- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bizde orda gördük iste merak etmis bizim ki kirli mi diye tabi ki kirliydiKız ben oranın söküldüğünü burda gördümama biz onun her yaptığını yapsak ölürüz ohıoo
Yaa me heyecanlı oluyor degıl mıVayyyy beee
Ay şimdi hemen börek söylerdim sarmayı bulamazdım ama içli köfte satan bir yer var. Yalnız içli köfte yiyebilirim ya bulgur sonuçtaYaaa kıyamam sana bizde yiyemiyoruz ki zaten yapan yok agzımızın suyunun akmasiyla kaldķ yani sahsen ben öyleyim
yaaa ne güzel haberler artık doğum haftlrını konuşmaya başladık.sağlıkla gelsinler inşallahKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
Bizim ki leştir ama eşim asla ellemezBizde orda gördük iste merak etmis bizim ki kirli mi diye tabi ki kirliydi
Bizde orda gördük iste merak etmis bizim ki kirli mi diye tabi ki kirliydi
Yaa insallahh kuzumm bızden sonra sızınde cınsıyet ler alıaverısler dogumlar konusulucak allah ızın verırseyaaa ne güzel haberler artık doğum haftlrını konuşmaya başladık.sağlıkla gelsinler inşallah
Aminn inşallahhh. Valla heyecanlı. Böylr konululunca yarın doğuma gitcekmiş gibi hissediyorum. Ve hiçbişe hazır değilYaa me heyecanlı oluyor degıl mıınsallah rabbım o gunlerı de saglıkla gecırmemızı nasıp eder
Ay ye 1 taneden nolcak o kadardan bisey olmaz bnceAy şimdi hemen börek söylerdim sarmayı bulamazdım ama içli köfte satan bir yer var. Yalnız içli köfte yiyebilirim ya bulgur sonuçtaay dur heyecan yaptım. Kızartma yeme dedi ama olsun bir taneden bir şey olmaz
Ay dur isteyeceğim bir tane içinde hamurunda yasak bir şey yok sadece kızartma sıkıntı ama olsun o kadarcık artıkAy ye 1 taneden nolcak o kadardan bisey olmaz bnce
Hadi afiyet olsunnAy dur isteyeceğim bir tane içinde hamurunda yasak bir şey yok sadece kızartma sıkıntı ama olsun o kadarcık artıkay çok heyecanlıyım
Aminn inşallahhh. Valla heyecanlı. Böylr konululunca yarın doğuma gitcekmiş gibi hissediyorum. Ve hiçbişe hazır değil
Kasım ortası mı dedi yok artıkYaa benn o katlara cıktım bı havalara gırdım kızlarla orda konusurken sankı haftaya gırıp dogurucam gıbı
Dr um da yanlıs hesaplama yaptı bı an kasım ortası dedı bem neeyyyyy dedım1 ay mı var dedım gercel mı dedım
Yok kızz dur ne 1 ayı dedı baktı aralıgın ortası dedıanam senı 34 te dogurtucaz dedı
Ay bunu ben de çok merak ediyorum.Kasım ortası mı dedi yok artık
Yaa ilk kimimiz gideceğiz acaba doğuma
Ewet sonea kendı dedıgıne kendı sasırdıKasım ortası mı dedi yok artık
Yaa ilk kimimiz gideceğiz acaba doğuma
Kozz zaten 1 gun 2 gun sesımız cıkmazsa bellı yoksa bızım baska ne ısımız varAy bunu ben de çok merak ediyorum.
Bak doğuma giderken gidiyoruz diye haber verin dua edelim.
Doğurdum diye mesaj atmayın sakın.
Pff bilemiyormmmm☹Ufff ne yicez yaaa akşama
ayyy inşallah yaa...Bız dogurmadan da zaten sızınkklerın cınsıyet tahmınlerı felan olurbıraz da onlarla oyalanırız
hayrunnisa85 tupaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?