Yaaa gercekten cok güzel olmus Allah ım insallah bi dogsunlarda onlarla gitmeyide nasip etsin fiyatıda uygunsa iyimis valla nede olsa hemen kücülüyor bari uygun olsunÇok güzel elimle hissediyorum Bi de pahalı da gelmedi açıkçasıVe yeni yer buldum dedim ama sana bu aldığım yerin anısını Anlatim dur. Burası benim evin aşağısında Bi yer. Eski evime daha yakındı. 2 yıl önce eşimle arkadaşımızın bebeklerine kıyafet almıştık burdan nasıl heveslenerek Sonra her işe gidişimde onun önünden geçiyorum içimden öyle Bi diledim ki bi gün gözlerim dolarak Allahım kendi bebeklerim için küçücük bir parçayı da olsa burdan almayı bana nasip et dedim. Sonra işte benim bu durumlar oldu
Oldu olalı da bir nasip olmamıştı buraya uğramak aklımdan da çıkmıştı. Bugün sahil dönüşü hadi gidelim dedim. Çok duygusaldı
İşte kendimizce düşüne düşüne kafayı yiycezAslında mantıklı düşünmüşsün
Hepsi çok tatlislarr sağlıkla gitsinlerBunlaraslında 3 parça ama işte çarpı 2 li
AminnnYaaa gercekten cok güzel olmus Allah ım insallah bi dogsunlarda onlarla gitmeyide nasip etsin fiyatıda uygunsa iyimis valla nede olsa hemen kücülüyor bari uygun olsun
Aminnn inşallahh kuzucumHepsi çok tatlislarr sağlıkla gitsinler
Bende öle ya bu pijamadan başka birşey giyemiyorumBenim tüm hamilelik bununla geçiyor başka birşey giymedm evde daha keske 2 tane alsaydım cnku sabahtan yıkayıp kurutma makinesine atıyorum yine giyiyorum o gün
Yani eger kirlendiginde felan seni idare edecek kadar varsa elinde artık alma bence gerisi kilolarına gelisimlerine göre ayarlanırAminnnOff sorma ya zaten 03 alabiliyorum Bi büyüğüne geçmeye imkan da yok bizim için erken de zaten. Küçülecek hemen dediğin gibi zıbınları 40 liraya aldım işte Bi şu kadife takım 70 lira o da belki dışarda da aynıdır fiyatları hiç almadım kalın takım dışardan
Ne bilim saysam belki de yetmez bunlar da. Daha alırmıyım bilmiyorum
Ah kuzum ne güzel Rabbim kabul etmiş dualarınıÇok güzel elimle hissediyorum Bi de pahalı da gelmedi açıkçasıVe yeni yer buldum dedim ama sana bu aldığım yerin anısını Anlatim dur. Burası benim evin aşağısında Bi yer. Eski evime daha yakındı. 2 yıl önce eşimle arkadaşımızın bebeklerine kıyafet almıştık burdan nasıl heveslenerek Sonra her işe gidişimde onun önünden geçiyorum içimden öyle Bi diledim ki bi gün gözlerim dolarak Allahım kendi bebeklerim için küçücük bir parçayı da olsa burdan almayı bana nasip et dedim. Sonra işte benim bu durumlar oldu
Oldu olalı da bir nasip olmamıştı buraya uğramak aklımdan da çıkmıştı. Bugün sahil dönüşü hadi gidelim dedim. Çok duygusaldı
Kadife üstündekiler baskı mı dokumamı kuzum ?AminnnOff sorma ya zaten 03 alabiliyorum Bi büyüğüne geçmeye imkan da yok bizim için erken de zaten. Küçülecek hemen dediğin gibi zıbınları 40 liraya aldım işte Bi şu kadife takım 70 lira o da belki dışarda da aynıdır fiyatları hiç almadım kalın takım dışardan
Ne bilim saysam belki de yetmez bunlar da. Daha alırmıyım bilmiyorum
Valla makinayı daha sık açarım çok çok napim. Ama şu çıldırın diye insta sayfası vardı ya orda da çok güzel şeyler var şeytan dürtüyor amaYani eger kirlendiginde felan seni idare edecek kadar varsa elinde artık alma bence gerisi kilolarına gelisimlerine göre ayarlanır
Aminn inşallahhh kuzum şu heveslerimiz sağlıklı minik bedenlerle buluşsunAh kuzum ne güzel Rabbim kabul etmiş dualarınıSağlıkla kullanmak nasip olsun
Yaa sorma orayı bende görüyorum bide hüma bebe var ama kendimi tutuyorum sende tut hele bi insallah 3 aylık felan olsunlar o zaman yeniden alınır simdi nolcak bilmiyoruz da tut kendini tutValla makinayı daha sık açarım çok çok napim. Ama şu çıldırın diye insta sayfası vardı ya orda da çok güzel şeyler var şeytan dürtüyor ama
Baskıyla dokunmayı çok ayırt edemedim biliyomusunKadife üstündekiler baskı mı dokumamı kuzum ?
Baskı eline gelir nasıl tarif etsem ki. Dokuma kumaşın kendinden desenli olması baskı kumaşa sonradan yapılıyorBaskıyla dokunmayı çok ayırt edemedim biliyomusun
Baksana baskı heralde bu ama mesela düz penyelerdeki gibi basit çatlayıp çıkacakmış gibi durmuyor sankiBaskı eline gelir nasıl tarif etsem ki. Dokuma kumaşın kendinden desenli olması baskı kumaşa sonradan yapılıyor
Baskı sanırım kuzum. Kumaşın kendisi gibi değil. Aslında çok önemli de değil kısa süreli giyiliyor yani merak ettim ben sadeceBaksana baskı heralde bu ama mesela düz penyelerdeki gibi basit çatlayıp çıkacakmış gibi durmuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?