Yok yok böyle yapınca belli oldu baskı bu. Ama dediğim gibi hemen de soyulup akmaz zaten demen gibi uzun da giyrmiyorlsrBaskı sanırım kuzum. Kumaşın kendisi gibi değil. Aslında çok önemli de değil kısa süreli giyiliyor yani merak ettim ben sadece
Canım doktor gerekli olsa sana gidip ver derdi tahlil bende iki defa verdim sadece zaten belli noktadan sonra öyle çok artmıyor. Ben yine ikiz başladığı için rakamların öyle göründüğünü düşünüyorum. Yani bence ikiz başladı ama bir tanesi devam etmedi diye düşünüyorum. Önemli olan artık keseyi görmen. Dualarımız seninle ben inanıyorum sağlıkla ilerleyecek2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış.
Beklediğim bir şeydi aslında.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Dua edin kızlar olur mu?
Cumartesi saat 4’te randevum, şimdi o güne kadar geçmez zaman.
Aynen o soyulasıya küçülür zaten kuzum başta takılıyordum baskı olmasın diye ama şimdi takılmıyorum hemen hemen hepsinde var ve kısacık giyiyorlarYok yok böyle yapınca belli oldu baskı bu. Ama dediğim gibi hemen de soyulup akmaz zaten demen gibi uzun da giyrmiyorlsr
Evet haksızlık buAynen o soyulasıya küçülür zaten kuzum başta takılıyordum baskı olmasın diye ama şimdi takılmıyorum hemen hemen hepsinde var ve kısacık giyiyorlar
Ooo rakamların masallahı var2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış.
Dua edin kızlar olur mu?
Aynen öyle yapıyorum canım benim, içim rahat çok şükür.Canım doktor gerekli olsa sana gidip ver derdi tahlil bende iki defa verdim sadece zaten belli noktadan sonra öyle çok artmıyor. Ben yine ikiz başladığı için rakamların öyle göründüğünü düşünüyorum. Yani bence ikiz başladı ama bir tanesi devam etmedi diye düşünüyorum. Önemli olan artık keseyi görmen. Dualarımız seninle ben inanıyorum sağlıkla ilerleyecekGönlünü ferah tutmaya çalış kendine dikkat et
İnşallah canım benim, Cumartesi 4’e kadar nasıl geçecek zaman acaba?Ooo rakamların masallahı varrabbım hayırla tamamlatsın yavrumnsıra geldı kese gormeye
Gecer yavrum allahın ıznı ıle sende yazarsın burdanİnşallah canım benim, Cumartesi 4’e kadar nasıl geçecek zaman acaba?
Sen naptın?
Gördün mü Elisa kızı?
Oh süperAynen öyle yapıyorum canım benim, içim rahat çok şükür.
Pazartesi günkü gibi kötü değilim.
Her şey Allah’tan, bizim elimizde bir şey yok.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
İnşallah kuzum inşallah.Oh süpermuayenen çok güzel geçecek güzel haberler vereceksin bize Allah’ın izni ile
Yaaaaa çok sevindim canım.Kızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
Maşallah kuzum şükür ki bak yine herşey yolundaKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Benden haberler boyle
Yaa masallah ne güzel haberler geliyor öyle ayy dogum zamanlarıda konusuluyor ben heyecan yapıyorum vallaKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Benden haberler boyle
Hayırlısı olsun canım inşallahh sağlıkla devam etsin2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış.
Dua edin kızlar olur mu?
Ooooo maşallaahhhh süper haberler gelmişKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Benden haberler boyle
Ayy hic sorma gecen esimle izledik cıldırmak üzereydi napim evde dedim tek enerjim bu temizlige basladik baktim bu dusakabinin altini sökmüs napion dedim hep o kadir yüzünden diyo
Amiiiiiin canım benim, inşallah.Hayırlısı olsun canım inşallahh sağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?