Yaaa gercekten cok güzel olmus Allah ım insallah bi dogsunlarda onlarla gitmeyide nasip etsin fiyatıda uygunsa iyimis valla nede olsa hemen kücülüyor bari uygun olsun

Ben de bütün hamileliği aldığım bir kotla tamamlıcam böyle karar verdim şu kare kare desenli peluş gibi alt pijamaları var ya onlardan vardı evde 2 tane gündüz onlarla takılıyorum baya boşmuş beli de götürürler beni doğuma, gece de kuzen L Bi gecelik vermişti uzun kollu onunla yatırıyorum kirlenen hemen yıkanıp kurtuluyor kazaklar arada kocamın dolabı falan idare edicem

Yaaa gercekten cok güzel olmus Allah ım insallah bi dogsunlarda onlarla gitmeyide nasip etsin fiyatıda uygunsa iyimis valla nede olsa hemen kücülüyor bari uygun olsun
Aminnn Off sorma ya zaten 03 alabiliyorum Bi büyüğüne geçmeye imkan da yok bizim için erken de zaten. Küçülecek hemen dediğin gibi zıbınları 40 liraya aldım işte Bi şu kadife takım 70 lira o da belki dışarda da aynıdır fiyatları hiç almadım kalın takım dışardan
Ne bilim saysam belki de yetmez bunlar da. Daha alırmıyım bilmiyorum

Yani eger kirlendiginde felan seni idare edecek kadar varsa elinde artık alma bence gerisi kilolarına gelisimlerine göre ayarlanır

Ah kuzum ne güzel Rabbim kabul etmiş dualarını Sağlıkla kullanmak nasip olsun

Kadife üstündekiler baskı mı dokumamı kuzum ?

Yani eger kirlendiginde felan seni idare edecek kadar varsa elinde artık alma bence gerisi kilolarına gelisimlerine göre ayarlanır
Valla makinayı daha sık açarım çok çok napim. Ama şu çıldırın diye insta sayfası vardı ya orda da çok güzel şeyler var şeytan dürtüyor ama

Valla makinayı daha sık açarım çok çok napim. Ama şu çıldırın diye insta sayfası vardı ya orda da çok güzel şeyler var şeytan dürtüyor ama
Yaa sorma orayı bende görüyorum bide hüma bebe var ama kendimi tutuyorum sende tut hele bi insallah 3 aylık felan olsunlar o zaman yeniden alınır simdi nolcak bilmiyoruz da tut kendini tut

Baskı eline gelir nasıl tarif etsem ki. Dokuma kumaşın kendinden desenli olması baskı kumaşa sonradan yapılıyor
Baksana baskı heralde bu ama mesela düz penyelerdeki gibi basit çatlayıp çıkacakmış gibi durmuyor sanki

Eklentiler

• IMG_20211013_132257.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…