım kuzum. Bende ceviz sadece akşam yumurta da bir tane. Hoş iki olsa da zor yerim benHer şey yolunda gider umarımsağ ol kuzum
Amin kuzum hepimize nasip olsun inşallah
Analıq yükleniyor....
Ahh kalbimsağlıkla huzurla uyumalı günleri olsun kuzunun
Ben de çok heyecanlandım diye böyle hissettim o zamanAminn canım inşallah
Kuzum gebeliğin başından beri 4.5 kilo alıp 1.5 kilosunu diyet yüzünden verdiğim için ve son 5 haftadır düştüğü için takıldı bence kiloma... Kahvaltıda benim 2 yumurta, 5 zeytin, 3 parmak peynir, domates salatalık 2 ceviz 1 dilim ekmek var... Ara öğünde de 2 meyve yanında 1 çb süt var omlet menemen falan da yiyebiliyorum. Bi düzenlettir bakalım nedir ne değildir bilemiyoruz ki...
2000 IU b12
4000 IU d vitamini
Efa mom
Gynoferon demir hapı
Bugün magnezyum kalsiyum da ekledi onları daha almadım isimlerini bilmiyorum.
Değerlerin hiçbiri eksik değildi bu arada sadece b 12 alt sınırdaydı.
Hepimiz aynı şeyleri kullanıyoruz dur bence, sadece miktarları farkedebilir.
Tiroid hapım var, Humulin insülin var Bi de seninkinden var artık
Deneme yanılma yöntemi onlineBen vermedim ama almadım da sabit kilodayım kuzum. Bende ceviz sadece akşam yumurta da bir tane. Hoş iki olsa da zor yerim benolmadı peynir artırayım bir şey yapayım aç kalmaya başladım sabahları akşam iyiyim ama. Yaa seninkiler gibi sadece b12 ayrı almıyorum bir de d vitamini daha az kullanıyorum. Senden ekstra kan sulandırıcı iğnem var aspirin ile. Kalsiyum da yeni verdi bugün başlayacağım. Magnezyum bayadır alıyorum. Öğlen tokluklar yüksek çıkıyor belki insülin de değişiklik olur. Öyle kuzum ya. Bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Yok oraya gitmedim canım. Bizim burda özele gittim.Amin kuzum, sen de güzel haber ver de Bi içimiz rahatlasın artık. Tüp bebek merkezine mi gittin?
Bunun pembesini ve grisini aldım 33 tlydiHangisi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?