Kuzum maşallah yavruya. Ayy lanet insülin ya neyse sağlıkla gelsinler de inşallahKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
yaa ne güzel.. güzel günlerde kullan cnm..Size anne yanı beşiğimizi atayım
Benimde dün krem bitmisti Allah tan kargo geldi bugün yanlarim inan berbat halde dikey ama kırmızı kırmızıKızlar benim imalatta bir değişiklik mi varay bakıyorum millet dikey çatlamış benim göbek altı yatay yatay yırtılıyor. Ha fark eder mi çatladıktan sonra etmez de doğum sonrası göbek üst üste yığılmaz inşallah ay inşallah sarkmaz ya daha fazla çatlamaz
cnm geçmiş olsun..sağlıkla kuacağına alırsın inşallah..canım iyiyim çok giremedim bir girdim sayfalar yığılmışokuyamadım tek tek. serklaj olduğum için evde dinlenerek geçiriyorum sürekli doktor her hafta kontrol verdi sen nasılsın
Benim niye yatay yatayBenimde dün krem bitmisti Allah tan kargo geldi bugün yanlarim inan berbat halde dikey ama kırmızı kırmızı
yaa çok ciciler.sağlıklı günlerde kullanBunlaraslında 3 parça ama işte çarpı 2 li
Aynenn yaa dr dıo bak ınat yaa dıo benı saga felan dönderdı ama bızım kızın eller kollar yuzundeydı pes ettı artıkYaaaaa çok sevindim canım.
Ay babasına naz yapıyo resmen.
Valla doğunca çekeceğin var bu kızdan söyliyim.
Ewet odaları felan gormek ıstıyorum dedımMaşallah kuzum şükür ki bak yine herşey yolunda
Doğum katına sen mi çıkmak istedin nasılmış oralar
Yaa sorma napalım cok şükürYaa masallah ne güzel haberler geliyor öyle ayy dogum zamanlarıda konusuluyor ben heyecan yapıyorum vallabizim bebis daha 1 kere yuzunu gosterdi sen yine bi ara görmüstn olsun saglikli olsun ayy o pozisyon bizde de ayni millet karnını video cekiyor inip kalkıyor yavrum sen benim kasıgımdan ne istiyorsun diyorum bizim kaderimizde böyle
Aminnn ınsallahhhKuzum maşallah yavruya. Ayy lanet insülin ya neyse sağlıkla gelsinler de inşallahHer şey yolunda ya şükür gerisi önemli değil bence hayırlısı ile Allah tamamına erdirsin
Oda senin farkın bosverBenim niye yatay yataybakıyorum nette herkes dikey dikey çatlamış
İnşallah kuzum inşallahAminnn ınsallahhhartık 37.38 ınsallah saglıkla o zamanları da goruruz
Zalımlar Kadir’i açalım dedim sarma içli köfte kol böreği derken ben brokoli haşlaması yiyorum yapılır mı banaOda senin farkın bosver
Yaaa kıyamam sana bizde yiyemiyoruz ki zaten yapan yok agzımızın suyunun akmasiyla kaldķ yani sahsen ben öyleyimZalımlar Kadir’i açalım dedim sarma içli köfte kol böreği derken ben brokoli haşlaması yiyorum yapılır mı bana
Kız ben oranın söküldüğünü burda gördümAyy hic sorma gecen esimle izledik cıldırmak üzereydi napim evde dedim tek enerjim bu temizlige basladik baktim bu dusakabinin altini sökmüs napion dedim hep o kadir yüzünden diyo
kontrollerin de artması seni biraz tedirgin etti sanırım cnm. doğum da yaklaşıyor artık sizde tedirginlikler doğum düşüncesi olmaya başladı ama allahın izniyle herşey güzel olacakAllahım çok şükür az konuşmuşsunuz bugünhemen okuyabildim...
Dr kontrolünden geldim kızlarım. 5 haftadır hiç kilo almamışım görünüyor, şekeri dengelicez derken resmen günlük aldığım kalori in altına düştüm. dahiliye akşam yemeği öncesineKilya senin ilaçtan ekledi daha fazla yiyebileyim akşam öğününde diye. Dahiliye kiloyu asla kafasına takmadı ben 5 6 kere söyleyip ısrar ettim resmen gerekirse insülin artırın ben beslenemiyorum diye. Daha diyetisyene söylemedim bunu dönerse söylicem.
Kadın Doğum da bebeğin bütün ölçülerini 2 kere aldı, kendinden şüphe etti garibim... Karnım küçük, kilo almamışım (ki bu asla normal değil.)çok şükür bebek iyiymiş 30+1 bugün 1555 gram 41.5 cm olmuşvitamin dayadı dünya kadar çocuğu bence vitaminler ayakta tutuyor sakın aksatma dedi... Vee 38 39 a kadar eğer bebekten ses çıkmazsa doğumu başlatıcam hazırlığını ona göre yap 40 ya da üstünü bekleyemeyiz insülin ihtiyacın giderek artacak dedi. Bundan sonra her hafta geliyorsun, nst ye de önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz dedi.
Haberler iyi gibi ama içim Bi huzursuz anlam veremiyorum kafam karıştı sanırım. Tedirgin oldum.
Aminn kuzum inşallahhhyaa çok ciciler.sağlıklı günlerde kullan
Vayyyy beeeEwet odaları felan gormek ıstıyorum dedım
Eger normal olursa 8. Kat sancı odaları felan
Sezeryan olursa 7. Kata dırek gelıp hazırlanıp ameliyat oluyorsun dıe kızlar tanıttı odada kı bebek besıklerını dıyeyım adı herneyseonları görunce ayrı heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?