Baskı sanırım kuzum. Kumaşın kendisi gibi değil. Aslında çok önemli de değil kısa süreli giyiliyor yani merak ettim ben sadece
Yok yok böyle yapınca belli oldu baskı bu. Ama dediğim gibi hemen de soyulup akmaz zaten demen gibi uzun da giyrmiyorlsr

Canım doktor gerekli olsa sana gidip ver derdi tahlil bende iki defa verdim sadece zaten belli noktadan sonra öyle çok artmıyor. Ben yine ikiz başladığı için rakamların öyle göründüğünü düşünüyorum. Yani bence ikiz başladı ama bir tanesi devam etmedi diye düşünüyorum. Önemli olan artık keseyi görmen. Dualarımız seninle ben inanıyorum sağlıkla ilerleyecek Gönlünü ferah tutmaya çalış kendine dikkat et

Yok yok böyle yapınca belli oldu baskı bu. Ama dediğim gibi hemen de soyulup akmaz zaten demen gibi uzun da giyrmiyorlsr
Aynen o soyulasıya küçülür zaten kuzum başta takılıyordum baskı olmasın diye ama şimdi takılmıyorum hemen hemen hepsinde var ve kısacık giyiyorlar

Ooo rakamların masallahı var rabbım hayırla tamamlatsın yavrumnsıra geldı kese gormeye

Aynen öyle yapıyorum canım benim, içim rahat çok şükür.
Pazartesi günkü gibi kötü değilim.
Her şey Allah’tan, bizim elimizde bir şey yok.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Kızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynı degısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördüm ahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle

Yaaaaa çok sevindim canım.
Ay babasına naz yapıyo resmen.
Valla doğunca çekeceğin var bu kızdan söyliyim.

Maşallah kuzum şükür ki bak yine herşey yolunda
Doğum katına sen mi çıkmak istedin nasılmış oralar

Yaa masallah ne güzel haberler geliyor öyle ayy dogum zamanlarıda konusuluyor ben heyecan yapıyorum vallabizim bebis daha 1 kere yuzunu gosterdi sen yine bi ara görmüstn olsun saglikli olsun ayy o pozisyon bizde de ayni millet karnını video cekiyor inip kalkıyor yavrum sen benim kasıgımdan ne istiyorsun diyorum bizim kaderimizde böyle

Hayırlısı olsun canım inşallahh sağlıkla devam etsin

Ooooo maşallaahhhh süper haberler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…