Kuzum maşallah yavruya. Ayy lanet insülin ya neyse sağlıkla gelsinler de inşallah Her şey yolunda ya şükür gerisi önemli değil bence hayırlısı ile Allah tamamına erdirsin

Kızlar benim imalatta bir değişiklik mi var ay bakıyorum millet dikey çatlamış benim göbek altı yatay yatay yırtılıyor. Ha fark eder mi çatladıktan sonra etmez de doğum sonrası göbek üst üste yığılmaz inşallah ay inşallah sarkmaz ya daha fazla çatlamaz

Benimde dün krem bitmisti Allah tan kargo geldi bugün yanlarim inan berbat halde dikey ama kırmızı kırmızı

canım iyiyim çok giremedim bir girdim sayfalar yığılmışokuyamadım tek tek. serklaj olduğum için evde dinlenerek geçiriyorum sürekli doktor her hafta kontrol verdi sen nasılsın
cnm geçmiş olsun..sağlıkla kuacağına alırsın inşallah..

Maşallah kuzum şükür ki bak yine herşey yolunda
Doğum katına sen mi çıkmak istedin nasılmış oralar
Ewet odaları felan gormek ıstıyorum dedım
Eger normal olursa 8. Kat sancı odaları felan
Sezeryan olursa 7. Kata dırek gelıp hazırlanıp ameliyat oluyorsun dıe kızlar tanıttı odada kı bebek besıklerını dıyeyım adı herneyse onları görunce ayrı heyecanlandım

Yaa sorma napalım cok şükür

Kuzum maşallah yavruya. Ayy lanet insülin ya neyse sağlıkla gelsinler de inşallah Her şey yolunda ya şükür gerisi önemli değil bence hayırlısı ile Allah tamamına erdirsin
Aminnn ınsallahhh artık 37.38 ınsallah saglıkla o zamanları da goruruz

Zalımlar Kadir’i açalım dedim sarma içli köfte kol böreği derken ben brokoli haşlaması yiyorum yapılır mı bana
Yaaa kıyamam sana bizde yiyemiyoruz ki zaten yapan yok agzımızın suyunun akmasiyla kaldķ yani sahsen ben öyleyim

Ayy hic sorma gecen esimle izledik cıldırmak üzereydi napim evde dedim tek enerjim bu temizlige basladik baktim bu dusakabinin altini sökmüs napion dedim hep o kadir yüzünden diyo
Kız ben oranın söküldüğünü burda gördüm ama biz onun her yaptığını yapsak ölürüz ohıoo

kontrollerin de artması seni biraz tedirgin etti sanırım cnm. doğum da yaklaşıyor artık sizde tedirginlikler doğum düşüncesi olmaya başladı ama allahın izniyle herşey güzel olacak

Vayyyy beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…