Deneme yanılma yöntemi online
Aynen öyle ama bu kez öğlen ilaç verecek ve akşam yüksek çıkmaya başlayacak gibi geliyor bana öğlen çoook sade besleniyorum yani yüksek çıkması çok mantıksız geliyor akşam et filan yiyorum ama öğlen sebze haşlama salata sıcak yemek nadiren yapıyorum halim olmuyor diye. Ona rağmen yüksek çıkıyor ben ilaca bağlıyorum ama hayırlısı sabah verince ilacı bünye sonrasında manyaklaşıyor hazır bekliyor yine ve tekrar toparlayasıya akşam oluyor. Başka açıklama bulamıyorum

Evet hatırlıyorum onu insan yatarken daha çok telefonla uğraşıyor ya ondan merak ettim nasıl oldun diye. Allah kolaylık versin kuzum. Şükür idare ediyoruz bizlerde
telefon elimden düşmüyor aslında canım ama bebek şeyleri daha yeni almaya başladığım için biraz sıkıştım galiba o yüzden çok giremedim hızlandırılmış almalara başlıyorum bir anda ne alıcağımı şaşırdım

Haklısın valla zor kuzum Allah kolaylık versin alışveriş kısmı zorluyor

Benim tüm hamilelik bununla geçiyor başka birşey giymedm evde daha keske 2 tane alsaydım cnku sabahtan yıkayıp kurutma makinesine atıyorum yine giyiyorum o gün

Aslında mantıklı düşünmüşsün

Ya minnoslar cok tatliii güle güle giyinsinler insallah ya böyle kendin gidip bulmak cok daha güzel degil mii
Çok güzel elimle hissediyorum Bi de pahalı da gelmedi açıkçası Ve yeni yer buldum dedim ama sana bu aldığım yerin anısını Anlatim dur. Burası benim evin aşağısında Bi yer. Eski evime daha yakındı. 2 yıl önce eşimle arkadaşımızın bebeklerine kıyafet almıştık burdan nasıl heveslenerek Sonra her işe gidişimde onun önünden geçiyorum içimden öyle Bi diledim ki bi gün gözlerim dolarak Allahım kendi bebeklerim için küçücük bir parçayı da olsa burdan almayı bana nasip et dedim. Sonra işte benim bu durumlar oldu
Oldu olalı da bir nasip olmamıştı buraya uğramak aklımdan da çıkmıştı. Bugün sahil dönüşü hadi gidelim dedim. Çok duygusaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…