Aynen öyle ama bu kez öğlen ilaç verecek ve akşam yüksek çıkmaya başlayacak gibi geliyor banaDeneme yanılma yöntemi online
telefon elimden düşmüyor aslında canım ama bebek şeyleri daha yeni almaya başladığım için biraz sıkıştım galiba o yüzden çok giremedim hızlandırılmış almalara başlıyorum bir anda ne alıcağımı şaşırdımEvet hatırlıyorum onu insan yatarken daha çok telefonla uğraşıyor ya ondan merak ettim nasıl oldun diye. Allah kolaylık versin kuzum. Şükür idare ediyoruz bizlerde
Yaaa uzunmuş boyu da olmadı bakayımBunun pembesini ve grisini aldım 33 tlydi
Üzerimde hiç yok gibi
Penti Açık Mavi Mama Hamile Blue Pantolon Pijama Altı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Açık Mavi Mama Hamile Blue Pantolon Pijama Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
sağlıkla uyusun minnosun ☺Size anne yanı beşiğimizi atayım
Haklısın valla zor kuzum Allah kolaylık versin alışveriş kısmı zorluyortelefon elimden düşmüyor aslında canım ama bebek şeyleri daha yeni almaya başladığım için biraz sıkıştım galiba o yüzden çok giremedim hızlandırılmış almalara başlıyorum bir anda ne alıcağımı şaşırdım
Sorulur mu hiçKızlar Bi bebek yeri buldum yeni ciciler aldım resimleyim mi sizi
Bide soruyor musunnn aşk olsnnnn bekliyorzzzKızlar Bi bebek yeri buldum yeni ciciler aldım resimleyim mi sizi
Ayy nasıl güzel şeyler onlarBunlaraslında 3 parça ama işte çarpı 2 li
Aramızda 4 gün varmış ☺7 nisan kuzum ben bugun 30+0 tam 30 doldu 31 e başlıcam yarın
Ya minnoslar cok tatliii güle güle giyinsinler insallahBunlaraslında 3 parça ama işte çarpı 2 li
Sağol kuzum ilk defa e bebekten farklı Bi yerden bişe aldım değişik geldiler sanki uygun da heeAyy nasıl güzel şeyler onlariyi günlerde giysin minikler
Valla bende yenidoğan hiç yok hep 3 aylıkAy cidden mi?
Ben bilmiyordum yaa, 56cm nedir?
Kocaman bebek.
Kız o zaman siz yenidoğan 1 tane alsaydınız.
Benim tüm hamilelik bununla geçiyor başka birşey giymedm evde daha keske 2 tane alsaydım cnku sabahtan yıkayıp kurutma makinesine atıyorum yine giyiyorum o günBunun pembesini ve grisini aldım 33 tlydi
Üzerimde hiç yok gibi
Penti Açık Mavi Mama Hamile Blue Pantolon Pijama Altı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Açık Mavi Mama Hamile Blue Pantolon Pijama Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Aminnn canımmmAramızda 4 gün varmış ☺
Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğumlar nasip etsin hepimize
Aslında mantıklı düşünmüşsünAynen öyle ama bu kez öğlen ilaç verecek ve akşam yüksek çıkmaya başlayacak gibi geliyor banaöğlen çoook sade besleniyorum yani yüksek çıkması çok mantıksız geliyor akşam et filan yiyorum ama öğlen sebze haşlama salata sıcak yemek nadiren yapıyorum halim olmuyor diye. Ona rağmen yüksek çıkıyor ben ilaca bağlıyorum ama hayırlısı sabah verince ilacı bünye sonrasında manyaklaşıyor hazır bekliyor yine ve tekrar toparlayasıya akşam oluyor. Başka açıklama bulamıyorum
Evet canım yatak beşik cibinlik yastık örtü vs hepsi takımsağlıkla uyusun minnosun ☺
Cibinlik besikle birlikte miydi?
Bende cibinlik bakıyorum da.
Çok güzel elimle hissediyorum Bi de pahalı da gelmedi açıkçasıYa minnoslar cok tatliii güle güle giyinsinler insallahya böyle kendin gidip bulmak cok daha güzel degil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?